Ikiz bebek ölümü

kkaramela

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
4
0
6
40
Merhaba anneler,
Aranızda erken doğum yapip bir süre sonra ikiz bebeği vefat eden var mı? Benzer bir hikayesi olan bir annenin bana destek olmasını umut ediyorum

Son düzenleme:
Merhabalar. İnan bu durumu yaşayan çok anne var. Ben de onlardan birisiyim. Çok zor ve çok büyük bir sınav. Ama insan herşeye alışıyor. Ve Allah mutlaka telafi ediyor Basın sağolsun. Sabırlar diliyorum

Merhabalar. İnan bu durumu yaşayan çok anne var. Ben de onlardan birisiyim. Çok zor ve çok büyük bir sınav. Ama insan herşeye alışıyor. Ve Allah mutlaka telafi ediyor Basın sağolsun. Sabırlar diliyorum
Çok ama çok teşekkür ederim, hele ki iki bebek beklerken... bunu ancak siz anlayabilirsiniz.
Doğumdan sonra 1 ay içinde ikiz bebeklerini kaybettim, sizin bebekleriniz doğdu mu? Tek yumurta ikizleri miydiler?

Benimde burda bir arkadaşım aynı şeyleri yaşadı. Başınız sağ olsun. Bende buna benzer şeyler yaşadım anliyorum seni. İnsallah tez zamanda sağlıklı evlat nasip olur

Benimde burda bir arkadaşım aynı şeyleri yaşadı. Başınız sağ olsun. Bende buna benzer şeyler yaşadım anliyorum seni. İnsallah tez zamanda sağlıklı evlat nasip olur
çok teşekkür ederim hepimize sabır diliyorum.
Benim bebeklerim 28 hafta 5 gün sonra doğdular ve 1 ay içinde vefat ettiler, sizin nasıl oldu? Özel mesaj yazabilir miyim?

çok teşekkür ederim hepimize sabır diliyorum.
Benim bebeklerim 28 hafta 5 gün sonra doğdular ve 1 ay içinde vefat ettiler, sizin nasıl oldu? Özel mesaj yazabilir miyim?
Tabiki yazabilirsin. Bol bol dertleşiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…