ptesi günü yine kanamayla sabaha karşı 1 de uyandım. acil hastaneye gittik kanama şiddeti biraz fazlaydı bu seferde. 1 gece hastanede kaldım dün çıkardılar hastaneden bu sabahta pıhtı düşürdümher ne kadar kanamaya alışsamda her seferinde korkuyorum Allah hepimize sağlıklı doğum lar nasip eder inşallah... Moralimizi yüksek tutatlım ...
tatlım ben in 9 aylık bir oğlum ve kızım var... gebeliğim nasıl geçti bir bilsen 7 aylık doğdular ve çok şükür şimdi normal bebeklerden gelişmiş durumdayız... hep kanama hep hastane iğne ilaç ama endişelenme yine herşey kendinde ve soğuk kanlı olmanda bitiyo...
nasıl oldun burcıncım merak ettım,gecıcek bu korkulu gunler ınsallah,ama psıkolojının bebeklerını ve vucud saglıgını etkıledıgını unutma, guzel dusun guzel olsun...sana tavsıyem beynındekı dusuncelerden arınaılmek ıcın,arkadaslarını cagır muhabbetler edın, cd ler kırala komık fılmler seyret, hem zaman daha cabuk gecer hemde gor bak cok daha cabuk ıglesıceksın....öpüyorum allah ayrdımcımız olsun
canım moralini bozma sakın
benim altıncı haftada kanamam olmuştu 15ün kalkmadan yattım ve pruluton iğne kullandım
11.haftaya kadar sürdü canm kanamam
sonra doktorum üçüncü keseninde olustuğunu fakat için de bebek olmadığı için eridiğini söyledi.diğer iki bebeğim benimle çok şükür...
su an 14.haftanın içindeyim ve doktorum lekelenmelerin normal olabileceğini söylemişti
sen nerde oturuyosun canım
canım benim büyük geçmiş olsun..benim de dün gece kanamam tekrar başladı malesef..cuma günü 14:30da tekrar doktora gideceğim..umarım bu kanamalar bebeklerimi hırpalamaz..ikisini de o kadar istiyorum ki anlatamam..ben de her seferinde çok korkuyorum ve ağlama krizlerine giriyorum..uykularım kaçıyor..darmadağınık oluyorum malesef..sen yine bana göre çok şanslısın çok şükür minişlerinle sona yaklaşmışsın artık..Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:
kendine çok ama çok dikkat et tamam mı canım?sevgiler opuyorumnanaktan
Canım kızlarım doğdular. Lütfen moralini çok yüksek tut. En önemli şey bu inan bana. benimde kanamalarım 12. haftada başlamıştı... Hamilelik dönemi biras zor geçiyor kanamalıyken ama inan herşeyi iyi düşününce iyi oluyor. İnşallah senin ve yavruların içinde herşey çok iyi olur. Kendine ve bebeklerine iyi bak... Rabbim inşallah sana ve yavrularına yardımcı olur. Ama sende ağlayıp onlarıda strese sokma annesi. inan seni çok iyi anlıyorum hergün onlar için dua et annesi... İnşallah sağlıkla gelecekler kucağına ...
günnaydın birtaem sen içini ferah tut hopuyorumnanaktanersey cok güzel olacak
burcinn canım iyimisin ne durumdasın? merak ettim...
burçin benimde kanamalrım başladı güzelim yaa.şimdilik çok değil 3-4 damla geldi ama korkuda başladı bende....
canım çok şükür kanamalarım bitti..ama 12 hafta dolana kadar istirahat devam edecek..
arada kendimi yormamak şartıyla dışarı çıkmaya da izin var..inşallah bir daha hiç olmaz.. :Saruboceq: çünkü çok ama çok korktum..
ilgin için çok teşekkür ederim..prenseslerim kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?