- 7 Haziran 2011
- 759
- 9
- 118
Bakın siz belki mantık çerçevesinde konuşmuş olabilirsiniz özel olarak yazılarınızı takip etmedim ama benim tepkim diplomaya yansıtılsın diyenlere, Sabah erken uyanıyorum diyenlere, her şeyi bilerek yazıyorsunuz diyenlere ki onlarda sabah erken kalkılacağını bile bile yazdılar bunu. Siz bunlardan biri değilseniz eğer ve hala bir şeyleri savunuyorsanız polemik çıkarmaya çalışanlar belli. Biz aynı düşünüyoruz bende HARÇLARIN tamamen kaldırılmasını desteklemiyorum makul ölçülerde indirime gidilsin diyorum ki sizde öyle anladığım kadarıyla.
Hahahahaha çok güldüm tekrardan iyi okumanızı tavsiye ediyorum. ''her 2. öğretime sanki tamamiyle kalkmasını istiyormuş muamelesi yapıyorsunuz'' cümlesinden anladığınız şeyle asıl iftiraya uğrayan benim. Benim anlatmak istediğim her 2. öğretim okuyan kişilere harçların tamamiyle kalkmasını istiyormuş muamelesi yapıyorsunuz demekti. Anlayacağınızı düşündüğüm için harç kısmını eksik yazdım ama önyargı işte. Haklısınız kısa kesmeniz daha mantıklı ikimizde uyarı alırız yoksa.
Bakın siz belki mantık çerçevesinde konuşmuş olabilirsiniz özel olarak yazılarınızı takip etmedim ama benim tepkim diplomaya yansıtılsın diyenlere, Sabah erken uyanıyorum diyenlere, her şeyi bilerek yazıyorsunuz diyenlere ki onlarda sabah erken kalkılacağını bile bile yazdılar bunu. Siz bunlardan biri değilseniz eğer ve hala bir şeyleri savunuyorsanız polemik çıkarmaya çalışanlar belli. Biz aynı düşünüyoruz bende HARÇLARIN tamamen kaldırılmasını desteklemiyorum makul ölçülerde indirime gidilsin diyorum ki sizde öyle anladığım kadarıyla.
benim de isteğim harçlarda indirim yapılması. bu şekilde nerden bakarsanız bakın haksızlık var
1. öğretimlere harç kalktı diye 2. öğretimlere zam geldi mi arkadaşlar bileniniz var mı? Sanırım bikaç üniversitenin bölümlerine 200 liralık zam gelmiş öyle okudum:18:
1. öğretimlere harç kalktı diye 2. öğretimlere zam geldi mi arkadaşlar bileniniz var mı? Sanırım bikaç üniversitenin bölümlerine 200 liralık zam gelmiş öyle okudum:18:
kelıme yanlıslıgı yapmıcaktın o zaman !!
mervemerve... sen kendi cümle sonlarına ünlem koyunca fıttırıyormusun aynı şiddette?????
Soru işaretlerinde neler hissediyorsun??
Dağılın,Türkçe öğretmeni geldi.
Ozaman mervermerve... tırnak işareti herhangi bi tepki verdirmez. Sağom hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?