İkiz gebelik

sare1111

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
10
12
18
35
Merhabalar sormak istediğim birşey var 5+3 günlük ikiz gebeyim tüp bebek tedavisi ile oldu ve karnım acayip şiş 4 aylık hamile gibiyim. Benimle aynı durumu yaşayan varmı merak ettim.ilaclarin etkisimidir anlayamadım çok iştahım yok 1 kilo falan almisimdir.

Bazı kadınlarda öyle oluyor. Bende 3 aylık hamileyken 6 aylık gibi göbeğim vardı. Bazı kişilerin iç karnı olmuyor göbeği çıkıyor hemen

Normal yolla gebeyim, tek bebek var 6 aylık gibi karnım. Bu hamilelikte hazım, mide sorunları yaşıyorum, bu sebeple şiştiğini düşünüyorum. Sizinde öyledir muhtemelen. Hayırlı olsun, sağlıkla kavuşun bebeklerinize

Öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına Almayı nasip etsin benimde 7 yaşında cift yumurta ikizlerim var 65 kg hamile kalmıştım 82 kg doğuma girmiştim şuanda 50 kg buldum ilk aylar gaz dan da karının çıkmış gibi oluyor.. Bende şuan tekrar hamileyim 7 haftamda 4 aylık gibi geziyorum iç karnimizda dar olabilir buda bir ihtimal

Merhabalar. Benim de sizin gibi tüp bebek ikizdi geçen hafta cumartesi günü gittik. Keseleri gördük. 5+5 bugün. Kalp atışını duydunuz mu Allah ın izniyle? Bende şişkinlik var malesef ilaçlardan büyük ihtimalle çünkü pek bir şey yiyemiyorum

Dinletmedi kalp atışını ama ultrasonda gösterdi burada atıyor diye gösterdi.

Bende sabah doğuma gidicek gibiyim . Unutmayın herseyı iki katı yaşayacaksınız iki bebek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…