İkinci Üniversite, önerisi olan?

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
Merhaba kızlar.

Ben gıda teknikeriyim. Bu sene kpss+dgs 'ye hazırlanıyorum. Dgs'ye daha önceki yıllarda da girdim, ama hiçbir zaman istediğim sonucu alamadım. Daha doğrusu yeterince ağırlık vermedim. Neyse, bu yıl kpss'ye sıkı bir hazırlık yapma kararı aldım. Bu arada da AÖF 2. üniversite düşünüyorum. Aklımda Türk Dili ve Edebiyatı var, ama kararsızım. Önerileriniz varsa dinlemek isterim.

Türk Dili ve edebiyatı okuma formasyon ales kpss 10 yılın gider

başlık uygun diye yazmak istedim. bende 2. üni tercihi yapmak istiyorum ama iş falan için değil. şuan kamuda çalışıyorum. halkla ilişkiler in müfredatı hoşuma gitti ama zor bi bölüm müdür? okuyan var mı fikir verebilirmisiniz :)

Türk Dili ve edebiyatı okuma formasyon ales kpss 10 yılın gider

Karar veremedim

:)

arkadaşlar sağlık kurumları işletmeciliği bölümünü önerir misiniz? Bir de dersleri zor mudur?

ben cocuk gelişimi istiyorum insallah bu yıl takip edicem calısıyorum ama benim hep hayalimde okul öncesi vardı tam benlik.suan işimde mutlu degilim memurum o yüzden cocuk gelişimi secicem

bosuna okuma bea onu

cok tatlı bı bolum... ama meslek olarak sonuc alamassın.sadece okumus olursun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…