selam ben geldim hem iyi hem kötü haberlerim var tüp bebeğe başlama nedenimiz eş kaynaklıydı eşimin sperm sayı ve hareket çok çok düşüktü geçen sene varikosel ameliyatı oldu biliyorsunuz ocak ayında tüp bebeğimiz negatifti sonraki ayda doğal hamilelik oluşmuştu ama bebeği kaybettim eşim uzun zamandır test yaptırmıyordu geçen hafta yaptırdığı test sonucuna inanamadık artık doğal yollada bebeğimiz olacaktı test doğal yolla çocuğumuzun olacağını söylüyordu
bende hem bunu doktorla konuşmaya hemde rahim filmi sulu ultrasyon ve hormon testlerinden sonra ne yapacağımızı konuşmak için gittim ama şok bir durumla karşılaştım
doktor geçirmiş olduğum düşük sonucunda tüplerimin ikisininde tıkanmış olduğunu söyledi ağır bir enfeksiyon geçirmişim ve tüplerim tıkanmış oysa bende rahim filmini gereksiz bulmuştum çünkü hem 6 ay önce çektirmiştim hemde hamilelikler yakalamıştım eşim düzelmiş ve artık doğal yolla çocuk sahibi olabileceğimi düşünürken şansızlığıma çok ağladım
neler yaşadığıma gelince adetin üçüncü günü esra hanım ve bülent bey ultrasyonla baktılar sonra her ikiside odada varken görüşme yaptıl esra hanım hormon testlerimi istedi salı günü içinde sulu ultrasyon ve rahim filmi istedi sulu ultrasyonumu bülent bey yaptı rahim filminden sonrada sonuçları tayfun beyle görüştük hormon testlerim ve sulu ultrasyon sonucu çok iyi işte tüpler tıkalı temmuz birde lucrin 10 başlıyorum bakalım hastaneden memnun kaldım bir ekip ruhuyla hareket ediyorlar ben ordayken her gittiğimde pozitif sonuçlara bakıyordum başarı güzeldi 5 sonuçtan üçü 4 sonuçtan üçü 7 sonuçtan altısı pozitifti ama bende bu şansızlık varken pozitifler içinde olurmuyum bilmiyorum mesalara bakamadım adanada ben adanalıyım ailem adanada yaşıyor sizler neler yaptınız