- 20 Ocak 2016
- 106
- 76
Ben ankaradayım tabiki normal doğum en güzeliSen nerdesin sen istersen oluyor riski sorumlulugu aliyorum dersin normal Dogum kolay oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ankaradayım tabiki normal doğum en güzeliSen nerdesin sen istersen oluyor riski sorumlulugu aliyorum dersin normal Dogum kolay oldu
Aminn insaAllahhh cnm.Allah tamamına erdırsın , saglıkla kucagına alırsın inş
Sorun neydi senin neden erken olduBende sanirim ikize hamileyim 9.gunum 720 cikkti,21 haftalik erken dogumla ikizlerini kaybetmisdim yine bisiy olur diye cok korkuyorum.
Allahim kucaklarimizi doldursn insallah bebislerimizi saglikli biseklde kucagmiza aliriz bi onceki bebeklerin normal tup bebeklemi olmustu yoksa genetik taramadan gecmisleemiydi neden oyle olmus doktorun bir sebep soyledimi Rahim agzindami acilma oldu rahm agzi olcumu yapiluyormuyduBende sanirim ikize hamileyim 9.gunum 720 cikkti,21 haftalik erken dogumla ikizlerini kaybetmisdim yine bisiy olur diye cok korkuyorum.
Yuksek ihtimal ikiz canim Allah saglikli hayrli evlatlar nasip etsinGünaydın benim bugün test günümdü ve iki embriyo transfer edilmişti sonucu az önce aldım 4438 çıktı sizce ikiz olabilir mi pazar günü yine yaptıracağım inşallah sonuçlar katlanarak artar
Canim meraba ankarada mi yaptrmayi dusunuyosun? Ben konya novafertil tupbebek merkezinde yaptrdim ilk denememdi suan 17 haftalik ikizlerime hamileyim merak ettigin bisi olursa yardimci olurumS.a kizlar bende bayramdan sonra tup bebek dusunuyorum 2 yillik evliym ve pko hastasiyim 4 sefer yum catlatma oldu ama sonuc negatif hep ve tup bebek icin dr onerir misiniz ben ankarda baskentte hulisi bey varmis bi de gazi de mehmet erdem dusunuyorum sizce nasil duydunuz mu hic daha once...?
Cnm nasil memnun kaldin mi ve fiyat ne kadar tuttu ve asilama oldum mu senin sorun ne kac yillik evlisin yasin kac cnm bende konyaliyim ali acara gittim bende ama sevmedim o dedigin yer nerde ilk defa duydum da...Canim meraba ankarada mi yaptrmayi dusunuyosun? Ben konya novafertil tupbebek merkezinde yaptrdim ilk denememdi suan 17 haftalik ikizlerime hamileyim merak ettigin bisi olursa yardimci olurum