- Konu Sahibi ayxixxsxxixxgxxixm
-
senağlamaselam arkadaşlar 4 gündür çok kötüyüm 23 haftalık ikiz gebeyim mikro ile kaldım bu hafta rutin kontrolume gittiğimde dr bir bebeğimin kalbinde açıklık gördüğünü ama bide kalp dr nun görmesi gerektiğini söyledi çok fene olmuştum oradan çıkıp hemen bir kalp dr na gittik oda aynı şeyi söyledi böyle bebeklerin %40 dowm sendromu olabileceğini amniyo sentez yaptırmamı önerdi kendi dr da aynı şeyleri söyledi ama malesef kendisi yurt dışına gitti bi arkadaşını önerdi benim merak ettiğim kaçınçı haftaya kadar amniyo sentez yapılıyor ALLAH korusun bişey çıkarsa bebeğimin kalbine iğne yapacaklarmış sonlancak yani çok korkuyorum ne olur dua edin ve bilginiz varsa yazın tahlil sonucu iyi çıkarsa doğumdan sonra ameliyat olcak kızım inşallah amniyo sentez sonucum iyi çıkar bide diğer kızıma bir zararı olmaz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
senağlamaselam arkadaşlar 4 gündür çok kötüyüm 23 haftalık ikiz gebeyim mikro ile kaldım bu hafta rutin kontrolume gittiğimde dr bir bebeğimin kalbinde açıklık gördüğünü ama bide kalp dr nun görmesi gerektiğini söyledi çok fene olmuştum oradan çıkıp hemen bir kalp dr na gittik oda aynı şeyi söyledi böyle bebeklerin %40 dowm sendromu olabileceğini amniyo sentez yaptırmamı önerdi kendi dr da aynı şeyleri söyledi ama malesef kendisi yurt dışına gitti bi arkadaşını önerdi benim merak ettiğim kaçınçı haftaya kadar amniyo sentez yapılıyor ALLAH korusun bişey çıkarsa bebeğimin kalbine iğne yapacaklarmış sonlancak yani çok korkuyorum ne olur dua edin ve bilginiz varsa yazın tahlil sonucu iyi çıkarsa doğumdan sonra ameliyat olcak kızım inşallah amniyo sentez sonucum iyi çıkar bide diğer kızıma bir zararı olmaz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
öncelikle çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun,canım eğer amniyosentez tedavide yardımcı olacaksa yaptır ama %40 down sendromlu olabilir diyorsun %60 normalde olabilir 3lü testlerinin sonuçları nasıldı yani bebek sağlıklı olabilir değilse bile kocaman olmuş yazık iğneyle hayatına son verilmemeli,bu amniyosentez riskleri olan bir işlem tedavide yardımı olmayacaksa bence yaptırma.
çok teşekkür ederim canım bende %60 iyi olabilir diyorum ama dr lar genede riske atmayalım diyolar ama bu sefer sanki ikiside riske girmiş gibi oluyor inanın bende ne yapacağımı şaşırdım RABBİM bir yol göstersin inşalllah ikili testim normal çıktı ikizlerde 3 lü yapmıyorlarmış ultrasyondada ense kalınlığı v.b gibi şeyler normal sadece kalbi delik diye yapacaklar amniyosentezi hayırlısı bakalım yarın bide mikro enjeksiyonumu yapan dr mu arıcam bakalım o nediyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?