Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkiz gebelikte karın çatlaklarınız kaç haftalikken oluşmaya başladi?
- Konu Sahibi candanote
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canim sen kaç haftalik dogum yapmistin?64 kilo ile hamile kaldım. İlk üç ay kilo almadım, sınra tam iştahım açılmıştı ki şekerim sınırda çıktı. Tatlı çok nadir yedim, pirinç yerine bulgur, normal makarna yerine kepekli gibi şeyler tercih ettim. Meyve de sadece yeşil elma ve eriğe izin vardı onları yedim. Çiğ badem, ceviz gibi şeylerle açlığımı bastırdım aralarda. Pek hareket edemedim ağrılarım vardı ona rağmen kiloyu sadece karnımdan aldım bir de kollarım bacaklarım inceldi üstüne ama son haftalarda artık kaçamaklarım çoğalmıştı ki doğum yaptım.
- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
Canim Merhaba ben 18 haftalık hamileyim 60la hamile kaldım şu an 66 kiloyum karın capim 104 cm benim de aynı neden benimki büyük acaba senin de ikiz demi31. haftamdayim ,11 kilo aldim (73.5 olmusum) karnimin çapi 103-104 cm civari olmus ve çok sukur hala çatlak yok....
bi-oil yag ,badem yagi,kakao yagi ve nemlendirici bir krem (dexeryl) kullandim bu zamana kadar...birgun birilerine faydasi olur diye yazmaya devam edicem...
Evet canim ikiz ama benim belim cok inceydi zaten hamilelikten once,gobekte hiç yoktu ondandir..yani o bolgede yag yoktu hiç birde boyum 1.70 senin biraz daha kisaysa karninin buyuklugu ondan olabilir..malum ne kadar uzunsan bebeklere o kadar yer var içerde :)Canim Merhaba ben 18 haftalık hamileyim 60la hamile kaldım şu an 66 kiloyum karın capim 104 cm benim de aynı neden benimki büyük acaba senin de ikiz demi
- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
Benim de boyum 163 ondan olabilir.cunku benimde öncesinde pek göbeğim yoktuEvet canim ikiz ama benim belim cok inceydi zaten hamilelikten once,gobekte hiç yoktu ondandir..yani o bolgede yag yoktu hiç birde boyum 1.70 senin biraz daha kisaysa karninin buyuklugu ondan olabilir..malum ne kadar uzunsan bebeklere o kadar yer var içerde :)
ondandir o zaman canim,birde gaz sikintisi falan olabiliyor o haftalarda onlada alakali olabilir...Benim de boyum 163 ondan olabilir.cunku benimde öncesinde pek göbeğim yoktu
- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
20.haftada felan kaç kilo almistin hatirliyomusunondandir o zaman canim,birde gaz sikintisi falan olabiliyor o haftalarda onlada alakali olabilir...
- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
Bende de şu an çatlak yok daha erken zaten inşallah olmaz ben de bebek yağı ve lierac kullanıyorum has zeytinyağına başladım bi deondandir o zaman canim,birde gaz sikintisi falan olabiliyor o haftalarda onlada alakali olabilir...
Evet 20. Haftaya kadar 3 kilo almistim gobek olcumde 91 cm di :)20.haftada felan kaç kilo almistin hatirliyomusun
Kesinlikle badem yagida kullan derim ben...Bende de şu an çatlak yok daha erken zaten inşallah olmaz ben de bebek yağı ve lierac kullanıyorum has zeytinyağına başladım bi de
Ben de ikizlere gebeyim. Bio oil badem ve hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Ilk hamileligimde de kullanmistim. Hic catlagim olmamisti. Insallah simdide olmaz. 52 kilo ile hamile kaldim Suan 56 kiloyum. Istahim masallah cok Iyi :) umarim veremeyecegim kilolar almam. Sacma Bir soru olcak ama karin capini nasil olcuyorsunuz? Gobek deligi hizasindan mi?31. haftamdayim ,11 kilo aldim (73.5 olmusum) karnimin çapi 103-104 cm civari olmus ve çok sukur hala çatlak yok....
bi-oil yag ,badem yagi,kakao yagi ve nemlendirici bir krem (dexeryl) kullandim bu zamana kadar...birgun birilerine faydasi olur diye yazmaya devam edicem...
Evet canim belime dolayarak gobek deligi hizasindan ..Ben de ikizlere gebeyim. Bio oil badem ve hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Ilk hamileligimde de kullanmistim. Hic catlagim olmamisti. Insallah simdide olmaz. 52 kilo ile hamile kaldim Suan 56 kiloyum. Istahim masallah cok Iyi :) umarim veremeyecegim kilolar almam. Sacma Bir soru olcak ama karin capini nasil olcuyorsunuz? Gobek deligi hizasindan mi?
Tesekkur ederim. Simdi olctum, 87 cm cikti. 30 lu haftalarda nolurum bilemiyorum. Ikiz gebelik cok guzel olmasinin yaninda Bir o kadar da Zor. Allah hepimize kolaylik versin.Evet canim belime dolayarak gobek deligi hizasindan ..
Amin canim ekstra kolaylik versin Rabbim hepimize ...bu arada senin karnin kucukmus benim 20 haftalikken 91 cm di :)Tesekkur ederim. Simdi olctum, 87 cm cikti. 30 lu haftalarda nolurum bilemiyorum. Ikiz gebelik cok guzel olmasinin yaninda Bir o kadar da Zor. Allah hepimize kolaylik versin.
Herkes kucuk diyor ama bana kocaman geliyor :) asil buyume by haftalarda baslicak diyorlar. Bir de benim Cift yumurta ikizi. Keseleri ve plesenta lari ayri. Oyle olunca karin daha buyuk olur diyorlar. Bir de birsey soru am. kacinci haftada hissetmeye basladin bebeklerin hareketlerini? Ben birseyler hissediyorum ama hala emin olamiyorum. Halbuki Ilk gebeligimde 18. Haftada hissediyordum.Amin canim ekstra kolaylik versin Rabbim hepimize ...bu arada senin karnin kucukmus benim 20 haftalikken 91 cm di :)
Evet bende ilkinde 17 de hissetmistim ama bunlarda daha erken hissederim sanarken daha gec hissettim.18-19 haftalikken galiba...ama 2-3 hafta sonra daha net hissetmeye basladim...ilk tekmeler guzel ,sevimli tadini cikar.30 dzn sonrakiler cok can yakiyor malesef...benimkide cift yumurta ikizi bu arada :)Herkes kucuk diyor ama bana kocaman geliyor :) asil buyume by haftalarda baslicak diyorlar. Bir de benim Cift yumurta ikizi. Keseleri ve plesenta lari ayri. Oyle olunca karin daha buyuk olur diyorlar. Bir de birsey soru am. kacinci haftada hissetmeye basladin bebeklerin hareketlerini? Ben birseyler hissediyorum ama hala emin olamiyorum. Halbuki Ilk gebeligimde 18. Haftada hissediyordum.
Ciddi misin? Tekmelerin can yakacagini hic dusunmemistim. Ben Bir hissedeyim emin olayimda aciya da raziyim :) senin de Cift yumurta ikizi demekki. Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Benim ikisi de erkek. Bir erkek annesiyken birden 3 erkek annesi olcam ins. Senin cinsiyetleri ne?Evet bende ilkinde 17 de hissetmistim ama bunlarda daha erken hissederim sanarken daha gec hissettim.18-19 haftalikken galiba...ama 2-3 hafta sonra daha net hissetmeye basladim...ilk tekmeler guzel ,sevimli tadini cikar.30 dzn sonrakiler cok can yakiyor malesef...benimkide cift yumurta ikizi bu arada :)
Bende senin gibi tek erkek annesiyken 3 erkek annesi olucam canim :) Allah seninde sagsaglim kucagina almani nasip etsin insallah...Ciddi misin? Tekmelerin can yakacagini hic dusunmemistim. Ben Bir hissedeyim emin olayimda aciya da raziyim :) senin de Cift yumurta ikizi demekki. Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Benim ikisi de erkek. Bir erkek annesiyken birden 3 erkek annesi olcam ins. Senin cinsiyetleri ne?
Masallah :) bebisler in kilolari nasil?32. Haftamizada girdik :) bebisler buyuyor karin capim 106 cm olmus kilom 74 ve coook sukur hala catlak yok :)