- 8 Aralık 2007
- 3.074
- 830
-
- Konu Sahibi helin hivda
bende duymamıştım canım
ama bu çok denemelerden sonra deneniyormuş
7-8 denemelerde
psikologum şok gecirdiğimi falan söyledi bakalım kısmet
Helin'ciğim,
İnşallah bu seferki denemen uğurlu gelir senin için. Hayat hiçbir zaman programladığımız gibi gitmediği gibi bi de bu gerçeği bize hep en beklenmedik zamanlarda gösteriyor. Umarım Allah bu yolda en kısa zamanda senin ve hepimizin yüzünü güldürür ve bizleri bu konuda da şok eder...
Sen gönlünü ferah tut.
slm canım, tedaviye başlıyorsun inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucağına almanı dilerim,stres yapma bu sefer olucak, bol dua et,vericide alıcıda sadece ALLAH unutma ve ondan iste canım.K.İ.B...
helincim yolun açık olsun hayırlısıyla bu kez bizlere müjdeli haberi vericeksin tüm dualarım seninle canım. Annenlerin yanında olmanda ayrıca moral vericeği için bu kez olucaktır inan buna canım.
helinciğim hayırlı olsun cnaım tedavin inşallah...allah yanında ve yardımcın olsun her zaman inşallah....a.s.
Rabbim Hakkinda Hayirli Olani Versin Cnm Inşallah Güzel Haberlerini Aliriz
Başarilar.................
canım saol sen ne aşamadasın tek tek güzel haberler veririz inşallah birbirimize
canım ben doğum konrol hapına devam ediyorum...cuma günü kontrolüm var...ondna sonrada lucrine başlayacağım işte...hakkımızda hayırlsı artık....
bende temmuz bir de lucrine başlıyorum inşallah birbirimize güzel haberler veririz