Doğuma Hazırlık İkiz anneleri ve bebek odaları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dsuzun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
312
115
103
Arkadaşlar merhaba nasipse ikiz bebek bekliyorum Aralık ayında gelecekler fakat beşik bebek odası vs. konusunda kafam çok karışık ikiz annesi olanlar mutlaka vardır nasıl yaptınız nasıl beşik aldınız çocuk odası hazırladınız mı? Yardım lütfenn

merhaba sag salim bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah diyeyim oncelikle :) uzun bir sure geceleri sık sık kalkip emzireceginiz icin bebek odasi yapma konusunda aceleci davranmayin.alt ve ust kademesi olan 2 park yatak sigar mi yatak odaniza.ya da bebek odasinda size de yatacak bir yataklik yer var mi.zamanla bebeklerin birbirini uyandirmamasi icin belki ayri odalarda yatiriyor olabilirsiniz.o yuzden ilk etapta buyuk mobilyalar almak sorun olabilir.oglum 9 aylik park yataktan memnunuz.forumdaki ikiz anneleri sayfalari var oralardan daha iyi bilgi alabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba nasipse ikiz bebek bekliyorum Aralık ayında gelecekler fakat beşik bebek odası vs. konusunda kafam çok karışık ikiz annesi olanlar mutlaka vardır nasıl yaptınız nasıl beşik aldınız çocuk odası hazırladınız mı? Yardım lütfenn
Merhaba ikiz annesi oldugunuz icin soruyorum geçtiğimiz hafta cuma gunu hamile oldugumu ogrendim tam regli gunumde acaba ikiz olma ihtimali var mi ekteki fotografa bakar misiniz bu tam 4 haftalik cuma gunku ultrasan sanki kese iki tane gibi sizce?

Eklentiler

• 15631881727251519750248.webp
    15631881727251519750248.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 36
Bilmemki benim 9.haftada belli oldu ikiz oldukları ilk kontrolde kese tekti doktorunuz bişey söylemedi mi

Anladım bizim de başta tek keseydi sonradan sürpriz oldu Bi tedavi falan gördünüz mü öncesinde

Back
X