- 5 Mayıs 2018
- 454
- 281
- 103
- 31
- Konu Sahibi mihrimah16
Yedim ictim hep bi fydasini gormedim pek ama tesekur ederim yimedenKimyonda sut artırıyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yedim ictim hep bi fydasini gormedim pek ama tesekur ederim yimedenKimyonda sut artırıyormuş
Uzme kendini bosuna ben adam akilli 40 gin bile veremedim.Ama cok dikkat ettim beslenmelerine sagdim.En iyi mamayi kullandim.(Aptamil)6.ayda ek gidara baslayamasamda ilerleyen aylarda elimden geldikce saglikli seyler verdim.Allah a sukur ikiside hastalik nedir bilmezler.3.5 yaslarindalar rabbim nazarlardan korusun 1 kez gercekten hastalandilar.Ama onemli olan bir sey daha var cok ustlerine düsmedim pinpirik yapmadim herkesin cocugu var mantigiyla hareket ettimMerhaba arkadaslar..insallah icimi ferahlatacak cevaplar okuyabilirim bende gercekten uzgunum cunku4 aylik ikiz bebeklerim var kuvozde kaldilar dogudujlarimda biberona alistilar emselerde cok kisa suruyordu.bende sutumu sagipt verdim hep ilk 40 gun sadece anne sutu aldilar sonra mama takviyesi simdi ise genel olarak mama gunde bir kez falan anne sutu aliyorlar.cok uzuluyorum bagisiklik zayif olucak yok hasta olucak cok bilmem ne diye duydukca
ama baska carem yok 3 saatte 1 sagmam mumkun olmuyor.sagsamda zaten Bya azaldi emzirmeyi denedim ancak malesef
bj durumu yasayan varmi acaba moralim cok bozuluyor
![]()
Canım benim senin ikizlerin var gayet normal yorulman uyuman bir de kolay şeyler yasamamissin o da etkilemiştir sütünü üzülme sen süt artırıcı besinler tuket bol su iç olmuyorsa da önemli değil önemli olan sen ve bebeklerin sağlığı. Kimseyi dinleme. Şükret Allah çocuklarını sana bağışlamış ben de mamayla buyumusum çok saglikliyimSonra uyudum diyede pisman oluyorum niye sut sagmadim diyene zor seymis annelik.zor bi hamilelik baya zor bi dogum ardindan kuvez onun ardindan bu corona gercekten yogun stres
40 gun sakir sakir ictiler yinede diyor bir yanim bir yanimda konusan teyzeleri dinliyor
![]()
Canım ah şu etrafımızda kiler yok mu keşke yok olsalar . Bize olumsuz cümle kurdukları an birden kaybolup gitseler.Merhaba arkadaslar..insallah icimi ferahlatacak cevaplar okuyabilirim bende gercekten uzgunum cunku4 aylik ikiz bebeklerim var kuvozde kaldilar dogudujlarimda biberona alistilar emselerde cok kisa suruyordu.bende sutumu sagipt verdim hep ilk 40 gun sadece anne sutu aldilar sonra mama takviyesi simdi ise genel olarak mama gunde bir kez falan anne sutu aliyorlar.cok uzuluyorum bagisiklik zayif olucak yok hasta olucak cok bilmem ne diye duydukca
ama baska carem yok 3 saatte 1 sagmam mumkun olmuyor.sagsamda zaten Bya azaldi emzirmeyi denedim ancak malesef
bj durumu yasayan varmi acaba moralim cok bozuluyor
![]()
Cok uzerlerine düşmüyorum yani yoksa isin icnden cikamiyorum en baslarda cok koruyordum ama bunun sonu yok oda kapisindan ruzgar geliyor sanardimÖncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir süreç geçirmişsiniz şuan az da olsa sütünüzün gelmesi bile çok iyi bir durum. Öncelikle buna inanın. Sonrasında mamanın zehir olmadığını, anne sütüne en yakın şekilde çoduklarımızı beslemek için üzerinde yıllar boyu arge çalışması yapılmış ürünler olduğunu da anlamak lazım. Şuan sizden az da olsa geçen immünoglobülinler maşallah onları 4 aya kadar getirmiş. Hiç üzülmeyin. Sadece prematüre olmaları nedeni ile biraz daha korunmaya muhtaçlar diğer çocuklara göre ama 2 yaşında emin olun diğer bebekleri yakalamış olacaklar. ilk 2 yıl biraz daha korumacı olmanız gerekiyor. Sevgiler
Evet e emzir dene yahu denemiyomuyum zehir icirmiyorum ya cocuklarima mama veriyorum mecburen ne yapayim zaman bulamiyorum gece sagiyorum bazende uyuyp kaliyorum oturdugm yerde bu sferde pismanlikCanım ah şu etrafımızda kiler yok mu keşke yok olsalar . Bize olumsuz cümle kurdukları an birden kaybolup gitseler.
Sen keyfi bir şey yapmiyosun kendini suçlu hissetme kendi vicdanınla kendini ezme. Benim eşim hiç emmemis bir damla bile ama maşallahı var şuan. En iyi anne emziren anne değildir . Sevgiler öpüyorum sizi kimseyi takmayın. Çocukların sevgiye daha çok ihtiyacı var sakin huzurlu bi anneye daha çok ihtiyacı var.
Bende 1 ay almisim almamism pirinc unu pirinc suyu nisasta suyuyahu kendinizi sıkıp üzerseniz olan da kaçar , Allah sağlık versin bi sağlık problemleri olmasın çocukların yeter.bırak cahil cahil konuşanları dinleme.artık üretilen mamalar anne sütünden daha besleyici, çocuklar daha kuvvetli oluyo.çok eskiden mama yokmuş lapalarla , evde yapılan basit mamalarla vitaminsiz şişiriyolardı çocukları artık mamalar çok kuvvetli , hem herkesin sütü de bazen bol olsa da yeteri kadar besleyici olmuyo.her kafadan 1000 tane ses çıkıyo hepsini dinlersen ohooo.ben de hiç anne sütü almadım mesela ama maşallahım varlaf edene ben çocuklarımı özel besliyorum bağışıklıkları güçleniyo de geç
Bizede evolvia iyi geldi sadece onunkullaniyoruz2016 da üçüzlerim oldu. Sadece 3 ay o da genelde mama ağırlıklı beslendiler. Ondan sonra hep mama yediler. Bağışıklıkları gayet iyi sıkıntı yok ama aptamilin conformil serisi gibi üst segment mamalarla gittik. Madden çöktük fakat rahat ettik. (Keçi sütlü yü de önermişlerdi bize conformil yaradı ). Yani herkes emzirmek ister ama bazen mümkün olmaz.