Ikiz bebeklerim

2016 da üçüzlerim oldu. Sadece 3 ay o da genelde mama ağırlıklı beslendiler. Ondan sonra hep mama yediler. Bağışıklıkları gayet iyi sıkıntı yok ama aptamilin conformil serisi gibi üst segment mamalarla gittik. Madden çöktük fakat rahat ettik. (Keçi sütlü yü de önermişlerdi bize conformil yaradı ). Yani herkes emzirmek ister ama bazen mümkün olmaz.

Hiç üzülmeyin lütfen hiç anne sütü almamış bebeler büyüyor sağlıklı oluyor doktor böyle uygun gördü diyin kapatın kulaklarınızı konusanlara

Ben anne sütü konusunda inanılmaz hassasımdır. Ama ikiz bebeği olup da emzirmek gerçekten zor ki küvezde kalan bebekler baştan biberona alışınca daha da zorlaşıyor. Siz anne olarak elinizden geleni yapıyorsunuz ama siz de insansınız. Hem iki bebeğe bakıp hem de uyudunuz diye kendinizi suçlamayın. Siz iyi olun ki onlara bakabilesiniz. Zaten yazanlar olmuş. Mama alıp demir gibi olanlar da var, anne sütü alıp sürekli hastanede olanlar da. Bazen mükemmel olmak adına bazı anların tadını kaçırabiliyoruz. Rabbim acılarını göstermesin. Sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.

Benim oğlum 1 ay, kızım 2 ay anne sütü aldı. Şimdi 6 ve 7 yaşındalar. Çok şükür iyiler bir problem yok. SMA ile beslendiler.

Merhaba arkadaslar..insallah icimi ferahlatacak cevaplar okuyabilirim bende gercekten uzgunum cunku 😔4 aylik ikiz bebeklerim var kuvozde kaldilar dogudujlarimda biberona alistilar emselerde cok kisa suruyordu.bende sutumu sagipt verdim hep ilk 40 gun sadece anne sutu aldilar sonra mama takviyesi simdi ise genel olarak mama gunde bir kez falan anne sutu aliyorlar.cok uzuluyorum bagisiklik zayif olucak yok hasta olucak cok bilmem ne diye duydukca😔ama baska carem yok 3 saatte 1 sagmam mumkun olmuyor.sagsamda zaten Bya azaldi emzirmeyi denedim ancak malesef😔bj durumu yasayan varmi acaba moralim cok bozuluyor 😔
Uzme kendini bosuna ben adam akilli 40 gin bile veremedim.Ama cok dikkat ettim beslenmelerine sagdim.En iyi mamayi kullandim.(Aptamil)6.ayda ek gidara baslayamasamda ilerleyen aylarda elimden geldikce saglikli seyler verdim.Allah a sukur ikiside hastalik nedir bilmezler.3.5 yaslarindalar rabbim nazarlardan korusun 1 kez gercekten hastalandilar.Ama onemli olan bir sey daha var cok ustlerine düsmedim pinpirik yapmadim herkesin cocugu var mantigiyla hareket ettim

Öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir süreç geçirmişsiniz şuan az da olsa sütünüzün gelmesi bile çok iyi bir durum. Öncelikle buna inanın. Sonrasında mamanın zehir olmadığını, anne sütüne en yakın şekilde çoduklarımızı beslemek için üzerinde yıllar boyu arge çalışması yapılmış ürünler olduğunu da anlamak lazım. Şuan sizden az da olsa geçen immünoglobülinler maşallah onları 4 aya kadar getirmiş. Hiç üzülmeyin. Sadece prematüre olmaları nedeni ile biraz daha korunmaya muhtaçlar diğer çocuklara göre ama 2 yaşında emin olun diğer bebekleri yakalamış olacaklar. ilk 2 yıl biraz daha korumacı olmanız gerekiyor. Sevgiler

Sonra uyudum diyede pisman oluyorum niye sut sagmadim diye 😔ne zor seymis annelik.zor bi hamilelik baya zor bi dogum ardindan kuvez onun ardindan bu corona gercekten yogun stres😔 40 gun sakir sakir ictiler yinede diyor bir yanim bir yanimda konusan teyzeleri dinliyor 😔
Canım benim senin ikizlerin var gayet normal yorulman uyuman bir de kolay şeyler yasamamissin o da etkilemiştir sütünü üzülme sen süt artırıcı besinler tuket bol su iç olmuyorsa da önemli değil önemli olan sen ve bebeklerin sağlığı. Kimseyi dinleme. Şükret Allah çocuklarını sana bağışlamış ben de mamayla buyumusum çok saglikliyim

Merhaba arkadaslar..insallah icimi ferahlatacak cevaplar okuyabilirim bende gercekten uzgunum cunku 😔4 aylik ikiz bebeklerim var kuvozde kaldilar dogudujlarimda biberona alistilar emselerde cok kisa suruyordu.bende sutumu sagipt verdim hep ilk 40 gun sadece anne sutu aldilar sonra mama takviyesi simdi ise genel olarak mama gunde bir kez falan anne sutu aliyorlar.cok uzuluyorum bagisiklik zayif olucak yok hasta olucak cok bilmem ne diye duydukca😔ama baska carem yok 3 saatte 1 sagmam mumkun olmuyor.sagsamda zaten Bya azaldi emzirmeyi denedim ancak malesef😔bj durumu yasayan varmi acaba moralim cok bozuluyor 😔
Canım ah şu etrafımızda kiler yok mu keşke yok olsalar . Bize olumsuz cümle kurdukları an birden kaybolup gitseler.
Sen keyfi bir şey yapmiyosun kendini suçlu hissetme kendi vicdanınla kendini ezme. Benim eşim hiç emmemis bir damla bile ama maşallahı var şuan. En iyi anne emziren anne değildir . Sevgiler öpüyorum sizi kimseyi takmayın. Çocukların sevgiye daha çok ihtiyacı var sakin huzurlu bi anneye daha çok ihtiyacı var.

Iyiki varsiniz arkadaslar🥰 yine sut sagdim 30 cc civari geldi sanirim sona yaklasiyorum 😔rizk meselesi birazda galiba insan uzukuyor ama yapicak bisey yok son damlasina kadar vermeyi dusunuyorum insallah sifa niyetine. Anne olmadan once bunu bana biri dese simariklik yaoma saglikli bi evladin var falan derdim ama jnsanjn elinde.olmuyormus

Öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir süreç geçirmişsiniz şuan az da olsa sütünüzün gelmesi bile çok iyi bir durum. Öncelikle buna inanın. Sonrasında mamanın zehir olmadığını, anne sütüne en yakın şekilde çoduklarımızı beslemek için üzerinde yıllar boyu arge çalışması yapılmış ürünler olduğunu da anlamak lazım. Şuan sizden az da olsa geçen immünoglobülinler maşallah onları 4 aya kadar getirmiş. Hiç üzülmeyin. Sadece prematüre olmaları nedeni ile biraz daha korunmaya muhtaçlar diğer çocuklara göre ama 2 yaşında emin olun diğer bebekleri yakalamış olacaklar. ilk 2 yıl biraz daha korumacı olmanız gerekiyor. Sevgiler
Cok uzerlerine düşmüyorum yani yoksa isin icnden cikamiyorum en baslarda cok koruyordum ama bunun sonu yok oda kapisindan ruzgar geliyor sanardim 🤦🏻‍♀️sonra rahatladim 35 2 de dogdular cok erken degil ama benim dogumum hem preklemsi hem atoni baya kotu oldu rahimim alinacakti bebeklerimide gununu doldursun diye yatrdi doktorumuz sukur bugunlere geldik ama iste simdide anne sutu sorunsali 😔

Canım ah şu etrafımızda kiler yok mu keşke yok olsalar . Bize olumsuz cümle kurdukları an birden kaybolup gitseler.
Sen keyfi bir şey yapmiyosun kendini suçlu hissetme kendi vicdanınla kendini ezme. Benim eşim hiç emmemis bir damla bile ama maşallahı var şuan. En iyi anne emziren anne değildir . Sevgiler öpüyorum sizi kimseyi takmayın. Çocukların sevgiye daha çok ihtiyacı var sakin huzurlu bi anneye daha çok ihtiyacı var.
Evet e emzir dene yahu denemiyomuyum zehir icirmiyorum ya cocuklarima mama veriyorum mecburen ne yapayim zaman bulamiyorum gece sagiyorum bazende uyuyp kaliyorum oturdugm yerde bu sferde pismanlik😔evet sutume ihtyaclsri var ama dedgnz gbi bana daha cok var

yahu kendinizi sıkıp üzerseniz olan da kaçar , Allah sağlık versin bi sağlık problemleri olmasın çocukların yeter.bırak cahil cahil konuşanları dinleme.artık üretilen mamalar anne sütünden daha besleyici, çocuklar daha kuvvetli oluyo.çok eskiden mama yokmuş lapalarla , evde yapılan basit mamalarla vitaminsiz şişiriyolardı çocukları artık mamalar çok kuvvetli , hem herkesin sütü de bazen bol olsa da yeteri kadar besleyici olmuyo.her kafadan 1000 tane ses çıkıyo hepsini dinlersen ohooo.ben de hiç anne sütü almadım mesela ama maşallahım var :D laf edene ben çocuklarımı özel besliyorum bağışıklıkları güçleniyo de geç
Bende 1 ay almisim almamism pirinc unu pirinc suyu nisasta suyu 🤦🏻‍♀️ama hatrladgm kadaryla ole aman aman hasta olan biri degildim su andada masallahim var yaz kis her sabah dus alipnise giderdim buz gbi havada dahi

2016 da üçüzlerim oldu. Sadece 3 ay o da genelde mama ağırlıklı beslendiler. Ondan sonra hep mama yediler. Bağışıklıkları gayet iyi sıkıntı yok ama aptamilin conformil serisi gibi üst segment mamalarla gittik. Madden çöktük fakat rahat ettik. (Keçi sütlü yü de önermişlerdi bize conformil yaradı ). Yani herkes emzirmek ister ama bazen mümkün olmaz.
Bizede evolvia iyi geldi sadece onunkullaniyoruz

2 yıl dolu dolu süt emen kardeşim hep hasta hep üşütür. Hiç anne sütü almayan kardeşim taş gibi. Söyleyeceklerim bu kadar 🙃

Oda hasta olmasin insallah ama icim rahatliyor bole yorumlar okuyunca biraz olsun hafifliyorum.bu kamu spotlarininsani delirtir emziremeyen emmeyen hic sutu olmayan evlat edinen aileleri uzmekten baska bisey degil

Back