İkiz bebek bekleyenler:)

Merhaba hanimlar bende ikiz bebis bekliyorum hayirlisiyla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah
Aa bizim çok yakınmış canım ben de 7 haftalığım sanırım yarın gidicem doktora bakalım ne dicek. İnşallah sıkıntı yoktır :) peki sizin 6. Haftada crl değeri neydi kese boyutları vs :)

Canım hayırlı olsun :)) maşallah çok iyi değerlerin 3 üz bile olabilir:) Allah sorunsuz hamilelik geçirtsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
tesekkür ederim arkadasım :) bakalım ama 3üz olurmu bılmıyorum ben dondurulmus ebriyo yaptırdım 5 dondurulmusum var 2 ebriyo koydular :)

merhaba arkadaslar benim daha belli degil ama iki ebriyo koyduklar 10 gun kan degerin 447.8 12 gün kan degerim 1888.8 içimden bi ses 2yumosum var dıyor ama bakalım haftaya keselerim belli olucak
aa cnm benımde 8.gun degerım 160tı 10.gun degerım 448 senın henüz tek mı cıft mı bellı degıl dımı? bana 6 temmuza randevu verdı doktoru daha cok var yaaa:KK43:

serencim merhaba arkadasım senın degerlerin nasıldı??bende heycanla beklıyorum hafta keselerden belli olucak:)
Merhaba canım benim nasılsın ?
Ohh hadi inşallah sağlıklı olsunlar inşallah
Kaç çıktı değerlerin peki?

Kızlar merhaba ben de yeni öğrendim ikizlerimizi :) 6 hafta bitiyor yarın kontrolüm var inşallah hersey yolundadır nasiplerinde sağlıklı hayırlı uzun ömürler vardır. Hepimize Allah nasip eder inşallah bu güzel duyguyu. Benim henüz bulantım yok inş hiç olmaz. Bebeğinizin crl sini hatırlıyormusunuz 6. Haftada?? Bu başlıj çok güzel canlı tutalım bizi bizden başkası zor anlar:)
Canım hosgeldinnn :)
Takvimlerinizi yapın isterseniz

Canım ikiz değeri senin :)
oohh masallahhhh tatlım benım degerlerin seninde cok guzellllll :KK200: haftaya bakalım keseleri görücez:)) transferden sonra hep bi bekleyiş :KK28:ama mutlu bekleyişler butun arkadaslarımızı hamişleri tebrik ediyorummmm

Canım bende pko varmış ama 1 gün reglm gecikmezdi kiloluda değildim biz çok acele ettik hemen istedik daha 1 yıllık evliydik zaten...Allah isteyen herkese nasip etsin :)Sizde neydi canım?
Bizde de eşimin değerlerinde sayı ve hareketlilik az. Allah bana da nasip etsin inş ilkinde. :)

kızlar merhabalar benim bugun 2inci haftam dun gece yatakta kasıgıma ınanılmaz kırap gırdı donerken bugunde belim agrıyor sızınde boyle oldumu hiç???

X