sagol canim,bebislerin kilolarini bende cok merak ediyorum haftaya sali ogrenicez ,ogrenince yazarim buraya :)Masallah :) bebisler in kilolari nasil?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkiz gebelikte karın çatlaklarınız kaç haftalikken oluşmaya başladi?
- Konu Sahibi candanote
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?32. haftamdayim 1.645-1.460 olmus bebeklerin kilosu canim :) doktor gayet iyi gelisimleri dedi...Masallah :) bebisler in kilolari nasil?
Masallah canim :)) doguma kadar insallah 3 kiloyu gorurler. Sen de nasil kilo durumlari? Ben Bir kilo daha almisim. Toplam 5 kilo aldim. Karin cevremde 89 cm oldu. Ve en onemlisi bebislerimin hareketlerini hissetmeye basladim. Minik minik tekmeliyorlar beni :)32. haftamdayim 1.645-1.460 olmus bebeklerin kilosu canim :) doktor gayet iyi gelisimleri dedi...
3 kiloyu bulmazlar gibi geliyor bana ama 2.500 de olsa yeter zaten sonra kilo alicaklar.cok zayif olmasinlarda.Masallah canim :)) doguma kadar insallah 3 kiloyu gorurler. Sen de nasil kilo durumlari? Ben Bir kilo daha almisim. Toplam 5 kilo aldim. Karin cevremde 89 cm oldu. Ve en onemlisi bebislerimin hareketlerini hissetmeye basladim. Minik minik tekmeliyorlar beni :)
kilo durumlari evet brnde aldim 75 oldum karnimi olcmedim ama yarin sabah olceyim bakalim ilerleme varmi? :)
Olcumune haber vermeyi unutma :)3 kiloyu bulmazlar gibi geliyor bana ama 2.500 de olsa yeter zaten sonra kilo alicaklar.cok zayif olmasinlarda.
kilo durumlari evet brnde aldim 75 oldum karnimi olcmedim ama yarin sabah olceyim bakalim ilerleme varmi? :)
Eveett bugun ay basi olcumu yaptim :) haber vermeyi unutma demistin kac gundur aklimda zaten ama 1 haziranda yapayim dedim o yuzden bugune kaldi...Olcumune haber vermeyi unutma :)
33 haftaligiz karin cevresi 107 cm olmus ,masallah bebisler bu ay baya fark atmis :) kilodada degisiklik olmus tabi hemde baya kisa zamanda ve hizli sekilde 76 kiloyuda gordum bu sabah...hersey cok guzel devam ediyor,bebisler iyi ben iyiyim ,catlagimizda yok cok sukur daha ne olsun
Masallah diyelim lutfen :)
Masallah :)) kac kilo ile basladin Sen canim? Ben de aldim kilo 56 İdim 57 oldum. Senin normal dogum my olcak yoksa sezeryan mi?Eveett bugun ay basi olcumu yaptim :) haber vermeyi unutma demistin kac gundur aklimda zaten ama 1 haziranda yapayim dedim o yuzden bugune kaldi...
33 haftaligiz karin cevresi 107 cm olmus ,masallah bebisler bu ay baya fark atmis :) kilodada degisiklik olmus tabi hemde baya kisa zamanda ve hizli sekilde 76 kiloyuda gordum bu sabah...hersey cok guzel devam ediyor,bebisler iyi ben iyiyim ,catlagimizda yok cok sukur daha ne olsun
Masallah diyelim lutfen :)
Canim ben 63 le basladim 13 kilo almis oldum yani.benim doktorum normal dogumdan yana.eger 38 den once dogum baslarsa normal dogum yapabilirim ama bebekler kendi gelmezse 37-38 de sezeryan istiycem cunku cok yoruldum artik daha fazla dayanamam sanirim...Masallah :)) kac kilo ile basladin Sen canim? Ben de aldim kilo 56 İdim 57 oldum. Senin normal dogum my olcak yoksa sezeryan mi?
E ne guzel fazla almamissin kilo :) Ikiz de normal dogum Zor ya. Ben sezeryan istiyorum. Ilk oglum normal dogum oldu. Kolay da oldu aslinda ama ikizde korkuyorum. Bir haftadir turkiye de tarildeyim. Kilomu olcemedim. Ne alemde bilmiyorum. Ama karnim costu. Baya Bir buyudu.Canim ben 63 le basladim 13 kilo almis oldum yani.benim doktorum normal dogumdan yana.eger 38 den once dogum baslarsa normal dogum yapabilirim ama bebekler kendi gelmezse 37-38 de sezeryan istiycem cunku cok yoruldum artik daha fazla dayanamam sanirim...
Hadi ya kac cm olmus? :) olcsene merak ettim.bende yarin 35 haftama giricem kilo gobek olcer yazarim :)E ne guzel fazla almamissin kilo :) Ikiz de normal dogum Zor ya. Ben sezeryan istiyorum. Ilk oglum normal dogum oldu. Kolay da oldu aslinda ama ikizde korkuyorum. Bir haftadir turkiye de tarildeyim. Kilomu olcemedim. Ne alemde bilmiyorum. Ama karnim costu. Baya Bir buyudu.
Mezuram yokki canim ya olcemiyorum catlicam meraktan. Ingiltere birmingham da yasiyorum ben. Sen nerdesin? Bu arada geldigimde doktora kontrole gittim. Bebislerimin biri 446 gr digeri 406 gr olmuslar masallah. Ben 5 kilo aldigimi soyledigimde az almissin dedi. Gebelik boyunca 13 ile 15 kg almam gerekiyormus.Hadi ya kac cm olmus? :) olcsene merak ettim.bende yarin 35 haftama giricem kilo gobek olcer yazarim :)
Doktorun az soylemis tekil gebeliklerde 8-15 arasi ikizlerde ise 15 -22 arasi alinmasi idealmis...bende fransadayim canim...kiz yokmu kolu komsuda mezura al olc iki dakika benide meraklandirdin :)Mezuram yokki canim ya olcemiyorum catlicam meraktan. Ingiltere birmingham da yasiyorum ben. Sen nerdesin? Bu arada geldigimde doktora kontrole gittim. Bebislerimin biri 446 gr digeri 406 gr olmuslar masallah. Ben 5 kilo aldigimi soyledigimde az almissin dedi. Gebelik boyunca 13 ile 15 kg almam gerekiyormus.
Doktorun az soylemis tekil gebeliklerde 8-15 arasi ikizlerde ise 15 -22 arasi alinmasi idealmis...bende fransadayim canim...kiz yokmu kolu komsuda mezura al olc iki dakika benide meraklandirdin :)
Tamam canim yarin sabah olcerim91 cm olmus sadece. Ama baya buyuk duruyor. Anlamadim valla :) Sen de olc haber ver bana
Selaaammm ben geldim 35.haftamizada girdik bugun cok sukur... C charla :)
Nasilsin nasil gidiyor?
Bugun olcumlerimi yaptim soktayim su anda ben yaa 22 mayistan itibaren yani 20 gunde 2.5 kilo almisim...77 ye merdiven dayamisim...
karnimin capi 109 olmus yani 20 gunde 3 cm buyumus ve kilom 76.7 olmus.ama yinede herseye ragmen catlaksiz devam ediyorum,mutluyum...
Nasilsin nasil gidiyor?
Bugun olcumlerimi yaptim soktayim su anda ben yaa 22 mayistan itibaren yani 20 gunde 2.5 kilo almisim...77 ye merdiven dayamisim...
karnimin capi 109 olmus yani 20 gunde 3 cm buyumus ve kilom 76.7 olmus.ama yinede herseye ragmen catlaksiz devam ediyorum,mutluyum...
Aman kilo gider Sorun yapma. Bir de simdi vucut suda topluyordur. Catlak olmasin yeter :) ben iyiyim Allaha sukur. Tek derdim bel agrisi ve mide yanmasi. Senin nasil gidiyor? Zorlaniyor musun cok? Sanslisin az kaldi bebislerini kucagina almaya :)Selaaammm ben geldim 35.haftamizada girdik bugun cok sukur... C charla :)
Nasilsin nasil gidiyor?
Ayy zor olmazmi hemde ne zor ,dün karnimin acisindan oturdum agladim artik son ay cok zor valla.az kaldi insallah ama bazen dayanilir gibi degil.karnimin gerilmesi yanmasi bir taraftan,icindeki agirlik yaptigi baski bir taraftan,birde reflu mahvetti tabi yaniyor bogazim surekli agzimda yediklerimAman kilo gider Sorun yapma. Bir de simdi vucut suda topluyordur. Catlak olmasin yeter :) ben iyiyim Allaha sukur. Tek derdim bel agrisi ve mide yanmasi. Senin nasil gidiyor? Zorlaniyor musun cok? Sanslisin az kaldi bebislerini kucagina almaya :)
Herseye ragmen tek sevindirici sey catlak olmamis olmasi.insallah olmaz bundan sonrada...