ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

Yeşbücüm Nerelerdesin Ne Yaptin Canim Adet Oldunmu Gittinmi Doktora Merak Ettim Seni Inşallah Bu Defa Herşey Yolunda Gider Seni çok Iyi Anlayabiliyorum Bende Yaşamiştim Neyse Bizi Habersiz Birakma Janim

canım evet adet oldum 1 hafta önce oldum...çok erken oldum yani neyse artık hayırlısı...pzt randevu aldım...doktor adetin bitsin gel demişti...pztye kadar biter...bakalım artık bir dahaki haritamız nasıl olacak.pzt çizer doktorumuz....

HIMM ANLADIM CANIM HADİ HAYIRLISI BAK ERKEN ADET OLMUŞSUN YA BELKİ BUNDADA Bİ HAYIR VARDIR BEBİŞLERİN ERKEN GELMEK İSTİYORLARDIR BELKİ :dance:NEYSE CANIM KESİN SANA LUCRİN BAŞLARLAR SONRADA TRANSFERİN OLUR ALLAHTAN HAYIRLISI DUALARIMIZ HEPİMİZ İÇİN İNŞALLAH OLUMSUZ BİŞEY ÇIKMAZ PAZARTESİ GÜNÜ İYİ MUTLU HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAH

inşallah canım...

ya evet baya erken oldum bende şaşırdım o kadar antibiyotik kullandım....kesin geciktirir dedim ama tersine çok erken oldum...şansıma...hayırlısı artık bakalım....allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah....

herhalde öbür adetime kadar beklemek zorunda kalacağım...

neden bekleyeceksinki eğer bi sorun yoksa bence bu adetinde başlarsın zaten lucrine adetin 21. günü başlanıyor ya benim bildiğim kadarıyla donmuş embriyo tedavisi adetten sonra başlıyor

neden bekleyeceksinki eğer bi sorun yoksa bence bu adetinde başlarsın zaten lucrine adetin 21. günü başlanıyor ya benim bildiğim kadarıyla donmuş embriyo tedavisi adetten sonra başlıyor

dondurulmuşlar için adetin 2. gününde başlanıyormuşyaa arkadaşlar öyle yazmıştı...eee benimde bu adetimin bitiminde gideciğim için ancak öbür adettimde başlarım diye düşünmüştüm....

kızlar çok sıkıldım artık akşam sıkıntıdan resmen içim şişti boğazım düğümlendi ama hiçbirşey yapamadım sabah kalktım halen öyleyim çok sıkıldım tek başımayım hep ondandır belki eşim hep yatıyo gece işte olduğu için akşamda kalkınca uykulu oluyor ve televizyonun karşısından kalk-mıyor apartmandada kimse yok herkes biyerlere gitmişler ben çok sıkılıyorum ve kendimi çok yalnız hissediyorum zaten hiçbir belirtide yok gebelikle ilgili ne yapacağımı bilmiyorum

:roflol:yok canım yok bende hiç belirti yok ne adet olacakmışım gibi nede hamilelik varmış gibi hiç bir belirti yok bomboşum anlayacağın ama şişkinlik bendede var oda ilaçlardan zaten hayırlısı bakalım ama çok sıkıldım evde yatmaktan herşey batıyor bana artık :roflol:sanki hapiste gibi hissediyorum kendimi ay ay beklemek ne kadar zoooooooorrrrrrr (semacım) :roflol:

evet canım hataydayız biz yeşbüde bende aslında bilmiyorum eşim burda yaptıralım dedi ama ben gitmek istediğimi söyledim adanaya ne olur ne olmaz diye kafam karışır belki acaba gitsemiydim diye ama bilmiyorum

evet canım hataydayız biz yeşbüde bende aslında bilmiyorum eşim burda yaptıralım dedi ama ben gitmek istediğimi söyledim adanaya ne olur ne olmaz diye kafam karışır belki acaba gitsemiydim diye ama bilmiyorum

kizlar bende sizinle ayni durumdayim 13 ünde testim var ama zaman yaklastikca umutsuzluga kapiliyorum .Daha önceden idrar testinde cikarmi acaba bilgisi olan varmi allah hepimize sabir ve hayirlisini versin

kizlar bende sizinle ayni durumdayim 13 ünde testim var ama zaman yaklastikca umutsuzluga kapiliyorum .Daha önceden idrar testinde cikarmi acaba bilgisi olan varmi allah hepimize sabir ve hayirlisini versin

canım seninle aynı günde öğrenecez inşallah valla bende düşünüyorum acaba çıkarmı idrar testi yapsammı acaba diye ama korkuyorum ya negatif çıkarsa yıkılırsam diye bilgisi olan varsa deneyen varsa bizimle paylaşsın bizde deneyelim allah hepimize sabır versin inşallah sağlıkla bebişlerimizide kucağımıza alırız ama bende gün yaklaştıkça umutsuzluğa kapılıyorum hemde strese giriyorum :roflol:napacaz bilmiyorum hayırlısı

evet bilgisi olan bizi bilgilendirsin lütfennnn ece senin transferin ayin kacindaydi

ben almanyadayim .Türkiyede 12.günde yapiyorlar testi heralde ama burada 16. günde yapilacak benim testimmm Burada daha farkli isliyor bircok sey yarabbim sabir ver hepimize su iki hafta iki yil gibi geldi bana :1no2::1no2::1no2::1no2:

ben almanyadayim .Türkiyede 12.günde yapiyorlar testi heralde ama burada 16. günde yapilacak benim testimmm Burada daha farkli isliyor bircok sey yarabbim sabir ver hepimize su iki hafta iki yil gibi geldi bana :1no2::1no2::1no2::1no2:

evet canım her merkezde farklı şekilde işliyor herşey allah hepimize sabır versin çok zor beklemek allah inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz güzel haberi alınca beklemek daha güzel olacak o zaman ama günler hafta gibi geçmek bilmiyor tek yapmamız gereken sabretmek galiba

evet suanda baska birsey gelmiyor elimizden beklemekten baska

canım seni çok iyi anlayabiliyorum....inşallah bu sıkıntılı ve zor bekleyişin ardından o çok beklenen haberi alırsın inşallah canım....a.s.

YARIN GEBELİK TESTİ YAPILACAK SONUNDA GÜNLERİ ZORDA OLSA TÜKETTİK İNŞALLAH BUNUN SONUCUNDADA GÜZEL Bİ HABER ALIRIM KIZLAR ÇOK HEYCANLIYIM BUGÜNE KADAR ÇOK HEYCANIM YOKTU AMA DÜN GECE UYUYAMADIM HEYCANDAN ŞİMDİ BEN BUGÜN NASIL UYURUM ÇOK HEYCANLIYIMMM

saol cnm adanaya gitmeye karar verdik aklımda soru işareti kalmasın diye nolur nolmaz ilk tahlili orda yaptırmaya karar verdik benim adet tarihim 9 mayıstı o günlerde regl sancısı gibi kasıklarımda ağrı oldu iki üç gün ama şuanda öyle bişey yok ama fazla oturunca belim ağrıyor bakalım ne olacak hayırlısı inşallah canım hepimiz için

ece sema güzel haberlerini bekliyoruz kızlar bece bizi fazla bekletme sonucunu hemen paylaş iyi yada kötü olsun gerçi bana hamilesin gibi geldi adet tarihin bayağı geçmiş inşallah hamile olursunuz kızlar

kızlar o kadar heycanlıyım ki anlatamam yarın bu heycanım devammı edecek yoksa bitecekmi bilmiyorum ama çok korkuyorum ben test sonucunu duymaktan

canım inşallah kavuşursun bebişine.başkente gelmekle iyi yapıyosun.test sonucunu erken veriyorlar.başka merkezler sabah kan alıp öğleden sonra sonuç veriyorlar ama başkent bayağı hızlı bu konuda.ilk gidişimde bir bayan poz. sonuç almıştı ben de çok duygulanmıştım.inşallah senin de öyle olur hem de ikiz olur.dua ediyorum.film falan izle bişeylerle meşgul ol ,zaman daha çabuk geçer.hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…