• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci silik cizgi var mi yok mu?

isimsizzzzze

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
71
18
18
29
Kızlar öncelikle şimdiden cevaplar için teşekkür ederim. Test yaptım ve belli süre sonra ikinci çizgi silik cıktı diye görüyorum ama tam emin değilim belki de öyle görmek istediğim için mı bana öyle geliyor anlamadım lütfen bir şey söyleyin zorunlu yasaktan dolayı gidip kan testi de yaptiramicam hemen o yüzden lütfen yardımcı olun..
20200523_030703.webp

Kızlar öncelikle şimdiden cevaplar için teşekkür ederim. Test yaptım ve belli süre sonra ikinci çizgi silik cıktı diye görüyorum ama tam emin değilim belki de öyle görmek istediğim için mı bana öyle geliyor anlamadım lütfen bir şey söyleyin zorunlu yasaktan dolayı gidip kan testi de yaptiramicam hemen o yüzden lütfen yardımcı olun..Eki Görüntüle 2638814
Bu test çok yanıltıyor başka test denemeni tavsiye ederim

Kızlar öncelikle şimdiden cevaplar için teşekkür ederim. Test yaptım ve belli süre sonra ikinci çizgi silik cıktı diye görüyorum ama tam emin değilim belki de öyle görmek istediğim için mı bana öyle geliyor anlamadım lütfen bir şey söyleyin zorunlu yasaktan dolayı gidip kan testi de yaptiramicam hemen o yüzden lütfen yardımcı olun..Eki Görüntüle 2638814
test çizgisi o kadar uzakta olmaz canım ortada olur bence çok ümitlenme hakkın da hayırlısı olsun inşallah vardır diyelim 🤲🏻

Evet bu markanın bu şekilde yorumlarını çok gördüm ama malesef iki test var ikisi de bu marka ama önerebileceğiniz başka marka varsa memnun olurum.
Elindeki teti dene o nasıl çıkıcak bak bi sonra başka alırsın canım

Back