İkiz bebek bekleyenler:)

Kızlar yardım edin
Tüp bebekle mi hamile kaldınız?
Kaçıncı denemenizdi?
Kac tane transfer edildi?

Ben tup bebek yaptirdim ilkten tuttu 5 și dondurduk 3gun 2 tane transfer oldu ikisine de hamileyim hamdolsun rabbim tamamlandirsin gostersin bize.
Sorun ne senin?

Bende sanirim ikize hamileyim 9.gunum 720 cikkti,21 haftalik erken dogumla ikizlerini kaybetmisdim yine bisiy olur diye cok korkuyorum.

Bende sanirim ikize hamileyim 9.gunum 720 cikkti,21 haftalik erken dogumla ikizlerini kaybetmisdim yine bisiy olur diye cok korkuyorum.
Allahim kucaklarimizi doldursn insallah bebislerimizi saglikli biseklde kucagmiza aliriz bi onceki bebeklerin normal tup bebeklemi olmustu yoksa genetik taramadan gecmisleemiydi neden oyle olmus doktorun bir sebep soyledimi Rahim agzindami acilma oldu rahm agzi olcumu yapiluyormuydu

Günaydın benim bugün test günümdü ve iki embriyo transfer edilmişti sonucu az önce aldım 4438 çıktı sizce ikiz olabilir mi ☺️ pazar günü yine yaptıracağım inşallah sonuçlar katlanarak artar

Günaydın benim bugün test günümdü ve iki embriyo transfer edilmişti sonucu az önce aldım 4438 çıktı sizce ikiz olabilir mi ☺️ pazar günü yine yaptıracağım inşallah sonuçlar katlanarak artar
Yuksek ihtimal ikiz canim Allah saglikli hayrli evlatlar nasip etsin

2 gün sonra testi tekrarladım sonuç 12152 çıktı heyecanla haftaya cumartesi gününü bekliyorum inş kese ya da keseleri görürüm Rabbim hakkımda hayırlısını versin

Kese gozukur 3000-4000de gozukuyor cok heycanliycan en Yakin dogum doktoruna GIT derim

Ay kızlar hepinizi tebrik ederim saglıklı hayırlı dogumlar dilerim
Ben agustos ta tüp dusunuyorum inşallah hayırlısıyla ikiz olur bende cok istiyorum

S.a kizlar bende bayramdan sonra tup bebek dusunuyorum 2 yillik evliym ve pko hastasiyim 4 sefer yum catlatma oldu ama sonuc negatif hep ve tup bebek icin dr onerir misiniz ben ankarda baskentte hulisi bey varmis bi de gazi de mehmet erdem dusunuyorum sizce nasil duydunuz mu hic daha once...?

S.a kizlar bende bayramdan sonra tup bebek dusunuyorum 2 yillik evliym ve pko hastasiyim 4 sefer yum catlatma oldu ama sonuc negatif hep ve tup bebek icin dr onerir misiniz ben ankarda baskentte hulisi bey varmis bi de gazi de mehmet erdem dusunuyorum sizce nasil duydunuz mu hic daha once...?
Canim meraba ankarada mi yaptrmayi dusunuyosun? Ben konya novafertil tupbebek merkezinde yaptrdim ilk denememdi suan 17 haftalik ikizlerime hamileyim merak ettigin bisi olursa yardimci olurum

Canim meraba ankarada mi yaptrmayi dusunuyosun? Ben konya novafertil tupbebek merkezinde yaptrdim ilk denememdi suan 17 haftalik ikizlerime hamileyim merak ettigin bisi olursa yardimci olurum
Cnm nasil memnun kaldin mi ve fiyat ne kadar tuttu ve asilama oldum mu senin sorun ne kac yillik evlisin yasin kac cnm bende konyaliyim ali acara gittim bende ama sevmedim o dedigin yer nerde ilk defa duydum da...

X