- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrılar benim devam ediyor özellikle bel ağrısı.Göbeğim cikmaya basladi çok büyük olacak galiba göbeğim ama bebeklerim saglikli olsunlarda ben raziyim canim senin iç karnin büyüktür oyüzden disaridan belli olmuyordur kac haftaliksin şuanKızlar nasılsınızz?? Hiç yazmıyorsunuz. Nasıl gidiyor,?? Ağrılar devam ediyor mu,? Benim göbeğim çıkmıyor ya niye ki sizde durumlar nasıl. 65kg ım önceden de göbeğim vardı biraz ondanmıdır ki
Kızlar nasılsınızz?? Hiç yazmıyorsunuz. Nasıl gidiyor,?? Ağrılar devam ediyor mu,? Benim göbeğim çıkmıyor ya niye ki sizde durumlar nasıl. 65kg ım önceden de göbeğim vardı biraz ondanmıdır ki
Aynen kuzum dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter ki. Ben de 14 haftalığım senin gibi.Ağrılar benim devam ediyor özellikle bel ağrısı.Göbeğim cikmaya basladi çok büyük olacak galiba göbeğim ama bebeklerim saglikli olsunlarda ben raziyim canim senin iç karnin büyüktür oyüzden disaridan belli olmuyordur kac haftaliksin şuan
Benim ağrılarım bıçak saplanır gibi oluyor. Arada geliyor. Bir de elleyince kasıklarım yara gibi sizin de öyle mi?? Bebekleri hissedebiliomusunz dışardan elleyince. İç karnım büyük galiba benim tuzlu fıstığın dediği gibi hiçbişey hissedemiorm:)Etmez mi ağrılar, çok şükür halimize..ben de 66 kiloyum, çok az çıktı karnım..sonra sonra baya şişecek karnımız canım merak etme.:)))
Benim ağrılarım bıçak saplanır gibi oluyor. Arada geliyor. Bir de elleyince kasıklarım yara gibi sizin de öyle mi?? Bebekleri hissedebiliomusunz dışardan elleyince. İç karnım büyük galiba benim tuzlu fıstığın dediği gibi hiçbişey hissedemiorm:)
Ohh rahatladım canım aynı ağrılarsa. Kontrolünüz ne zaman,?? Ölçümler vs yapıldı mı ense kalınlığı? Sabah bende de sertlik oluyo yataktan kalkmadan sonra vc ye gidiorum geçiyor sanki içeri göçüyorlar tekrardan. Belkide içerdeler ve idrar torbası dolunca dışardan hissediliyorAynı ağrılar canım benim de..bebek falan hissedemiyorum ben, sertlik var sadece..
Ohh rahatladım canım aynı ağrılarsa. Kontrolünüz ne zaman,?? Ölçümler vs yapıldı mı ense kalınlığı? Sabah bende de sertlik oluyo yataktan kalkmadan sonra vc ye gidiorum geçiyor sanki içeri göçüyorlar tekrardan. Belkide içerdeler ve idrar torbası dolunca dışardan hissediliyor
Canım yanma yok ama ağrı oluyor idrarımı yaparken. Hemde bayağı ağrıyor son kısımlarını tut tuta kesik kesik yapıyorum ağrıdan. 1 aydır böyle devam ediyo bazen hafifliyo bol su içince daha rahat sanki ama ağrı geçmiyoBenimde ayni ağrılar özelikle eğilip dogrulurken cok zorlaniyorum. Arkadaşlar utaniyorum ama merak ediyorum idrarinizi yaparken yanma yada aşağı bölgelerinizde agri oluyor mu bende çok oluyor doktora sormak istiyorum cok kalabalık benimle birlikte 4 yada 5 hasta aliyor içeri hizli hizli gecistiriyor
Yanma sürekli olmuyor canim arada oluyor da dediğin gibi ağrı çok oluyor sürekli de lavaboya gidiyorum bir sonraki kontrol de sorucam unutmazsam en son gittiğim de kan ve idrar tahlili yapildi sonuç bir gün sonra cikiyor bir ay sonra geldiğinde getir dedi. Ilgisizligin bu kadari sonuçlar çok kötü ciksa bile bir ay sonra bakacakCanım yanma yok ama ağrı oluyor idrarımı yaparken. Hemde bayağı ağrıyor son kısımlarını tut tuta kesik kesik yapıyorum ağrıdan. 1 aydır böyle devam ediyo bazen hafifliyo bol su içince daha rahat sanki ama ağrı geçmiyo
Canım sonuçlar nasıl peki ?? Devlet hastanesine gidiyosun sanırım. Malesf öyle durum. Ssk ile anlaşmalı özel hastaneye gitsen aslında güzel takip ederler. Ama bu ağrının bi çaresi yok anladığım. Ben hep soruyorum çnküYanma sürekli olmuyor canim arada oluyor da dediğin gibi ağrı çok oluyor sürekli de lavaboya gidiyorum bir sonraki kontrol de sorucam unutmazsam en son gittiğim de kan ve idrar tahlili yapildi sonuç bir gün sonra cikiyor bir ay sonra geldiğinde getir dedi. Ilgisizligin bu kadari sonuçlar çok kötü ciksa bile bir ay sonra bakacak
Sonuçların çoğu kötü canim on onbeş tahlil sonucum ya yüksek yada düşük malasef kaldığım ilçede sadece bir tane devlet hastanesi var yakinda özel bir hastane açılacak da doğuma yetişir insallah. Daha önce il e gidiyorduk kontroller icin oda 1,5 saat uzaklikta ve mide bulantilarim yüzünden gidemiyoruz araba tutuyor biraz toparlayabilsem kendimi yine gitmeye baslicagim canim skk geçsin gecmesin hiç umursamicam yeter ki gerçekten ilgilensinlerCanım sonuçlar nasıl peki ?? Devlet hastanesine gidiyosun sanırım. Malesf öyle durum. Ssk ile anlaşmalı özel hastaneye gitsen aslında güzel takip ederler. Ama bu ağrının bi çaresi yok anladığım. Ben hep soruyorum çnkü
Canım tahlil sonuçlarını özelden gönder istersen. Bakmak isterim hatta istersen doktoruma da gösterebilirim. Haklısın Allah yardımcın olsun seni ve minik kuzunu korusun. Bişey olmaz inşallah normal şeyler bunlar. Allah hepimize sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallahSonuçların çoğu kötü canim on onbeş tahlil sonucum ya yüksek yada düşük malasef kaldığım ilçede sadece bir tane devlet hastanesi var yakinda özel bir hastane açılacak da doğuma yetişir insallah. Daha önce il e gidiyorduk kontroller icin oda 1,5 saat uzaklikta ve mide bulantilarim yüzünden gidemiyoruz araba tutuyor biraz toparlayabilsem kendimi yine gitmeye baslicagim canim skk geçsin gecmesin hiç umursamicam yeter ki gerçekten ilgilensinler
Amin canim cok ilgilisin çok teşekkür ederim dün sağlık ocağına gittim gösterdim tahlil sonuçlarını açıkça hastanenin laboratuvar ina guvenmiyorum dedi doktor son zamanlarda bu şekilde sonucu çıkan hamile bayan çok geliyor birde burda tekrarlayalim dedi birde sağlık ocağında yaptirayim canim eğer sonuçlar yine ayni çıkarsa sana yollarim hatta ciddi birşey varsada büyük sehire giderim çünkü zor bulduk kolay kaybetmek istemiyorum nasip meselesi ama ihmalkarlik da yapmamak lazim Rabbime emanet yavrularimizCanım tahlil sonuçlarını özelden gönder istersen. Bakmak isterim hatta istersen doktoruma da gösterebilirim. Haklısın Allah yardımcın olsun seni ve minik kuzunu korusun. Bişey olmaz inşallah normal şeyler bunlar. Allah hepimize sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallah
Gönlünü ferah tut canım bişeycik olmaz ama ihmal de etme. Sağlık ocağındaki sonuçlar çıksın inşallah önmli bişey yoktur. Antibiyotik başlaman gerekiyorsa geciktirmemek iyi olur tabi. Özelden at mutlaka canım benim gittiğim dr profesör sorarım tabiki herzaman. Kader arkadaşlarıyız biz. Ama korkacak bişey yoktur biz evham yapıyorz biraz. Zaten Allaha emanet yavrularımız dua edelim bolcaAmin canim cok ilgilisin çok teşekkür ederim dün sağlık ocağına gittim gösterdim tahlil sonuçlarını açıkça hastanenin laboratuvar ina guvenmiyorum dedi doktor son zamanlarda bu şekilde sonucu çıkan hamile bayan çok geliyor birde burda tekrarlayalim dedi birde sağlık ocağında yaptirayim canim eğer sonuçlar yine ayni çıkarsa sana yollarim hatta ciddi birşey varsada büyük sehire giderim çünkü zor bulduk kolay kaybetmek istemiyorum nasip meselesi ama ihmalkarlik da yapmamak lazim Rabbime emanet yavrularimiz
Canım oncelikle desteğin icin cok tesekkur ederim. Seninle konustuktan sonra ihmal etmemek için Büyükşehir de bir hastaneye gittim hersey yolunda çok şükür. Kan tahlili idrar tahlili yenilendi dediğim gibi bizim devlet hastanesinin laboratuvar i yanlış sonuçlar çıkarmış. Hatta küçük kuzularimizin cinsiyetlerini de öğrendik Allah nasip ederse bir kizimiz bir oglumuz olacakGönlünü ferah tut canım bişeycik olmaz ama ihmal de etme. Sağlık ocağındaki sonuçlar çıksın inşallah önmli bişey yoktur. Antibiyotik başlaman gerekiyorsa geciktirmemek iyi olur tabi. Özelden at mutlaka canım benim gittiğim dr profesör sorarım tabiki herzaman. Kader arkadaşlarıyız biz. Ama korkacak bişey yoktur biz evham yapıyorz biraz. Zaten Allaha emanet yavrularımız dua edelim bolca
Canımmm çok sevindim :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım oncelikle desteğin icin cok tesekkur ederim. Seninle konustuktan sonra ihmal etmemek için Büyükşehir de bir hastaneye gittim hersey yolunda çok şükür. Kan tahlili idrar tahlili yenilendi dediğim gibi bizim devlet hastanesinin laboratuvar i yanlış sonuçlar çıkarmış. Hatta küçük kuzularimizin cinsiyetlerini de öğrendik Allah nasip ederse bir kizimiz bir oglumuz olacak
Amin canım hepimize sağlıklı sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim.Canımmm çok sevindim :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah