İkiz gebelik

Evet bulantı aşırı oluyor heleki sabah bulantıları zehir sanki kusuyordum bana bulantı ılacı verdı gece yatmadan ıkı tane ıcıyorum mukemmel kestı bulantımı tabı arada bırden gelıyor ama buna şükür vanada dedı ilerleeyen zamanlarda perınatolojı doktoruna yonlendırıcem dye iyce evham yaptım hicmı lekelenme gecmes agrı anlamadm herkezz garıp bı durum dyor benı daha cok strese sokuyorlar bi kesem gayet iyi dıgerı onun yarısından bıle kucuk ınsallah dıgerını yakalar benımde carsamba tekrar kontrolum var bakalım neler neler olmus olusmus ögrenıcrm kalp atısını 6+3 de 10 gun once duydum cok degısik bir his mucıze gıbı sennde duycaksın ve emın oll cok iyi gelıcek inş bebişlerımızı saglıcakla kucagımıza alırız gelişmelerı oaylasalım

İnşallah çok teşekkür ederim. Başlarda çok üzüldüm geri mi şöyle mi böyle mi. Neden duymadık. Ama Allah’a bıraktım geri şu an aksi bir durum yok rahat ol diye. Belki ertesi gün gitsem duyacaktım bilemiyorum. Tüp bebekte her şey geçiyo zor aşama bir çok ama bu kısım bir başka. Allah herkese muradını versin inşallah. Size ve yavrularınıza da sağlık diliyorum

Selamlar 1 hafta sonra gideceğim. Dr da çok geç çağırdı sanırım garanti olsun diye çok uzun göründü siz ne yaptınız umarım her şey yolundadır
Ayy sormayin benimde 4 gün önce baya yoğun bir kanamam oldu. Çok şükür keselerde sıkıntı yok. Ama dün 6+5te kalp atışı duyamadık bende de ayni durum oldu o yüzden siz naptınız diye bir sorayım dedim.

Bence normal rahat olalım inşallah naptım ettim oğlumun kayıtları buldum. 6+6 da vajinal duyulmuş. İkizlerde böyle olması normal diye düşünüyorum artık. Kanamanız neden olmuş acaba çok geçmiş olsun

İkiz gebelikte olabiliyor dediler bir nedeni yok. Allahtan kese etrafında kanama alani yokmuş. İnşallah bir daha yaşanmam benim yarın tüp bebek doktorumda kalp atışı günüm var dün baska doktora gitmistim orda duyulmamisti bakalim yarin diğer tarafta ne olacak

İnşallah güzel haberler verelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…