Sevmiyorum diyor ama bence seviyor yani kadınlar hislerde yanılır mı bilmem ama bazen farklı davranıyor iyi niyetli sandığım kadın farklı geliyor inan benimde dengemi bozdu bende en basında olabilir arkadas kalabilirler o kadar yıl var dedim ama kadının her ayrılığımızda onun mutluluğunu istediğimden arıyorum demesi saçma geldi ve son zamanlar tamamen bir arada olduğumuzu biliyor ve ben evde defter buldum demiştim ya kocasına buraktığı belirli günler yazılı belki ona belki bana gerçi işte aradım onu istersen baska sebepten giderm seviyosan yuvanı toplucaksan giderm sorun yok dedim hayır sevmiyorum deyip yemin etti ama bi kaç gün sonra benimkine müsait misin diye msj çekti ve tatil günü yanımda olduğunu biliyordur aonra o konusmamızdan bahsetti ben dinledim sustum sadece ve benimkine gözdeye söyle annenlere böyle davrandığımı söylemesinler onlara tuhaf gelir gibi konustu o zaman anladım bişiler çevirdiğini benimkine de dedim yok ya zannetmiyorum gökçe yapmaz deyip saçmaladı yani kadın iyi gibi görünüyor ama oynuyor sanki