Merhaba, yaklaşık 5 aylık ikiz gebeyim,tup bebek yöntemi ile ve 20 gün önce bir bebeğimin durumunun iyi olmadığı, tam anlamıyla vücudu gelismedigini ve bu şekilde diğer bebeği riske attığını, erken doğuma götüreceğini söylediler ve kalbini durdurmak istediler ancak öncesinde o bebeğin kesesinden sıvı alınması gerektiğini söylediler. Sıvı alındıktan sonra aralıklarla çok suyum geldi, özelden bir prof Dr ile yaptık bu işlemi ve sürekli farkli testler isteyince başka doktora gitmeyi düşündük, bu işlemden 4 gün sonra devlet hastanesinde başka bir dr bulduk ve ona durumu anlattik, o da muayene etti ve bebeğin kalbinin durdurulmasi gerektiğini ancak suyum bittiği için enfeksiyon riskim var diyerek hemen yatış yapılması gerektiğini söyledi ve iki hafta hastanede yattim. Bu süre zarfında sürekli antibiyotik ve serum verildi, 2 ayri gün yaklaşık 20cm iğne ile çocuğun kalbini sonlandirmak istedi ancak başaramadı, çocuğun yatış pozisyonu ters bu yüzden diğerine zarar vermekten korkuyorum dedi ve beni taburcu etti, aralıklarla takip edip 26.haftada tekrar deneyeceğim dedi. Şuan evdeyim ancak hep aklım orda, ne olacak, nasıl olacak, aklıma bin tane şey geliyor. İlk başta suyu bitmiş diye acele ile yatış yaptırdı ancak şimdi evdeyim, o zaman tehlikeli olup şuanda normal olan ne anlamıyorum, bu durum gibi başına gelen var mı, veya duyan var mi, nasil bir yol izlenecek hiç tahmin edemiyorum artık...Bu şekil de olup diğer bebeğini sağlıklı birsekil de doğuran var mıdır?