ikiz bebeklerimizin doğumdan itibaren gelişimleri:))

selam canım.. nasıl gidiyor az kaldıı değilmi. ne zaman doğum.hadi bakalım Allah kurtarsın. seninde resimlerine bakmaya az kaldı. sağlıkla gelsin meleklerin.
bizde büyüyoruz işte kız kucağımda uyuyorr. diğeri ana kucağında uyuyor fırsat buldumm geldim. rsim olmazmıı. eklerim birazdan.

canım ilerledik çok şükürr işte,haftaya bugün doğumumuz var kısmetsee,az kaldı çok meraktayız bakalımm opuyorumnanaktan
ooouuuyy yesinler o kuzuları yaaa,sağlıkları nasıl,karakterleri nasııll,ay zamanın olsa da anlatsan..
fotolarını merakla bekliyorum canım uygun bir topiğe koyuver hadiiialkisalkisalkis

GÜNAYDIN KIZLAR !nasılsınız görüşmeli bayramınız mübarek olsun bende 17sinde 23:42-23:43 de doğum yaptım oğlum 2600 kızım 2050 gr.kendim dün aksam taburcu oldum bebeklerim Umut yıldırım ve umay ayça hatenedeler kızımı 1-2 gün içinde alıcam kısmtese oğlum kalır biraz daha !!

GÜNAYDIN KIZLAR !nasılsınız görüşmeli bayramınız mübarek olsun bende 17sinde 23:42-23:43 de doğum yaptım oğlum 2600 kızım 2050 gr.kendim dün aksam taburcu oldum bebeklerim Umut yıldırım ve umay ayça hatenedeler kızımı 1-2 gün içinde alıcam kısmtese oğlum kalır biraz daha !!

selam canımm geçmiş olsun. tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. bebeklerine ve sana sağlık sıhat versin inşallah.
Bayramın mübarek olsun.

varsın kalsınlar canım,sağlıkla doğmuşlar ya,kiloları da harika,
en kısa zamanda çıkarlar inşallahh canımm..

marryciğim listem düzenliii sen bana neyi düzelt didinn ben anlamadım cnmm

bilmemki hatırlamıyorum,,
araları biraz açarak sayılar koyarak düzenleyebiliriz belki..

otomatik liste yap diyorum kuşum ölelikle böle düzenli oluyor yoksa çok kayıyorr yaww

cennetin bebekleri arasında neredeyse 1 kiloya yakın kilo farkı var yaaaa,
acaba hep böyle mi ilerlemiştiii?

2eylulde 33 1 de 2000 2200 kılo dogdular kızım 17 gun oglum 1 gece kuvozde kaldı sımdı ıkısıde yanımda kızım yenı cıktı kuvozden kızım yemıyor cok zorluyor benı alısacak ınsallah

2eylulde 33 1 de 2000 2200 kılo dogdular kızım 17 gun oglum 1 gece kuvozde kaldı sımdı ıkısıde yanımda kızım yenı cıktı kuvozden kızım yemıyor cok zorluyor benı alısacak ınsallah

ayşeciğim öncelikle hayırlı olsun geçmiş olsun

doğum şeklini ve bebeklerin isimlerinide yazarmısın cnm

kızın için sabırla bekleyecek ve pes etmeden yedireceksin yemiyor diye kenara koyma sütünü ...

benim oğlumda yemezdi 1 saatte 30 cc mamayı yedirirdim şimdi maşallah yiyor

maşallah canım,şimdi seninleler ya,inşallah herşey yoluna girer,
Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah..
kiloları iyyiimiş aslında solunumdan dolayı mı kaldılar kuvözde canım?

hymarry benim bebklerin arasında aen fazla 200 gr olmuştu ama doğumda çok farklı oldular ben de çok şaşırdım ama küçük olan daha hızlı kilo alıyor ama çok şükür çok küçük doğmasına karşın küveze almadılar burda daha kilolu doğup da küveze giren bebekleri okuyorum demekki kiloyla da çok ilgisi yok önemli olan sağlıklı olmaları şimdi senin ne kadar heyecanlı olduğunu çok iyi tahmin ediyorum...

hymarry benim bebklerin arasında aen fazla 200 gr olmuştu ama doğumda çok farklı oldular ben de çok şaşırdım ama küçük olan daha hızlı kilo alıyor ama çok şükür çok küçük doğmasına karşın küveze almadılar burda daha kilolu doğup da küveze giren bebekleri okuyorum demekki kiloyla da çok ilgisi yok önemli olan sağlıklı olmaları şimdi senin ne kadar heyecanlı olduğunu çok iyi tahmin ediyorum...

Canım benim bebeklerin için olumsuz birşey söylemedim aslaaa,yanlış anlama,
saedce hani aralarında bu kadar fark biliniyormuydu acaba ya da sürpriz mi olmuştu onu merak etttim,
bizim de bebekler arasında da hep bir fark oldu da,hani bu kadarı da oluyor mu onu merak etmiştim canım,,
tabiki önemli olan sağlıklı olmları,aksi şekilde hiç düşünmedim ben dee..
Şimdilik heyecan yok şükür,
ama sonunda iyice bastırıcak gibi geliyor:bbo:

evetttt hymarry de 4 bitirdi yolunu harika kısçelerleee hoşgeldilerrrr minik meleklerr

X