- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 ay boyunca kullandım,benim tüp bebekti, periontologa seni muhakkak takipli olduğun dr. gondermiştir öyle değilmi? Bunu dr. paylaşmalısın sonucta bu jel rahmi kalınlaştırıp bebeklerin düşmesini engelliyor. Bu konular çok hassas hamileliğinin sonuna kadar kullanan olduğunu okumuştum şimdi burda kim ne dese boş olur bence.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Merhabalar kızlar
Takipli olduğum doktorum crinone jel i 13.haftaya kadar kullan dedi. Bu hafta 13.haftam benimde bıraktım.
Ama geçen cuma perinatolog a gitmiştim, o elindeki Crinone jelleri kullan bitince progestan fitil kullan dedi. Ne yapıcam şaşırdım![]()
Canım benimkiler de tüp bebek. Kendi kadın doğum doktor um yönlendirmedi beni perinatolog a.. Tüp bebek yapan doktor git demişti Bende gittim. O da bana kullan dedi. Ama kestim kullanmayı. Kafam karıştı iyiceBen 3 ay boyunca kullandım,benim tüp bebekti, periontologa seni muhakkak takipli olduğun dr. gondermiştir öyle değilmi? Bunu dr. paylaşmalısın sonucta bu jel rahmi kalınlaştırıp bebeklerin düşmesini engelliyor. Bu konular çok hassas hamileliğinin sonuna kadar kullanan olduğunu okumuştum şimdi burda kim ne dese boş olur bence.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bana da biri kullanmaya devam et biri bırak 13.haftada deyince bıraktım. Kanama vs bir şeyim olmadı hiç ama inşallah sıkıntı yaşamam. Devam mı etsem. Doktor kontrolüm 2 haftada sonra dahaDoktor 30.haftaya kadar kullanmami soyledi bana.
Anladım.Tüp bebek doktoruna telefon aç merkezdekilere durumunu anlat seni doktorla konuşturmasalar bile onlar doktora danışıp sana bilgi vereceklerdir Bursa Acıbadem ekibi bu tur konularda bana cok yardımcı oldu tüp bebek yaptırdım işim bitti diye düşünme. Tabi takipte olduğun dr.la da paylaş.Canım benimkiler de tüp bebek. Kendi kadın doğum doktor um yönlendirmedi beni perinatolog a.. Tüp bebek yapan doktor git demişti Bende gittim. O da bana kullan dedi. Ama kestim kullanmayı. Kafam karıştı iyice2 hafta sonra normal kadın doğum doktoru randevum var bir tekrar ona sorayım o zaman.
Bana da biri kullanmaya devam et biri bırak 13.haftada deyince bıraktım. Kanama vs bir şeyim olmadı hiç ama inşallah sıkıntı yaşamam. Devam mı etsem. Doktor kontrolüm 2 haftada sonra daha
Anladım.Tüp bebek doktoruna telefon aç merkezdekilere durumunu anlat seni doktorla konuşturmasalar bile onlar doktora danışıp sana bilgi vereceklerdir Bursa Acıbadem ekibi bu tur konularda bana cok yardımcı oldu tüp bebek yaptırdım işim bitti diye düşünme. Tabi takipte olduğun dr.la da paylaş.
Anladım.Tüp bebek doktoruna telefon aç merkezdekilere durumunu anlat seni doktorla konuşturmasalar bile onlar doktora danışıp sana bilgi vereceklerdir Bursa Acıbadem ekibi bu tur konularda bana cok yardımcı oldu tüp bebek yaptırdım işim bitti diye düşünme. Tabi takipte olduğun dr.la da paylaş.
Proluton depot u 12.haftaya kadar her hafta bende vuruldum. Doktor bırakabiliriz artık dedi . Zaten piyasada bulamıyordum o iğneyi, ben tüp bebek merkezine bir danışayım o zaman birde. Fazla doktora gidince de böyle karışıklık oluyur işteBen igne kullaniyorum aslinda progestan fitil yerine.Pruluton depot diye haftalardir onlem amacli ve daha dun doktorum dedi 30.haftaya kadar devam edicez dedi..Bende de sukurler olsun kanama vs birsey yok ama onlem amacli dedi ya iste doktor.Bence doktorunuzu arayip sorun.
Proluton depot u 12.haftaya kadar her hafta bende vuruldum. Doktor bırakabiliriz artık dedi . Zaten piyasada bulamıyordum o iğneyi, ben tüp bebek merkezine bir danışayım o zaman birde. Fazla doktora gidince de böyle karışıklık oluyur işte![]()
Doktorunun sorun yaratacağını düşünmüyorum ikiz gebelikte detaylı ultrason icin gönderiyorlar zaten sen periontologa detaylı ultrason icinmi gittin muayene icinmi?Dimi onlarada sorabilirim bu konuyu, bir öyle yapayım bugün, kadın doğumcumada perinatolog a gittim o da kullanmaya devam et dedi desem nasıl karşılar ki beni, ona devam et ozaman der mi içinden, onada çıtlatayım tekrar olmazsa.
Ben bursada değilim, benim ikizler 2 yaşına girdiler, Allah sizide kolay kurtarsın.Sizde mi Bursadasiniz?
Dogum icin dusundugunuz bir hastane var mi ?
İkili tarama haftamdı geçen hafta birde tek yumurta ikizi. Riskleri ekstra çok deniliyor. Merak ettiğim için gittim perinatolog a. Şuan 13.hafta içindeyimDoktorunun sorun yaratacağını düşünmüyorum ikiz gebelikte detaylı ultrason icin gönderiyorlar zaten sen periontologa detaylı ultrason icinmi gittin muayene icinmi?
Maşallah Allah ım bizlerinde zamanında sağlıkla kucağına Aldırsın inşallahBen bursada değilim, benim ikizler 2 yaşına girdiler, Allah sizide kolay kurtarsın.
Amin çok teşekkür ederimMaşallah Allah ım bizlerinde zamanında sağlıkla kucağına Aldırsın inşallahsizinkilere de ömür boyunca sağlık versin Rabbim.
![]()
Maşallah, evt tek yumurta ikizi biraz daha riskliymiş, takipteki doktoruna tüp bebek doktoru gitmemi istemişti dersin zaten o da seni detaylı ultrason için periontologa gönderecektir.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİkili tarama haftamdı geçen hafta birde tek yumurta ikizi. Riskleri ekstra çok deniliyor. Merak ettiğim için gittim perinatolog a. Şuan 13.hafta içindeyim![]()
Amin canım insallahMaşallah, evt tek yumurta ikizi biraz daha riskliymiş, takipteki doktoruna tüp bebek doktoru gitmemi istemişti dersin zaten o da seni detaylı ultrason için periontologa gönderecektir.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()