İkinci üniversite

Okuryazar123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
75
22
3
26
Ailem karşı değil ama agır olursa diye çekiniyorlar tarih sosyoloji edebiyat ve felsefe 4 lüsünden birini düşünüyorum. Okuyanınız var mı nasıl olur ve hangi bölümün ayrıca iş olanağı daha fazla sizce

ilk üniversite ne peki? birde çift anadal mı yapacaksınız yoksa baştan mı okuyacaksınız?

4 yıl bunları okumak yerine sanayide işe başlasanız o tecrübeyle daha çok iş bulma imkanınız olur. Kültür için okuyacaksanız okuyun yoksa hiç uğraşmayın.

Ailem karşı değil ama agır olursa diye çekiniyorlar tarih sosyoloji edebiyat ve felsefe 4 lüsünden birini düşünüyorum. Okuyanınız var mı nasıl olur ve hangi bölümün ayrıca iş olanağı daha fazla sizce
Açıktan mı okuyacaksınız eğer açıktan okuyacaksanız yönetim bilişim sistemleri okuyun derim eğer 2.üniversite kapsamında alıyorsa madem bölümünüz hukuk sizin için daha iyi olur bilişim sistemleri.

İkinci unv olarak sosyolojiyi bitirdim. Ogretmenim. Hobisine okudum. Bir beklentim yoktu. Ders calisir gibi degil de ogrenmek, farkli bakis acilari yakalamak icin kitaplari elime aldim. Ustun basari belgesiyle mezun oldum. Aile ve Sos. Pol. Bakanligina bagli kuruluslarda girisimci biriysen is bulabilirsin.

Eşim ikinci üniversite olarak sosyoloji bitirdi. Çalışıyordu da aynı zamanda akşamları bakabildiği kadar on günlük çalışmayla halletti. Siz hukuk okuduğunuzamgöre sözel ezberiniz iyidir. Halledebilir gibisiniz.

Merhaba,
Anladığı kadarıyla genel kültür için okumak istiyorsunuz.
Edebiyatta Osmanlıca, Eski Türk, Dilbilim gibi gerçekten çalışmanızı gerektirecek dersler var, zorlar sizi kendi bölümünüzle birlikte.
Tarih için de farklı düşünmüyorum.
Sosyoloji daha tercih edilebilir geliyor. Hem bayağı kavram öğrenirsiniz.

Back
X