canım çook geçmiş olsun Allah tekrarını göstermez inşallah sağllıkla bebeklerini kucağına almanı nasip eder inşallah. Şu mübarek aylarda bol bol dua et canım... Rabbim senin ve bebeklerinin ve tüm ihtiyacı olanların yardımcısı olur inşallah...
amin canım inşallah..durmadan dua ediyorum zaten..Allah'ım bu güzel günlerde isteklerimizi geri çevirmesin dualarımızı kabul etsin inşallah.. :Saruboceq:
zeynep ve elif i benim için çoookkk ööpppp opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
slm canmlarım. bizim yaklasık 20 gündür devam ediyor kanama.. kahve renge dönüştü artık. kac kez gittim doktora tam kesildi diyorum tekrardan baslıyor. Dua edin lütfen bol bol yatıyorum ama cok sıkıldım. her sabah olcakmı yine düşüncesi kahredıyor benı.. içimi rahat tutmaya calısıyorum. hepmeleklerimle konusuyorum. Sizi sağ saglım dogurucam siz hiç korkmayın diye. dua edin lütfen Allah yardımızı olsun. sevgiler
canımm Allah bebeklerinin ve senin yardımcın olsun... Allah şu mübarek ayların hatrına bebekelerine kavuşmayı nasip eder inşallah... senin kanama nedenin neydi canım?
kızlarımda seni öpyorlar ablası... bebeklerinide öpüyorlarmış... :Saruboceq: canım sen hiç merak etme herşey güzel olacak... sen şimdi bol bol dinlen bebeklerin doğunca uykusuz günler ve geceler seni bekliyor olacak :) kaydirigubbakcemile3
slm canmlarım. bizim yaklasık 20 gündür devam ediyor kanama.. kahve renge dönüştü artık. kac kez gittim doktora tam kesildi diyorum tekrardan baslıyor. Dua edin lütfen bol bol yatıyorum ama cok sıkıldım. her sabah olcakmı yine düşüncesi kahredıyor benı.. içimi rahat tutmaya calısıyorum. hepmeleklerimle konusuyorum. Sizi sağ saglım dogurucam siz hiç korkmayın diye. dua edin lütfen Allah yardımızı olsun. sevgiler
canım kusura bakma gec cevap verıyorum.çünkü ara ara girebılıyorum cok oturmam sakıncalı. kanama üstte bi yerde olmus bebeklerden olmamıs cok şükür. Rahim agzı kalınlıgıda iyi ama düşük tehtidi diyor işte hayırlısı canım benım rabbim saglık versin. hepımıze dualarını esirgemea.s.
saol burçin dileklerin için. seninkiler kacıncı haftada bitmişti. bide süreklı yatmısmıydın?
canım benim 13 temmuzda başladı kanamam ve ben 1 ay sürekli yattım..sadece lavaboya ve doktora gitmek için kalkıyordum..yemeğimi bile yatağımda yedim..sağolsun annem geldi hergün..
10. - 11. haftalarda bitti benim kanamalarım..çok şükür 1 hafta 10 gündür herşey yolunda ama gündüz yine yormuyorum kendimi..yemek falan yapmıyorum hiç..genelde yatıyorum..TV, bilgisayar derken akşam oluyor..sen de sakın yorma kendini..bana doktorum "kanaman bitene kadar kıpırdamadan yat" demişti..sen de bol bol yat dinlen..inan bitecek bu günler..herşey çok güzel olacak..
Merhaba öncelikle Allah yardımcın olsun.Bende hamileliğimin ilk beş ayını kanama ile geçirdim.Hele son zamanlar kanamam simsiyah geliyordu.çok üzülmüştüm ve çok ağlamıştım.Hamileliğimin 35.haftasına kadar hergün proloton depot diye bir iğne verdi doktor ayrıca bir hafta hastanede kaldım.Benim tek gebelikte oldu.Asıl söylemek istediğim şu.Bende ikiz eşiyim yani benden bir tane daha var.Annemde aynı benim gibi ilk beş ay kanama geçirmiş.Ama kanama olduğu için erken doğum riski var.Biz yedi aylık dünyaya gelmişiz.Şimdi 31 yaşındayız.Allahın taktiri bu.Bol bol dua et canım.Allahım sana yardımcı olsun
ne güzel burcinn sen pozitif ol ki hayat ta sana pozitif davransın korkma sakın hiçbirşeyden :teselli:
Cnm gecmis olsun ben de 7 hafta 1 gunlukken baya kanamam oldu cok korktummm keseler ve bebisler duruyodu cok sukur ama beyalara bakilmadiMerhaba, çok eski bir konu ama bende şuan 5 hafta 5 günlük hamileyim ilk önce çok şiddetli olan şuanda şiddeti azalmış olarak kanama geçiriyorum kesem benimle. Beta değerime bakıldı 2 güne göre 2 katı artış yoktu ama azalmada yok. Yarın yine bakacak doktorum. Sizin beta değerlerinize bakılmışmıydı hatırlıyor musunuz?
Malesef canım bebeğimi kaybettim düşük yaptımCnm gecmis olsun ben de 7 hafta 1 gunlukken baya kanamam oldu cok korktummm keseler ve bebisler duruyodu cok sukur ama beyalara bakilmadi
Sağol canım benimcok uzuldum hayirlisi canim sen iyi misin insallah tekrar hailekalirsin ve sagliklaalirsin kucagina en kisa zamanda...ne olacagi hic belli olmuyor ikiz gebelik riskliymis maaalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?