İkinciyi düşünüyor musunuz?

Merhaba canim,bende 2009 Mart annesiyim. Bir oglum var 5 aylik, Allah nasip ederse ben yine Mart annesi olacagim :)) suanda 12 haftalik hamileyim Tahmini dogum tarihim 12 mart ,oglumunkide 15 martti yani tam bir yil olacak aralarinda Allah nasip ederse..

Ben cok mutluyum ikincide geldigi icin. Ne guzel ikisi bir aradan cikar..

Aslinda cok zor bir bebegim vardi ilk 3 ayim kabus gibi gecti diyebilirim,lohusalik bunalimina girdim sutum azdi oglum durmuyordu surekli agliyordu,ama bence en zoru ilk 2-3 ay ondan sonra zorlugu azaliyor. Cok sirinlesiyor sipalar :))

Allahim isteyen herkese nasip etsin..

Valla ben de hemen ikinciyi isteyenlerdenim ama hem çalış hem evin kredisi offffff offf.. bu şartlarda çok zor

hamilesin bende de böyle olmuştu bir kaç gün sonra tekrar yapınca netleşti

ben henüz 4 .5 aylık hamileyim,sonradan fikrim değişir mi bilmem ama sanmam da
ikinciyi, üçüncüyü hattta dördüncüyü bile düşünüyorumsempatiksalakcinni
tabi olursa:CüvCüv:

ben oğluşum doğupta 4 yaşına gelinceye kadar düşünmüyorum...zaten ilk 3 yaş çok önemli hem motor gelişimin en hızlı oldugu dönem hemde oğlumla ilgilenmek isterim...

hay ALLAHIM yaa .bu konuyu ben açmıştım arkadaşlar.diyordum ki asla düşünmüyorum ikinciyi. şimdi deliler gibi istiyorum.ama planlı gitmem lazım.bu yazın hamile kalmayı planlıyorum.yani haziran ayında doğum yapmayı planlıyorum.ve şimdiden takrar hamile kalacağım için çok heyecanlıyım.inşallah ALLAH nasip ederse ikinci doğduğunda oğlum 3 yaş 2 aylık olacak.bence çok ideal bir yaş farkı

çok zor bir karar, en azından benim için öyle, bakıcımız (yani yengem) çok çok iyi, ikinci bir çocuk daha olursa onada meriçede bakamaz, anneler çalışıyor, meriç kreş için çok küçük, bende ayrılamam işten... bunları düşündükçe yok meral biraz daha dur diyorum, en azından meriç 4-5 yaşında gelsin öyle diyorum.... bi yanımda yaş farkı az olsun sonra kendi yaşınıda düşün diyor... kararsızlıklar içindeyim anlayacağınız:))))
hamile olan arkadaşlarımı tebrik ederim, düşünenlerede Allah versin inşallah...

bende 2009 mart annesıyım ve dun ıkıncıye hamıle oldugumu ogrendım aslında planlamıyoduk yazın dusunuyorduk bıze süprızz yaptı ıkısı bır arda buyucekler

kader canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğiniablasıyla beraber büyürler ne güzel bende evde olsam bende yapardım galiba 2.yi ama çalışıp bebek büyütmek çok zor

bende kesinlikle 2. Dusunmeyenlerdendim ama sanırım bana rahat batıyo halbukı kızımla hıc rahat degılım ama nasıl oldu anlayamadım. Belkıde cile cekmeye alısmısımdır tam kızım buyudu rahat edıcem dıye dusunmem gerekırken neden tekrar basa donmek ıstıyorum anlamıs degılım. Kızım 2012 mart ayında 3 yasını bıtırdıgınde hamıle kalıp kızım 4 yasını bıtırdıgınde 2. Cocugum dogsun istıyorum ama dusununce bıle heyecanlanıyorum. Deliriyomuyum ya? Nasıl 360 derece degistiki fikrim bıde kızım beni bitirdigi halde biri bana aciklasin bu arada kader tebrikler saglıkla al bebegini kucagina

2010 mart annesiyim. ikinciyi düşünmüyorum. çok zor olmasada sıkıntılı bir hamilelik geçirdim,Efe'm de uslu bir bebek değildi. 10 aylık ama hala geceleri uyuyamıyoruz. gündüzleri ise çok yorucu geçiyor üstelik çalışıyorum. ben düşünmüyorum ama eşim ilerisi için istiyor. sanırım bende sizler gibi olurum istemiyorum ama ileride fikrim değişir :44:

ikinciyi cok istiyorum. suan adetime 5 gun var. heyecanla bekliyorum. eger hamileysem dogumda oglum 3 yasinda olcak. zaten oyle istiyordum. ins hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…