• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelikte karın çatlaklarınız kaç haftalikken oluşmaya başladi?

Canim kilolar tamamen gitmedi cunku sut olsun diye yuklendim yemeye icmeye :) ama cikda sisman sayilmam yani 66 kiloyum.karnim 2 hafta sonra dumduz oldu benim kimse inanmaz ikiz dogurduguma masallah de :)
Darisi badina haa bu arada catlaginin olmamasina srvindim boyle bitirip sende buraya yazarsin insallah :KK66:
Yapmaaa :) yuklenme oyle cok yemeklere canim ya. Karnina da masallah :) insallah Ben de sagsalim bebeklerimi catlaksiz dogururum karnimin da dumduz oldugunu buraya yazarim :) insallaaah

Yapmaaa :) yuklenme oyle cok yemeklere canim ya. Karnina da masallah :) insallah Ben de sagsalim bebeklerimi catlaksiz dogururum karnimin da dumduz oldugunu buraya yazarim :) insallaaah
Bence yazicaksin canim ben inaniyorum ve burda bunu okuycam birkac hafta sonra :)

Bence yazicaksin canim ben inaniyorum ve burda bunu okuycam birkac hafta sonra :)
Insallah canim ya. Simdi senin dediklerini daha Iyi anliyorum. Hakikaten her gecen gun dahada zorlasiyor hamilelik. Bu arada 62 kiloyum. Ya birden aldim ya da Yanlis tartildim onceden. Toplam 30 kilo almis oldum. Senin bebislerin nasil? Cok yoruyorlar mi annelerini? :)! Umarim sutunde Her gecen gun cogaliyordur.

Insallah canim ya. Simdi senin dediklerini daha Iyi anliyorum. Hakikaten her gecen gun dahada zorlasiyor hamilelik. Bu arada 62 kiloyum. Ya birden aldim ya da Yanlis tartildim onceden. Toplam 30 kilo almis oldum. Senin bebislerin nasil? Cok yoruyorlar mi annelerini? :)! Umarim sutunde Her gecen gun cogaliyordur.
Cok sukur idare ediyoruz cnm esim yardimci oluyor baya.ama bazi gunler ozellikle geceler kabus gibi gercekten ..ilk 4-6 ayin hizla gecmesini oyle istiyorumki...
Anlamadim 62 kilosun ve 30 kilo aldin.yani hamilelikten once 32 kilomuydun? :)

Cok sukur idare ediyoruz cnm esim yardimci oluyor baya.ama bazi gunler ozellikle geceler kabus gibi gercekten ..ilk 4-6 ayin hizla gecmesini oyle istiyorumki...
Anlamadim 62 kilosun ve 30 kilo aldin.yani hamilelikten once 32 kilomuydun? :)
Hahaha yok yanlis yazmisim :) 52 kiloydum 62 oldum. Yani toplamda 10 kilo aldim.

C charla uzun zamandir gorusemedik canim nasilsin?dogum yapmissindir sanirim bebisler nasil kac haftalik kacar kilo dogdular?
Catlak olusumunu engelleyebildinmi sende?umarim olmamistir...

C charla uzun zamandir gorusemedik canim nasilsin?dogum yapmissindir sanirim bebisler nasil kac haftalik kacar kilo dogdular?
Catlak olusumunu engelleyebildinmi sende?umarim olmamistir...
Merhaba canim. Evet 6 eylul pazar gunu dogdu bebislerimiz. Hakan 1970 gr Teoman 2190 gr olarak dogdular. Kuvezde sadece 12 saat kaldilar. Ama hastanede toplam 10 gun kaldik. Duzenli beslenmeye ve kilo almaya basladiktan sonra cikisimiz yapildi. Allaha sukurler Olsun sagliklilar cok sukur. Ben toplam 13 kilo almis oldum gebeligim boyunca. Doguma gittigim gunde karin capim 104 Idi. Hic catladim olmadi allahtan :) bebislerim 25 gunluk Ben toplam 10 kilo verdim karnim dumduz oldu bile masallah bana :)) vermem gereken 3 kilo kaldi sadece. Bebeklerim hem Anne sutu hem de formula aliyor. Sutum tek basina yetmiyor malesef :( bu arada Ben de 35+2 de dogum yaptim. Seninle ayni :) Sen nasilsin? Bebeklerin nasil? Kilolar nasil? :)) bir duzene sokabildin mi bebislerini??

Merhaba canim. Evet 6 eylul pazar gunu dogdu bebislerimiz. Hakan 1970 gr Teoman 2190 gr olarak dogdular. Kuvezde sadece 12 saat kaldilar. Ama hastanede toplam 10 gun kaldik. Duzenli beslenmeye ve kilo almaya basladiktan sonra cikisimiz yapildi. Allaha sukurler Olsun sagliklilar cok sukur. Ben toplam 13 kilo almis oldum gebeligim boyunca. Doguma gittigim gunde karin capim 104 Idi. Hic catladim olmadi allahtan :) bebislerim 25 gunluk Ben toplam 10 kilo verdim karnim dumduz oldu bile masallah bana :)) vermem gereken 3 kilo kaldi sadece. Bebeklerim hem Anne sutu hem de formula aliyor. Sutum tek basina yetmiyor malesef :KK43: bu arada Ben de 35+2 de dogum yaptim. Seninle ayni :) Sen nasilsin? Bebeklerin nasil? Kilolar nasil? :)) bir duzene sokabildin mi bebislerini??
Ooo masallah canim 1 aylik olmuslar bile...benim bebislerde 3.5 ayliklar su anda gitgide kolaylasiyor bakimlarii bir duzen oturttuk zonlanmoyoruz cok sukur.ama baslarda felaketti hatirlamak bile istemiyorum :)
Benim bebislerden biri cok istahsiz ve ayni koloda dogmalarina ragmen biri digerine 1.200 gr fark atti ona cok uzuluyorum...benim kiloma gelince 14 kilo almistim baslarda cok hozli gidiyordu 10 kilo verdim ilk 3 hafta ama sonra su icememeye ve cok ekmek yemeye basladim bebeklerden yemek falan yapamayinca hep kuru seyler yedim..pizza,doner,sandvic....derken veremedim gitti.hala verilecek 3-4 kilom var.ama karnim dumduz oldu onemli olan benim en cok onensedigim sey catlak olusumuydu biliyorsun.o olmadiya kilo falan dert degil verilir :)
Bu arada bende 5 eylul dogumluyum senin ikizlerde basak burcu benim gibi :)
Peki srnin nasil gidiyor hayat.zorlaniyormusun? alistinmi?anlat hele :)

Ooo masallah canim 1 aylik olmuslar bile...benim bebislerde 3.5 ayliklar su anda gitgide kolaylasiyor bakimlarii bir duzen oturttuk zonlanmoyoruz cok sukur.ama baslarda felaketti hatirlamak bile istemiyorum :)
Benim bebislerden biri cok istahsiz ve ayni koloda dogmalarina ragmen biri digerine 1.200 gr fark atti ona cok uzuluyorum...benim kiloma gelince 14 kilo almistim baslarda cok hozli gidiyordu 10 kilo verdim ilk 3 hafta ama sonra su icememeye ve cok ekmek yemeye basladim bebeklerden yemek falan yapamayinca hep kuru seyler yedim..pizza,doner,sandvic....derken veremedim gitti.hala verilecek 3-4 kilom var.ama karnim dumduz oldu onemli olan benim en cok onensedigim sey catlak olusumuydu biliyorsun.o olmadiya kilo falan dert degil verilir :)
Bu arada bende 5 eylul dogumluyum senin ikizlerde basak burcu benim gibi :)
Peki srnin nasil gidiyor hayat.zorlaniyormusun? alistinmi?anlat hele :)
Canim Kusura bakma yazamadim bir turlu. Annem hala burada o yuzden cok fazla zorlanmiyorum suan icin. Sagolsun cok yardimci oluyor bana. Yemek utu hep annemde. Cumartesi turkiye ye donuyor. Asil o zaman anlicam kolay mi yoksa zor mu :) benim bebislerin istahlari masallah iyi. Her uc Saatte bir besleniyorlar. Geceleri teoman 5 saatte bir uyaniyor sut icin. Hakan hala uc saatte bir uyaniyor. Benim sut gitgide azaldi. O yuzden artik sadece formula veriyoruz. Masallah sagliklari yerinde ama hakan cok ikiniyor. Uyanikken uyanirken devamli kaka yapmaya calisiyormus gibi ikiniyor. Sonuc olarak gobek deligi firtladi, sisti. Doktorlar normal diyor birsey yapmaya gerek Yok diyor bana Ben internetten fitik kemeri aldim onu takiyorum. Daha cok sismesini engelliyor. Bende suan 53 kiloyum bir kilo fazlam kaldi. Annem sagolsun hergun dokturdugu icin veremedim daha :)) benim de gobek falan kalmadi allaha sukur. Dumduz oldu karnim. Ama sikilasmam lazim. Evde abs haretekleri yapiyorum. Esimle spora yazilcaz. Ama bir turlu vaktimiz olmadi :)) Sen nasilsin? Bebisler nasil? Gece uykulari nasil? Kesintisiz uyumayi ozledim cok :)))

C candanote konunu okudum verdiğin bilgiler için çok sağol. Bebişleride kucağına almışsın harika  :KK46::21: maşallah ;) umarım iyi gidiyodur herşey.
Bende henüz 9. Haftamın içindeyim ve çift yumurta ikizi. Yağları kullanmaya 12- 15 hafta arası başlarım diyorum.
Sağlıcakla kalınn

Back
X