Yeşbücüm Nerelerdesin Ne Yaptin Canim Adet Oldunmu Gittinmi Doktora Merak Ettim Seni Inşallah Bu Defa Herşey Yolunda Gider Seni çok Iyi Anlayabiliyorum Bende Yaşamiştim Neyse Bizi Habersiz Birakma Janim
canım evet adet oldum 1 hafta önce oldum...çok erken oldum yani neyse artık hayırlısı...pzt randevu aldım...doktor adetin bitsin gel demişti...pztye kadar biter...bakalım artık bir dahaki haritamız nasıl olacak.pzt çizer doktorumuz....
HIMM ANLADIM CANIM HADİ HAYIRLISI BAK ERKEN ADET OLMUŞSUN YA BELKİ BUNDADA Bİ HAYIR VARDIR BEBİŞLERİN ERKEN GELMEK İSTİYORLARDIR BELKİ :dance:NEYSE CANIM KESİN SANA LUCRİN BAŞLARLAR SONRADA TRANSFERİN OLUR ALLAHTAN HAYIRLISI DUALARIMIZ HEPİMİZ İÇİN İNŞALLAH OLUMSUZ BİŞEY ÇIKMAZ PAZARTESİ GÜNÜ İYİ MUTLU HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAH
inşallah canım...
ya evet baya erken oldum bende şaşırdım o kadar antibiyotik kullandım....kesin geciktirir dedim ama tersine çok erken oldum...şansıma...hayırlısı artık bakalım....allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah....
herhalde öbür adetime kadar beklemek zorunda kalacağım...
neden bekleyeceksinki eğer bi sorun yoksa bence bu adetinde başlarsın zaten lucrine adetin 21. günü başlanıyor ya benim bildiğim kadarıyla donmuş embriyo tedavisi adetten sonra başlıyor
Ece bende de hiçbir belirti yok ben de şu embriyo kalitesinden olumsuz oldu diye yorumluyorum. Hani hep yazarlar ya beyaz akıntı fazlalaşıyormuş falan belirti olarak bende hiç yok. Sadece Crinone sabah biraz geri geliyor okadar. Sende de şişkinlik var mı? Ben bunu da crinone'a bağladım gerçi ama hayatta karnımı böyle şiş görmedim. Bazen de regl olacakmışım gibi karın -bel ağrım oluyor. Senin 3 günün var (bugünü saymıyorum). Benimse 5, ama ben perşembeyi beklemeyip çarşambadan yaptırcam galiba testi.
Evet çok zor yatmak.Ben dayanamadım bir de bugün geçen aylardan kalma idrarda gebelik testim vardı onu yaptım. İyice moralimi bozdum negatif çıktı. Bugün transferin 5. günü. Bi yerden okumuştum 6. günü pozitif çıkan birini.
Ben hiiiç yatmadım transferden sonra ama sana rahatlıkla söyleyebilirim yatsan da yatmasan da sıkılıyorsun aklın hep orada yani. Zaman da geçmek bilmiyor bir türlü. Benim derdim bir an önce sonucu alıp önüme bakabilmek. Bundan sonra ne yapıcam diye. İnşallah senden Salı günü pozitif sonucunu alırız. Sen Hatay'da mı yaptıracaksın testi Salı günü yoksa burada mı? (Sen de Hataydasın değil mi Yeşbü de sen de öylesiniz diye hatırlıyorum umarım yanılmıyorumdur)
evet canım hataydayız biz yeşbüde bende aslında bilmiyorum eşim burda yaptıralım dedi ama ben gitmek istediğimi söyledim adanaya ne olur ne olmaz diye kafam karışır belki acaba gitsemiydim diye ama bilmiyorum
kizlar bende sizinle ayni durumdayim 13 ünde testim var ama zaman yaklastikca umutsuzluga kapiliyorum .Daha önceden idrar testinde cikarmi acaba bilgisi olan varmi allah hepimize sabir ve hayirlisini versin
canım seninle aynı günde öğrenecez inşallah valla bende düşünüyorum acaba çıkarmı idrar testi yapsammı acaba diye ama korkuyorum ya negatif çıkarsa yıkılırsam diye bilgisi olan varsa deneyen varsa bizimle paylaşsın bizde deneyelim allah hepimize sabır versin inşallah sağlıkla bebişlerimizide kucağımıza alırız ama bende gün yaklaştıkça umutsuzluğa kapılıyorum hemde strese giriyorum :roflol:napacaz bilmiyorum hayırlısı
ben almanyadayim .Türkiyede 12.günde yapiyorlar testi heralde ama burada 16. günde yapilacak benim testimmm Burada daha farkli isliyor bircok sey yarabbim sabir ver hepimize su iki hafta iki yil gibi geldi bana :1no2::1no2::1no2::1no2:
evet canım her merkezde farklı şekilde işliyor herşey allah hepimize sabır versin çok zor beklemek allah inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz güzel haberi alınca beklemek daha güzel olacak o zaman ama günler hafta gibi geçmek bilmiyor tek yapmamız gereken sabretmek galiba
kızlar çok sıkıldım artık akşam sıkıntıdan resmen içim şişti boğazım düğümlendi ama hiçbirşey yapamadım sabah kalktım halen öyleyim çok sıkıldım tek başımayım hep ondandır belki eşim hep yatıyo gece işte olduğu için akşamda kalkınca uykulu oluyor ve televizyonun karşısından kalk-mıyor apartmandada kimse yok herkes biyerlere gitmişler ben çok sıkılıyorum ve kendimi çok yalnız hissediyorum zaten hiçbir belirtide yok gebelikle ilgili ne yapacağımı bilmiyorum
Ece hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah yarın. Ben de merakla bekliyorum sonucu. Bu arada neye karar verdin? Adana Başkentte mi yaptıracaksın testi yoksa Hatayda mı?
Bir de belirtilerin ne durumda ececim paylaşır mısın? Benim regl sancılarım var 3 gündür. kesin regl olucam diye düşünüyorum. Karnım ve belim ağrıyor. Bakalım perşembe cuma regl olmam gerekiyor ama hemşire daha erken de olabilirsiniz demişti.