- 23 Ağustos 2012
- 1.052
- 1.010
- 333
- Konu Sahibi Rosalie-00
-
Merhaba öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsunMerhaba benim beta hcg yaklaşık 3 katı artıyordu en son 5 gün arayla 10000 üzerini görünce doktorum ertesi gün tekrar çağırdı bi baktık 2 kese var.hatta konuyla alakalı acaba ikiz olabilir mi diye konu da açmıştım. 6 haftalık ikizlere hamileyim:) betaları ekledim
Merhaba hayırlı olsun. Sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah :) acaba benim de öyle mi? 4 günde neredeyse 10 katı artmış. Millet normal diyor. 2 günde 5 katı artış demek. Bu kadar artışın neresi normal Allah aşkına. Henüz düzgün bir muayeneye gitmedim. Hızlıca pek ilgilenmeyen bir doktor minik keseyi buldu gösterdi. 30 saniye bile sürmedi. Başka kese vardır belki deMerhaba benim beta hcg yaklaşık 3 katı artıyordu en son 5 gün arayla 10000 üzerini görünce doktorum ertesi gün tekrar çağırdı bi baktık 2 kese var.hatta konuyla alakalı acaba ikiz olabilir mi diye konu da açmıştım. 6 haftalık ikizlere hamileyim:) betaları ekledim
Merhaba canım betan baya bi artmış brnce de çoğul gebelik olabilir :) ne zaman bir dahaki kontrolün?Merhaba hayırlı olsun. Sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah :) acaba benim de öyle mi? 4 günde neredeyse 10 katı artmış. Millet normal diyor. 2 günde 5 katı artış demek. Bu kadar artışın neresi normal Allah aşkına. Henüz düzgün bir muayeneye gitmedim. Hızlıca pek ilgilenmeyen bir doktor minik keseyi buldu gösterdi. 30 saniye bile sürmedi. Başka kese vardır belki de
Merhaba cuma gününe randevum var. Kalp atışını duymayı ve sağlıklı bir tek bebiş olmasını umut ediyorumMerhaba canım betan baya bi artmış brnce de çoğul gebelik olabilir :) ne zaman bir dahaki kontrolün?
Benim de değerim normal artmasına rağmen ikinci keseye benzer birşey gördü doktor son anda.Merhaba cuma gününe randevum var. Kalp atışını duymayı ve sağlıklı bir tek bebiş olmasını umut ediyorum
Ya ne güzel. kızınıza kardeş ya da kardeşler geliyorBenim de değerim normal artmasına rağmen ikinci keseye benzer birşey gördü doktor son anda.
Ben de perşembe tekrar gidicem ve ben de sağlıklı bir tek bebiş istiyorum hali hazırda bıcırık bir kızım var çünküSen de burdan haber ver lütfen canım hakkımızda hayırlısı olsun
Normal çıkmışKızlar merhaba ben pazar günü kan verdim beta 71.7 çıktı dün kan verdim beta 560.6 çıktı sizce artış fazla değil mi anlayamadımdört günde bu kadar artış
Teşekkür ederimmmmNormal çıkmış
Merhaba benimde ilişkiden 13 gün sonra 57’di reglime iki gün vardı regl olmam gereken günde 156’ydı ikiz gebelik olabilir miMerhaba benim beta hcg yaklaşık 3 katı artıyordu en son 5 gün arayla 10000 üzerini görünce doktorum ertesi gün tekrar çağırdı bi baktık 2 kese var.hatta konuyla alakalı acaba ikiz olabilir mi diye konu da açmıştım. 6 haftalık ikizlere hamileyim:) betaları ekledim
Bence olabilir yaklaşıl 3 katı artmışMerhaba benimde ilişkiden 13 gün sonra 57’di reglime iki gün vardı regl olmam gereken günde 156’ydı ikiz gebelik olabilir mi
Biri reglden iki gün önce biri regl günü mü? Arada 2 gün varsa normal artmış çünküMerhaba benimde ilişkiden 13 gün sonra 57’di reglime iki gün vardı regl olmam gereken günde 156’ydı ikiz gebelik olabilir mi
tam 48 saat vardı ama iki katından fazla artınca heyecanlandım hevesle sordum işteBiri reglden iki gün önce biri regl günü mü? Arada 2 gün varsa normal artmış çünkü
Düşük bir ihtimal ama inşallahBence olabilir yaklaşıl 3 katı artmış
Yok canim gayet normal, 2 katını biraz geçebilir zatentam 48 saat vardı ama iki katından fazla artınca heyecanlandım hevesle sordum işte
Şu an üçüncü kan testi sonucumu öğrendim diğer kan testi 156’dı ya aradan 47 saat geçmişti kan verdiğimde 226 çıktı bu da ne demek bu çok dğşük kimyasal gebelik olabilir miYok canim gayet normal, 2 katını biraz geçebilir zatenbenim bi sonucum 271 2 gün sonra 762ydi gayet tek gebelik ikizde baya artış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?