• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinciye evlenicem ama karar vermem gerek lütfen yardım edin..

Kadin oyun oynuyor bence. Kendini güya melek gibi gostermeye calisiyor kocasina. Yoksa hangi kadin kocasina sevdigi kadinla arasini yapsin ki? Mide kaldirmaz yani. Siz evlendiginizde de cocugu bahane eder iyi kadin rollerine girip aranizi bozmaya calisir. Bir de adamin ailesinin sizi yuva yikan kadin olarak gormesi cook kotu bir durum. Dusunsenize size hep o gozle bakacaklar. Cok olumsuzluk var bu hikayede. Yol verin ugrasmayin
Ay bi de 25 yasinda misiniz daha? Aklinizdan zorunuz mu var yahu? Gencecik hayatinizin baharindasiniz. Mahvetmeyin hayatinizi

Ne olursa olsun bi anormallik var bu iste, oyle sacma bi durum ki..
Yogurdu ufleyerek yeme zamanin, daha secici olma zamanin simdi, bosandim diye boyle sacma tiplere muhtac mi goruyorsun kendini anlamadim ki?

Hayır asla ama inan çok seviyo sandım inandım ve annem yeni vefat etti 4ay oldu istemesemde yanımda oldu bi şekilde ve inan artık bana dedi inandım zaten sevdirdi kendini bastan belkide bosluk olduda 1,5 2aydır böyle bi duruma girdim

Hayır asla ama inan çok seviyo sandım inandım ve annem yeni vefat etti 4ay oldu istemesemde yanımda oldu bi şekilde ve inan artık bana dedi inandım zaten sevdirdi kendini bastan belkide bosluk olduda 1,5 2aydır böyle bi duruma girdim
Çok tuhaf resmen 3 kişilik bir ilişki yaşıyorsunuz?kadının hislerine bile gözlemci olmuş kim daha çok hakediyor kıyasına bile girmişsiniz,işin içinde güven veren hiç bir konu göremedim.Bence yol yakınken ilişkinizi sonlandırın.

Kadin oyun oynuyor bence. Kendini güya melek gibi gostermeye calisiyor kocasina. Yoksa hangi kadin kocasina sevdigi kadinla arasini yapsin ki? Mide kaldirmaz yani. Siz evlendiginizde de cocugu bahane eder iyi kadin rollerine girip aranizi bozmaya calisir. Bir de adamin ailesinin sizi yuva yikan kadin olarak gormesi cook kotu bir durum. Dusunsenize size hep o gozle bakacaklar. Cok olumsuzluk var bu hikayede. Yol verin ugrasmayin
Ay bi de 25 yasinda misiniz daha? Aklinizdan zorunuz mu var yahu? Gencecik hayatinizin baharindasiniz. Mahvetmeyin hayatinizi

Haklısınız öyle yapıcam zaten 2yıl kötü bir evlilikti şiddet vardı evet bu çok anlayıslı olgun diye farklı sorunlar sokmak saçma olur bu arada bi görseniz kadın bana ailesini takma alısırlar gibi taktik bile verdi saçma bencede gerçek olamaz böyle biinsan

Haklısınız öyle yapıcam zaten 2yıl kötü bir evlilikti şiddet vardı evet bu çok anlayıslı olgun diye farklı sorunlar sokmak saçma olur bu arada bi görseniz kadın bana ailesini takma alısırlar gibi taktik bile verdi saçma bencede gerçek olamaz böyle biinsan
kadın bariz takıntılı, hasta.

kaç kurtar. kadın kendisini, sana kuma yapmış şimdiden.

korkunç.

Aşık değilde pes ettin sevmedin en basında dicek diye korkum ben çok sevdim diyo hep suclu hissetmemi sağlıor
sevmiştim. bitti diyeceksin.

hesap vermek zorunda değilsin.

zaten fazla sürmez, eski karısıyla yeniden evlenir. kadında o azmi gördüm ben.

Sevmiyorum diyor ama bence seviyor yani kadınlar hislerde yanılır mı bilmem ama bazen farklı davranıyor iyi niyetli sandığım kadın farklı geliyor inan benimde dengemi bozdu bende en basında olabilir arkadas kalabilirler o kadar yıl var dedim ama kadının her ayrılığımızda onun mutluluğunu istediğimden arıyorum demesi saçma geldi ve son zamanlar tamamen bir arada olduğumuzu biliyor ve ben evde defter buldum demiştim ya kocasına buraktığı belirli günler yazılı belki ona belki bana gerçi işte aradım onu istersen baska sebepten giderm seviyosan yuvanı toplucaksan giderm sorun yok dedim hayır sevmiyorum deyip yemin etti ama bi kaç gün sonra benimkine müsait misin diye msj çekti ve tatil günü yanımda olduğunu biliyordur aonra o konusmamızdan bahsetti ben dinledim sustum sadece ve benimkine gözdeye söyle annenlere böyle davrandığımı söylemesinler onlara tuhaf gelir gibi konustu o zaman anladım bişiler çevirdiğini benimkine de dedim yok ya zannetmiyorum gökçe yapmaz deyip saçmaladı yani kadın iyi gibi görünüyor ama oynuyor sanki
Bence sizi bu durumun içine çeken şey merak duygunuz.. Her seferinde 'hadi gideyim bakayım ne diyecek, barışayım bakalım ne olacak' diye diye iş evliliğe kadar gelmiş. Gerçekten çok gizemli. Ben olsam ben de merak ederdim. Böyle bi durumda evlenmek kumar oynamak gibi. Herşey çok belirsiz.

Kadının kişilik bozukluğu falan mı var acaba.

:oha: diyorum yani. Kadin bu kadar reklam yaptigina gore bu adam cok kotu ya da hani belali bi tip te olabilir ve kurtulmak istiyor olabilir. Bulasmayin bence

Ya konu sahte ya da bu bahsettigin insanlar bi oyun pesinde.. Ne olgunlugu ne medeniyeti Allah aşkına.. Hic mi garipsemedin şu olanları?
Annecigine Allah rahmet eylesin, sabir ve afiyet versin sizlere de.. Bana destek oldu diye dusunup yagmurdan kacarken doluya tutulma, zaten boşluktaymışsın, bu adam "nasılsın" dese ilgi ve destek olarak gormen normal..
Kendi degerini bil..

Son düzenleme:
Aşık değilde pes ettin sevmedin en basında dicek diye korkum ben çok sevdim diyo hep suclu hissetmemi sağlıor
Bu bi hastalik iste, sana kendini surekli yetersiz ve suclu hissettirmesi.. Kompleksli ve takintili biri cunku karşındaki, hic guven vermiyor ayrıca.. Yalanci da..
"Sen zaten sevmiyosun, sen zaten beni yari yolda biraktin, sen zaten pes ettin" vs vs klasik cumleleridir..

Back