İkiz gebelik Beta HCG

Evet aynı hastanede hatta ilk testimi dayanamayıp gece verdiğim için hemen hemen aynı saatlerde vermeye çalıştım
2 günde 2 katı diyoruz ama yüzde 66lık artış olunca da sayılıyor, pazartesi tekrar verin en iyisi daha da emin olmak için

Şu an üçüncü kan testi sonucumu öğrendim diğer kan testi 156’dı ya aradan 47 saat geçmişti kan verdiğimde 226 çıktı bu da ne demek bu çok dğşük kimyasal gebelik olabilir mi
Takip edin. Bazen ilk donemde bir iki kez az artip sonra toparliyor tekrar iki kat artmaya basliyor. Belki toparlar. Ayni yerde ayni saatte birkac kez daha kan verin.

Ama 20-30 binlere ulasmadan 2 gunluk artis %60 in altina duserse malesef o gebelik genellikle olumlu sonuclanmiyor.

47 saatte iki kat artmadı sıkıntı olur mu kimyasal olabilir mi çok korkuyorum
Tam 2 kat olması gerekmiyor işte yüzde 66lık artışta sayılır, çok yüksek değerlerde çıkıp düşmeye başlayınca da kimyasal olabiliyor yani şu an ne desek boş sonraki sonuçlar önemli

Şu an 46 saat 45 dakika sonra verdim diğer testten ve yüzde 60’ı geçmedi olumsuz Olabilir mi dersiniz

Şu an 46 saat 45 dakika sonra verdim diğer testten ve yüzde 60’ı geçmedi olumsuz Olabilir mi dersiniz
Dedigim gibi erken donemlerde bazen 1-2 kez katlanmadigi olabiliyor. Ama sonra verilen kanlarda hizla katlanmaya basliyor. Benim de betam artmadi ve arastirirken bu sekilde erken donemlerde betasi 2 ye katlanmayip sonraki verdikleri kanlarda betalari hizla artmaya baslayan kisiler oldugunu gordum.. Bunu vereceginiz sonraki 2-3 kan belirleyecek. Belki toparlar takip etmenizi oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…