- 31 Ocak 2018
- 417
- 148
- 34
Güzelmis:)Canim ben gobegimi hergun yagliyorum ama iki gunde bir dustan cikinca tüm vucudumu yagliyorum,boydan bol bir penye geceligi buna ayirdim yaglaninca sadece onu giyip 1saat falan bekliyorum o arada vücudum yagi cekiyor sonra temiz eşofmanlarimi giyiyorum.busekilde üzerimde yag kokusuda kalmiyor hemde temiz kiyafetlerim yag olmuyor. Cildimde cok olumlu etki yapti,yumusak ve pürüzsüz oldu tüm cildimcatlamama engel olurmu yasayip gorucem ama simdilik memnunum
Canim ben gobegimi hergun yagliyorum ama iki gunde bir dustan cikinca tüm vucudumu yagliyorum,boydan bol bir penye geceligi buna ayirdim yaglaninca sadece onu giyip 1saat falan bekliyorum o arada vücudum yagi cekiyor sonra temiz eşofmanlarimi giyiyorum.busekilde üzerimde yag kokusuda kalmiyor hemde temiz kiyafetlerim yag olmuyor. Cildimde cok olumlu etki yapti,yumusak ve pürüzsüz oldu tüm cildimcatlamama engel olurmu yasayip gorucem ama simdilik memnunum
Ben arifoğlunda bir yağ karışımı yaptırdım. Hepsini hatırlamıyorum ama 7-8 çeşit yağ vardı. Kakao, badem, hindistancevizi, susam....merhaba arkadaşlar..
yağ olarak ne kullanıyorsun canım. özel bi karışım var mı. ben bebe yağı kullanıyorum sadece. vazelin de sürüyorum. bi de vücut losyonu. dönüşümlü olarak kullanıyorum.
Canim bebeyagi bi noktadan sonra yeterli olmuyor diye okudum.badem,susam,kayisicekirdegi,kantoron ve zeytinyagiyla bir karisim yaptim 2yada 3günde bir tum vucudumu onunla yagliyorum ama kotu kokusundan dolayi hergun yapamiyorum.diger gunlerdede kati hindistan cevizi yagi ve bebeyagiyla sadece gobegimi ve belimi yagliyorum.ama simdiden karnim cok buyudu,son aylarda dahada hizli buyucek catlamam kacinilmaz gibi hissetmeye basladimmerhaba arkadaşlar..
yağ olarak ne kullanıyorsun canım. özel bi karışım var mı. ben bebe yağı kullanıyorum sadece. vazelin de sürüyorum. bi de vücut losyonu. dönüşümlü olarak kullanıyorum.
Canim kakao ve hindistan cvizi yagi kati oluyor,onlari nasil digerleriyle karistirdilar.karisimin katimi oldu sivimi birde ne sıklıkla yaglaniyosunBen arifoğlunda bir yağ karışımı yaptırdım. Hepsini hatırlamıyorum ama 7-8 çeşit yağ vardı. Kakao, badem, hindistancevizi, susam....
Sıcak suyun içine koyup erittiler. Alırken ya gene içinde karılışırsa dedim yok olmaz dediler ama oldu. Fön makinasını biraz tutup iyice çalkalayıp sürüyordum ama havalar ısındığı için şimdi gerek kalmıyor artık. Yani her gün yada gün aşırı sürüyorum bazen unutuyorum yada üşendiğim oluyor :)C
Canim kakao ve hindistan cvizi yagi kati oluyor,onlari nasil digerleriyle karistirdilar.karisimin katimi oldu sivimi birde ne sıklıkla yaglaniyosun
valla süpersin 22. haftadayım10 kilo aldım sizleri duydukça şaşırıyorum nasıl korudunuz kilonuzuBende sabah 2 hurma domates kasar zeytin meyve biraz ekmek doktor onerisi 2 yumurta ama midem bulanyo bazen 1 yiyorm oglen diger yunurtayi omlet yapip yiyorm 1 gibi sut ceviz 3 tane meyve 3 gibi sebze yemegi sut urunu yada o dediom omleti ekmek aksam yemegi sebze yada et yemegi ekmek. Aksam sonrasi ckolata yada tatli gece sut.29 hafta 6 bucuk kilo aldm ve 5 litre su
Bu tamamen yapınla ilgili. Ben gebe olmadan önce herkes yerinden kalkamazsın ooo ne olursun diyordu. 83 ile gebe kaldım ikizlere 30 haftaya kadar sadece 10 kilo almıştım. Sonra ödem oluştu birden hızlandım. Şuan doğuma on onbeş gün var toplamda 16 kilo aldım. O kadar da çok yiyorum ki. 30 32 arasında 4 kilo aldım. Yoksa iyi gidiyordum ki bence yinede 16 kilo çok değil. Çoğu gidecek.175 boyum 59 kilo ile hamile kaldım
Bu sabah 66 kilo olduğumu gördüm
Daha 17 haftalık hamileyim 7 kilo
Çok fazla değil mi
Bu tamamen yapınla ilgili. Ben gebe olmadan önce herkes yerinden kalkamazsın ooo ne olursun diyordu. 83 ile gebe kaldım ikizlere 30 haftaya kadar sadece 10 kilo almıştım. Sonra ödem oluştu birden hızlandım. Şuan doğuma on onbeş gün var toplamda 16 kilo aldım. O kadar da çok yiyorum ki. 30 32 arasında 4 kilo aldım. Yoksa iyi gidiyordum ki bence yinede 16 kilo çok değil. Çoğu gidecek.