Kiraz Bebe...>>...Bebek Arabaları...>>...İkiz Bebek Arabaları
bizde bunu kullanıyoruz koltuklarını da çıkarıp araba da kullanıyoruz..ben çok memnunum
merhaba cnm ben yanlızım o yüseden çocuklarımla çıkıyorum
ikiz arabası yanyana olandan aldık biz eni dar ,piyasada şuan dar enli olup en kullanışlı bu modelmiş
önlü arkalı rahat değil dediler ve çocukların piskolojisini bozuyor dediler....bizde almadık hem arabamız hafif hemde kullanışlı yatar oturur pozisyonları var ......benim evim 6 kat asansörüm yok düşün ben tek başıma indiriyorum aşağa .....gerçi eşim bi yere gideceğim zaman sabahdan işe giderken idiriyor merdiven korkuluğua kilitliyor bende saatim gelince çocuklarla tek başıma iniyorum.....aksamda ben kitliyorum eşim çıkarıyor
model bu 400 tl 10 taksitle aldım
Merhabamerhaba cnm ben yanlızım o yüseden çocuklarımla çıkıyorum
ikiz arabası yanyana olandan aldık biz eni dar ,piyasada şuan dar enli olup en kullanışlı bu modelmiş
önlü arkalı rahat değil dediler ve çocukların piskolojisini bozuyor dediler....bizde almadık hem arabamız hafif hemde kullanışlı yatar oturur pozisyonları var ......benim evim 6 kat asansörüm yok düşün ben tek başıma indiriyorum aşağa .....gerçi eşim bi yere gideceğim zaman sabahdan işe giderken idiriyor merdiven korkuluğua kilitliyor bende saatim gelince çocuklarla tek başıma iniyorum.....aksamda ben kitliyorum eşim çıkarıyor
model bu 400 tl 10 taksitle aldım
Prego ibiza tavsiye ederim cok rahat ve kullanisli youtube da videosu var.izleyin derim..koltuklar cikiyor ve arabada kullaniyoruz simdilik oto koltuguna ihtiyaç duymadik biraz daha buyusunler..
Biz 2.ay aldik.o zamana kadar anakucagi kullandik. Ama sonra esim bile ikisini tasiyamaz oldu.ibizanin koltuklari emniyet kemerine baglanmiyor ama sehir icinde kisa süreli oto koltuğu gibi kullaniliyor.buyuduklerinde alacagiz ama anakucaginin işi bitti.Merhaba bizde bu arabayı araştırıyoruz fakat emin olamadık.. ilk doğdukları zamandan itibaren kullanılabiliyormu yada ayrı bir adaptör satın alıp anakucağı pusetleri kullanabilirmiyiz gövdesinde öğrenemedik bir türlü.. araba koltuğu olarak nasıl kullanıyorsunuz birde sanki bağlantıları yokmuş gibi gelmişti bana