yeni topik hayırlı olsun arkadaşlar bakalım ben kaçıncı olcam )))
eeeee hymary her zaman sen mı olcen bırıncı bak gecenler var senın.........................hehe................böle gıderse sonuncu olcennnnnnnnnnnndelikafadulden
hayırlı olsun yeni topiği ve herkese hayılrı doğumlar nasıl etsin Allah'ım :)
arkadaaşlar ben doğum yapalı epey oldu ama fırsat bulup da giremedim şimdi bu topiği gördüm geçmişi zaten okuyamıyorum çok birikti sizleri bilgilendirmek istedim listenin başında ben varım aslında
cennet_36+0_kerem/arda_spinal doğum_1700/2630_48cm/50cm
ben 24 ağustosta doğum yaptım çok şükür bebişleirm çok iyi hızla kilo alıyorlar allah hepinize bu mükemmel duyguyu tatmayı nasip etsin anlatmayla olacak bişey değil yaşanması gerekir
ben çocuklar uyuyunca hemen yatıyorum çok uykusuz kalıyorum çünkü aklım hep burda ama takip edemiyorum yine de arada bakmaya çalışıcam hepiniziöpüyorum..
yanımda annem kalıyor ama arada yalnız kaldığımda oldu ama çok zor oldu ikisi birden başladığından terler boşalıyor inan ki bebeklerim küveze girmediler çok şükür aslında en son kontrolde 2200 ve 2100 gramdılar ama neden o kadar küçük doğdu birisi anlamadım zaten hep fark vardı ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim neyse çok şükür birisi 2500 birisi 3500 gr oldular bu arada çok teşekkürler tatlım seninde çok az kalmış hadi hayırlısı...
açelyacım yeni bir topik,doğup büyüyenleri falan yazıyoruz işte,
görüşemiyoruz amaa,bak biz de büyüdük bayaaa:lepi:,
senin kızlar nasıl annesiii,
yok mu taze foto?