• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik doğumu

alves

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
214
228
23
34
Merhaba arkadaşlar,

Yaşadığım şehirde bir özel hastaneye takip oluyorum ve çok memnunum doktorumdan. Tek yumurta İkiz gebelik olduğu ortaya çıktıktan sonra ve ağırlık problemi yaşadığımızdan doktorum beni detaylı takip için üniversite hastanesine yönlendirdi. Şimdi doğum zamanı geldi, üniversite hastanesi beni kurban boyunca hastanede tutup izlemek ve sonrasında sezeryana almak istiyor. Kendi doktorum ise istersen orada yapabilirsin burada da yoğun bakım ünitesi var tamamen senin tercihin dedi. Üniversite hastanesi için şikayet var sayfasında falan kötü şeyler yazıyor, doğumhaneyi gezmiş bulundum cidden yazılanlar gibi. İmkanım varken özel hastanede mi doğursam yoksa üniversitede mi? Böyle bir şey deneyimleyen oldu mu?

Ben konfor ve iyi muamele seven biriyim. Kesinlikle özelde doğururdum. Minicik bir ihtimalle bile tercih etmezdim diğer seçeneği.

Bnce kâr zarar ilişkisi burda onmli riskli gebelik kategorisindesiniz ve kaçıncı haftada bebeklerim durumuna göre hareket etmek lazım yenidogan yoğun bakımı nerenin iyiyse orayı tercih edin çünkü doğum yarım saatlik bir olay ama sonrası bebeklerim ihtiyacı olursa bakımı nasıl acaba bn olsam üniversite tercih ederdim ikiz gebeyim ve saglikciyim

Yenidoğan yoğun bakım ünitesi hangisi daha iyi ise onu tercih ederim öncelik bebeğim...

Merhaba arkadaşlar,

Yaşadığım şehirde bir özel hastaneye takip oluyorum ve çok memnunum doktorumdan. Tek yumurta İkiz gebelik olduğu ortaya çıktıktan sonra ve ağırlık problemi yaşadığımızdan doktorum beni detaylı takip için üniversite hastanesine yönlendirdi. Şimdi doğum zamanı geldi, üniversite hastanesi beni kurban boyunca hastanede tutup izlemek ve sonrasında sezeryana almak istiyor. Kendi doktorum ise istersen orada yapabilirsin burada da yoğun bakım ünitesi var tamamen senin tercihin dedi. Üniversite hastanesi için şikayet var sayfasında falan kötü şeyler yazıyor, doğumhaneyi gezmiş bulundum cidden yazılanlar gibi. İmkanım varken özel hastanede mi doğursam yoksa üniversitede mi? Böyle bir şey deneyimleyen oldu mu?
Merhaba
Ben de tek yumurta ikizlere hamileyim ve 33. Haftadayım. Bu haftasonu 2 gün üst üste ciğer geliştirici iğne verdi doktorum. Sizin için bir risk öngörmüyorsa ve kendi özel hastaneyi yeterli buluyorsa bu önemli bence. Siz kaçıncı haftadasınız?
Bayrama denk gelmesi sevimsiz gibi benim de aynı paniğim var biraz.

Merhaba
Ben de tek yumurta ikizlere hamileyim ve 33. Haftadayım. Bu haftasonu 2 gün üst üste ciğer geliştirici iğne verdi doktorum. Sizin için bir risk öngörmüyorsa ve kendi özel hastaneyi yeterli buluyorsa bu önemli bence. Siz kaçıncı haftadasınız?
Bayrama denk gelmesi sevimsiz gibi benim de aynı paniğim var biraz.
Merhaba ben de 33 teyim ☺️ aynı şekilde ciğer geliştirici oldum ben de geçtiğimiz haftalarda. Bayramda bütün hastanelerde nöbetçi doktor oluyormuş içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla alkrız kucağımıza☺️

Back
X