• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz gebelik ve kanama:(((yardım edin lütfen!!!

canım çook geçmiş olsun Allah tekrarını göstermez inşallah sağllıkla bebeklerini kucağına almanı nasip eder inşallah. Şu mübarek aylarda bol bol dua et canım... Rabbim senin ve bebeklerinin ve tüm ihtiyacı olanların yardımcısı olur inşallah...

amin canım inşallah..durmadan dua ediyorum zaten..Allah'ım bu güzel günlerde isteklerimizi geri çevirmesin dualarımızı kabul etsin inşallah.. :Saruboceq:
zeynep ve elif i benim için çoookkk ööpppp opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

amin canım inşallah..durmadan dua ediyorum zaten..Allah'ım bu güzel günlerde isteklerimizi geri çevirmesin dualarımızı kabul etsin inşallah.. :Saruboceq:
zeynep ve elif i benim için çoookkk ööpppp opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlarımda seni öpyorlar ablası... bebeklerinide öpüyorlarmış... :Saruboceq: canım sen hiç merak etme herşey güzel olacak... sen şimdi bol bol dinlen bebeklerin doğunca uykusuz günler ve geceler seni bekliyor olacak :) kaydirigubbakcemile3

slm canmlarım. bizim yaklasık 20 gündür devam ediyor kanama.. kahve renge dönüştü artık. kac kez gittim doktora tam kesildi diyorum tekrardan baslıyor. Dua edin lütfen bol bol yatıyorum ama cok sıkıldım. her sabah olcakmı yine düşüncesi kahredıyor benı.. içimi rahat tutmaya calısıyorum. hepmeleklerimle konusuyorum. Sizi sağ saglım dogurucam siz hiç korkmayın diye. dua edin lütfen Allah yardımızı olsun. sevgiler

slm canmlarım. bizim yaklasık 20 gündür devam ediyor kanama.. kahve renge dönüştü artık. kac kez gittim doktora tam kesildi diyorum tekrardan baslıyor. Dua edin lütfen bol bol yatıyorum ama cok sıkıldım. her sabah olcakmı yine düşüncesi kahredıyor benı.. içimi rahat tutmaya calısıyorum. hepmeleklerimle konusuyorum. Sizi sağ saglım dogurucam siz hiç korkmayın diye. dua edin lütfen Allah yardımızı olsun. sevgiler

canımm Allah bebeklerinin ve senin yardımcın olsun... Allah şu mübarek ayların hatrına bebekelerine kavuşmayı nasip eder inşallah... senin kanama nedenin neydi canım?

canımm Allah bebeklerinin ve senin yardımcın olsun... Allah şu mübarek ayların hatrına bebekelerine kavuşmayı nasip eder inşallah... senin kanama nedenin neydi canım?

canım kusura bakma gec cevap verıyorum.çünkü ara ara girebılıyorum cok oturmam sakıncalı. kanama üstte bi yerde olmus bebeklerden olmamıs cok şükür. Rahim agzı kalınlıgıda iyi ama düşük tehtidi diyor işte hayırlısı canım benım rabbim saglık versin. hepımıze dualarını esirgemea.s.

kızlarımda seni öpyorlar ablası... bebeklerinide öpüyorlarmış... :Saruboceq: canım sen hiç merak etme herşey güzel olacak... sen şimdi bol bol dinlen bebeklerin doğunca uykusuz günler ve geceler seni bekliyor olacak :) kaydirigubbakcemile3

ayy evet,herkes öyle diyor canım..onlar sağlıkla ve vaktinde gelsinler de ben seve seve bakacağım onlara..herşeyim benim onlar..

kahverengiye döndüyse tamam artık aktif kanaman bitti demektir,pasif kanamaya dönmüş seninki..yani içerde birikenler çıkıyor..bırak çıksın hepsi de bitsin gitsin..çok iyi ediyorsun..hep konuş onlarla..hissediyor onlar seni çünküü..

canım kusura bakma gec cevap verıyorum.çünkü ara ara girebılıyorum cok oturmam sakıncalı. kanama üstte bi yerde olmus bebeklerden olmamıs cok şükür. Rahim agzı kalınlıgıda iyi ama düşük tehtidi diyor işte hayırlısı canım benım rabbim saglık versin. hepımıze dualarını esirgemea.s.

benim de kanamam bebeklerle alakasız bir yerlerdeydi ama tabiki çok korkuttu..seni çok iyi anlıyorum..biraz daha sabır Allah'ın izniyle hepsi bitecek..

saol burçin dileklerin için. seninkiler kacıncı haftada bitmişti. bide süreklı yatmısmıydın?

canım benim 13 temmuzda başladı kanamam ve ben 1 ay sürekli yattım..sadece lavaboya ve doktora gitmek için kalkıyordum..yemeğimi bile yatağımda yedim..sağolsun annem geldi hergün..
10. - 11. haftalarda bitti benim kanamalarım..çok şükür 1 hafta 10 gündür herşey yolunda ama gündüz yine yormuyorum kendimi..yemek falan yapmıyorum hiç..genelde yatıyorum..TV, bilgisayar derken akşam oluyor..sen de sakın yorma kendini..bana doktorum "kanaman bitene kadar kıpırdamadan yat" demişti..sen de bol bol yat dinlen..inan bitecek bu günler..herşey çok güzel olacak..

canım benim 13 temmuzda başladı kanamam ve ben 1 ay sürekli yattım..sadece lavaboya ve doktora gitmek için kalkıyordum..yemeğimi bile yatağımda yedim..sağolsun annem geldi hergün..
10. - 11. haftalarda bitti benim kanamalarım..çok şükür 1 hafta 10 gündür herşey yolunda ama gündüz yine yormuyorum kendimi..yemek falan yapmıyorum hiç..genelde yatıyorum..TV, bilgisayar derken akşam oluyor..sen de sakın yorma kendini..bana doktorum "kanaman bitene kadar kıpırdamadan yat" demişti..sen de bol bol yat dinlen..inan bitecek bu günler..herşey çok güzel olacak..

günaydın cnm;kaydirigubbakcemile5
Benımde 31 de tam 1 ay olucak. 1 aydır raporluyum. bu benım ikinci kanamam 13 haftada oldum bende bu daha uzun sürdü.15 hafataya girdim az az devam edıyor. gecicek allahın izniyle meleklerim iyiler çok şükür. Bende de aynısını söyledi hatta tuvalete bile kalkma sürgü kullan dedi ama ben yinede kalktım. şimdi evdeyim yatmıyorum artık bol bol dinlenıyorum. Annelerde olmasa varya bitmiştik biz Allah herkesin annesinden bin kere razı olsun hakıkaten cok zor anne olmak. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba öncelikle Allah yardımcın olsun.Bende hamileliğimin ilk beş ayını kanama ile geçirdim.Hele son zamanlar kanamam simsiyah geliyordu.çok üzülmüştüm ve çok ağlamıştım.Hamileliğimin 35.haftasına kadar hergün proloton depot diye bir iğne verdi doktor ayrıca bir hafta hastanede kaldım.Benim tek gebelikte oldu.Asıl söylemek istediğim şu.Bende ikiz eşiyim yani benden bir tane daha var.Annemde aynı benim gibi ilk beş ay kanama geçirmiş.Ama kanama olduğu için erken doğum riski var.Biz yedi aylık dünyaya gelmişiz.Şimdi 31 yaşındayız.Allahın taktiri bu.Bol bol dua et canım.Allahım sana yardımcı olsun

Merhaba öncelikle Allah yardımcın olsun.Bende hamileliğimin ilk beş ayını kanama ile geçirdim.Hele son zamanlar kanamam simsiyah geliyordu.çok üzülmüştüm ve çok ağlamıştım.Hamileliğimin 35.haftasına kadar hergün proloton depot diye bir iğne verdi doktor ayrıca bir hafta hastanede kaldım.Benim tek gebelikte oldu.Asıl söylemek istediğim şu.Bende ikiz eşiyim yani benden bir tane daha var.Annemde aynı benim gibi ilk beş ay kanama geçirmiş.Ama kanama olduğu için erken doğum riski var.Biz yedi aylık dünyaya gelmişiz.Şimdi 31 yaşındayız.Allahın taktiri bu.Bol bol dua et canım.Allahım sana yardımcı olsun

canım çok teşekkür ederim ilgine..biz bugün 17 haftalık olduk..neredeyse yarısına geldik yani..Allah'ıma binlerce şükür ki kanamalarım bitti 5 haftadır hiç yok çok şükür..kendimi çok yormamak kaydıyla normal yaşantıma döndüm..inşallah bir daha da tekrarlamaz da sağlıkla ve vakitlice dünyaya getiririm bebeklerimi..ve herşeylerini kendim alabilirim inşallah..
sevgilerr..

ne güzel burcinn sen pozitif ol ki hayat ta sana pozitif davransın korkma sakın hiçbirşeyden :teselli:

ne güzel burcinn sen pozitif ol ki hayat ta sana pozitif davransın korkma sakın hiçbirşeyden :teselli:

saol canım benim..Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak..ben buna ve bebeklerimi sağlıkla kucağıma alacağıma inanıyorum..
Allah herkesin, hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

Merhaba, çok eski bir konu ama bende şuan 5 hafta 5 günlük hamileyim ilk önce çok şiddetli olan şuanda şiddeti azalmış olarak kanama geçiriyorum kesem benimle. Beta değerime bakıldı 2 güne göre 2 katı artış yoktu ama azalmada yok. Yarın yine bakacak doktorum. Sizin beta değerlerinize bakılmışmıydı hatırlıyor musunuz?

Merhaba, çok eski bir konu ama bende şuan 5 hafta 5 günlük hamileyim ilk önce çok şiddetli olan şuanda şiddeti azalmış olarak kanama geçiriyorum kesem benimle. Beta değerime bakıldı 2 güne göre 2 katı artış yoktu ama azalmada yok. Yarın yine bakacak doktorum. Sizin beta değerlerinize bakılmışmıydı hatırlıyor musunuz?
Cnm gecmis olsun ben de 7 hafta 1 gunlukken baya kanamam oldu cok korktummm keseler ve bebisler duruyodu cok sukur ama beyalara bakilmadi

Cnm gecmis olsun ben de 7 hafta 1 gunlukken baya kanamam oldu cok korktummm keseler ve bebisler duruyodu cok sukur ama beyalara bakilmadi
Malesef canım bebeğimi kaybettim düşük yaptım :(

cok uzuldum hayirlisi canim sen iyi misin insallah tekrar hailekalirsin ve sagliklaalirsin kucagina en kisa zamanda...ne olacagi hic belli olmuyor ikiz gebelik riskliymis maaalesef:(

cok uzuldum hayirlisi canim sen iyi misin insallah tekrar hailekalirsin ve sagliklaalirsin kucagina en kisa zamanda...ne olacagi hic belli olmuyor ikiz gebelik riskliymis maaalesef:KK43:
Sağol canım benim :( Allah kimseye yaşatmasın inşallah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız. Kürtaja gerek kalmadı tüp bebek tedavisiyle sahip olduğum için baya üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki...

Evet canim insallah isteyen herkes alir kucagina bebegini... sen kendini uzme.... Yine olur hic merak etme.. Ben de tup bebekle hamile kaldim anliyorum zor ama hamile kalabiliyoruz cok sukur hic uzulme insallah yeniden hamile kalirsin hemen..

Back