BENNNN BENN BENİ ANLATIYOR :) sakın gülmeyin lütfen bana . eşim iyi bir insan ve benim ailem yüzünden çok çekti pasif oluşu . savunamaması ,herseyi benim yönlendirmem ve evliliğimizde rollerin değişmesi boşanma kararımda etkili oldu . ve geçen sene boşandık .. içkisi, kumarı,kadın, kız olayı, fiziksel şiddet vs... yok , işten eve evden işe fakat ben çok yoruldum hem onun ailesine hem kendi aileme karşı savunmayışı hereşyi benim yönlendirmem benim baskın karakterli oluşum beni mutsuzluğa itti fakat iyi bir dost olduk en azından şimdilik onun evlenmesini istiyorum çünkü evini tutan ben eşyasını alan ben evini temizleyen ben herşey benim üzerimde eve çocuklarını görmeye geldiğinde bile kapıda oo mis gibi sarma kokuyor börek kokuyor deyip birt abakta ona koyup ve eve paket yapanda ben... evlensin istiyorum hatta nerde ise arkadaşlarım bu kafa ile ona kız istemeyede gidersin diye espri yapıyor oyüzden konu sahibi belki karşı tarafın eşide sırf eşi mutlu olsun ve kendine yük olmasın diye arayı yapıyor olabilir . siizn emin olmanız tek gereken şey gercekten eski eşimi bayan yoksa bir oyun mu oynanıyor ... sevgiyle kalın