İkiz gebelikte beta hcg kaç oluyor bilen vad mıı

Amine2001

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
124
30
23
Selam hanımlar. Ben gecikmemin 6. Günü kan verdim değerim 3800 çıkmıştı. Ve doktor normal ultrasonla baktı keseyi de belirli belirsiz gördü 6 mm dedi. Ama kime değerimi söylüyorsam ikize hamile olabilirsin diyorlar bu doğru mu acaba. Pazartesi günü zaten randevum var o zaman 6+2 haftalık olucam o zaman daha iyi görülecek ama merak ettim bilen car mı ikiz beta hcg değerleri kaç olur

Onu doktor görürse söyler ama bence normal kişiden kişiye değişir bu değer

Benim adetim geciktigi 9. Gün 10447 idi gittim iki kese vardı biri boştu şu an iki aylık olduk ve boş olan kese kayboldu tek gebeliğim devam ediyor çok şükür

Benim adetim geciktigi 9. Gün 10447 idi gittim iki kese vardı biri boştu şu an iki aylık olduk ve boş olan kese kayboldu tek gebeliğim devam ediyor çok şükür
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin minik Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ablamda kizini ogrendiginde betasi bu rakama yakindi ve tek bebekti :) hayırlı olsun saglikla kucagina alırsın inşallah bize de dua et bizde bu duyguyu tadalim, hamilesin kabul olur :)

Betayla değilde keseyle ikiz olduğu öğreniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…