ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

arkadaşlar sonunda randevuyu aldık şubatın 6 sında konferansa gidiyorum ve orda doktor randevusunu alıcaz allahım inşallah bu defa bebişim daha sıkı tutunur nolur yardımcı olun arkadaşlar psikolojim acayip karışık anlatamam süprizzzzz

ece-bebek bende 1 yıllık evliyim ve bizede şimdiden tüp bebk yolu göründü.ama 2-3 aydan.Ankarada iyi bir özel klinik varmı gerçekten başarılı.Bu arada aşllah gönlüne göre versin.

Birde BERİLCAN arkadaşımız hastanenin ismini vermemiş çok merak ettim.özeline msj atmak istedim ama hata veriyor sürekli.

Merhaba ben 6 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor 2 kez aşılama denedik fakat olmadı tüp bebek yaptırmak tek çare artık daha tedaviye başlamadım başlayana kadar bu süre zarfında hayıt tohumunu içiyorum hormonlar için Allahtan hayırlısı olsun inşallah hepimiz ve tüm isteyenler annelik duygusunu tadarız inşallah dua edelim ve kilo vermek de çok önemli

Allah güç kuvvet versin ece.umudunu kaybetme hiçbir zaman.Daha yaşın da çook küçük.Allahın yardımıyla hepimiz kavuşucaz bir gün yavrularımıza sabırlı olmak lazım.emin ol hepimizin içi yanıyor.Ne acılar taşıyoruz yüreklerimizde ama vazgeçmicez.Anlıyorum ki yavrum bana hiç de kolay yollardan gelmicek sabrımı gücümü deniyor rabbim.sabrımı gücümü zaman zaman kaybetsem de inancımı asla kaybetmicem.ne yapalım kaderimiz buu.Ama kaderimiz bu diye de oturup bekleyemeyiz,deniycez deniycez deniycez...elimden gelen herşeyi yapıcam bu yolda.Allahım sağlıklı hayırlısını versin.Kucaklarımız boş kalmasın.rabbim her isteyene kısmet etsin....

allahm iyilik versin insallah
istiYen herkese boy boy cocuklr nasip etsin icinde banada allaha sigin herseyde bi hayar vardir canim benim

ece-bebek bende 1 yıllık evliyim ve bizede şimdiden tüp bebk yolu göründü.ama 2-3 aydan.Ankarada iyi bir özel klinik varmı gerçekten başarılı.Bu arada aşllah gönlüne göre versin.

canım ben ilk tüp bebeği ankarada yaptırdım hacettepe hastanesinde orasıda çok ilgili ama özel tüp bebek kliniği diyosan bence imkanın varsa anatolia tüp bebek merkezine git derim harika bir merkez ama sigorta ile anlaşması yok a.s.

allahm iyilik versin insallah
istiYen herkese boy boy cocuklr nasip etsin icinde banada allaha sigin herseyde bi hayar vardir canim benim

amin cnm inşallah tüm isteyenlere sanada böyle taklalar atsınlar evde

canım yorumun için teşekürler allahım bizide görecek ve bizde burdan hamiş haberlerimizi veririz inşallah

canım öncelikle yorumun için teşekürler hayıt tohumu ne için acaba biraz açık bilgi verirsen sevinirim a.s.

böyle bir durumda teselli edebilmek çok zor Allah sabır versin sağlıklı sıhhatli bir bebişe bir an önce kavuştursun seni....

Canım allah izin ederse en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı bir evlat verir sana rabbim inşallah.Sen yeterki sabret ve dua et canım.Kaderimizde ne yazılıysa onları görücez.Canım sakın kendını üzme H E R S E Y İ N B A Ş I S A Ğ L I K

ece bebek eğer ankarada tüp bebek yaptırabileceğin bir yer arıyorsan sana tavsiyem ankarada prof.dr timur gürganın kliniği gürgan klinik var çok iyi bence ben gitmiştim

merhaba esin esinti yanlışlıkla ece bebeğe göndermişim eğer ankarada arıyorsan prof.dr timur gürganın kliniği gürgan klinik var orayı tavsiye ederim bence çok iyi ben gitmiştim bu arada eşim de nevşehirli sen neresindensin

canım öncelikle yorumun için teşekürler hayıt tohumu ne için acaba biraz açık bilgi verirsen sevinirim a.s.

merhaba canım hayıt tohumu hormonları düzenliyor düzenli adet görmeyi sağlıyor yan etkisi yok ben çok araştırdım kullanıyorum tavsiye ederim yerimseniben

mrh arkadaslar benimde 3 senedir bebeğim olmuyordaha dayanacak ve kaldıracak gücüm kalmadı senin yasadıklarını çok iyi anlıyorum yüce rabbim ane olmak isteyenleri annelik duygusunu tatttırsın içinde benide ayırmasın.arkadaslar ne olur banada yazınben daha yeniyim burada...

merhaba hoşgeldin .yaşını doğru mu yazdın?18 mi gerçekten? :uhm:

hoşgelin canım bozma moralini bizim durumumuzda olan binlerce insan var inşallah rabbim bizi de sevindirir ve sen daha yeni evli sayılırsın sanırım yaşın küçük daha çareler bitmez tedavi görüyormusun?teşhis nedir

canım benim yaa!
sen daha çok küçüksün.bu kadar küçük yaşta nasıl bunu kaldırabiliyorsun ....
ya kusura bakma özürdilerim moralini bozmak istemem lütfen yanlış anlama çünkü kendi yaşadıklarımı düşünüyorum da yaşım ilerledikçe üzüntülerimi bile daha aklı başında yaşıyorum .önceden yani bu tedaviye ilk başladığım zamanlardaki halime çok üzülüyorum ben.şimdi o zamanlarım gözümde canlandı .lütfen hoyratça yıpratma kendini .önce sen önemlisin.hem bak 18 yaşında olmanın avantajlarını kullanırsın.yaşın çok genç .ama benim zamanım bitmiş gibi geliyor.umarım Allah herşeyi gönlüne göre verir.hepimizin dileklerini kabul eder..............lütfen kendini yalnız hissetme

MERHABA KIZLAR YA BEN TEKRAR İKİNCİ TÜP BEBEK TEDAVİME BAŞLADIM AMA BENDEN RAHİM FİLMİ İSTEDİ DOKTOR KIZLAR KORKUYORUM YA HERKES BİŞEYLER SÖYLÜYOR KAFAM KARIŞTI AMA YARIN RAHİM FİLMİ ÇEKİLECEK DİĞER ADETDEDE TEDAVİ BAŞLAYACAK İNŞALLAH BİŞEY ÇIKMAZ AMA BEN DİĞER TÜP BEBEK YAPTIRDIĞIMDA RAHİM FİLMİ İSTEMEDİ BENDEN DOKTOR BU NEDEN İSTEDİKİ ANLAMADIM YA NEYSE ACABA BİDE RAHİM FİLMİ ÇEKTİRENLER VARSA KIZLAR PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM YARIN SABAH GİDİYORUM AMA BEBEİŞİM İÇİN HERŞEYE DAYANIRIM NAPALIM İNŞALLAH BU DEFADA BENİ ÜZMEZ VE GELİR ARTIK DAYANACAK GÜCÜM KALMADI BU DEFADA OLMAZSA BİTTİ BAŞKA ŞANSIM YOK KIZLAR NOLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BEN HER GECE HEPİNİZE DUA EDİYORUM RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN İNŞALLAH BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN KIZLAR DESTEĞE İHTİYACIM VAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…