İkinci öğretimlere yapılan haksızlık

4 katımı para vericez? Ben bunu duymadım? Oha.

Bende duyunca öyle oldum şuanda 514 tl ödeyeceğim ama 4 katına çıkması bizim için çok kötü olacak,
4 katına çıkacağına bilsm yazmazdım bile ama nereden bilebilirdim.
Harçların açıklanmasını bekleyeceğim ama eğer 4 katına çıkarsa gitmemeyi düşünüyorum :26:

yuh arttıık onu da yapmazlar yahu. büyük ihtimalle indirime gidilirr.

Hiç bi fikrim yok okulu bugün aradık harçlrın artması durumu var daha belirlenmedi açıklanınca sitemizde belirteyeceğiz dediler..

indirmek yerine artırırlarsa ortalık fena karışır. ki öyle bişey yapacaklarını da sanmıyorum ama bakalım bekleyip göreceğiz.

ben mezun oldum coktan, tartısmayada girmeyeceğim. sadece hatırladıkca tebessum ettıgım bısı soleyecegım, benim 8,05 de derslerım olurdu ve ıkıncı ögretım arkadaslarım uyutursa eger 6:30 da kalkardım kalktıgımda hala uyumamıs olulardı
ben: neden uyumadınız, delirdinizmi?
i.ö: eee biz paramızla yatıyoz kızım
ben::26:

ikinci öğretimlerde ağlamasın artık yeter, kendını yırtsanızda bısı degısmıycek, sankı yazarken bılmıyodunuz odeyecegınız harcı

ayneeeen bende yurtta kalıyodum ben 6,30 da ayaktayken alt katımdaki kızın öksürük sesleri geliyodu daha yatmamıştı bile ona sorduğumdada yatmıyorum ben falan diyodu. banada sizi fakirleer erkenden yatıyosunuz falan diyolardı ama ben hep dalgaya aldım tabi onları. ama burda durumları farklı olanlarda var tabi. indirime gidilse de artık çözülse şu mevzuu artık.

dört katı dıe bısı yokda ıkıncı ogretımlere artıs olacakmıs evet

Zannetmiyorum kızlar böyle bişey pek mümkün değil gibi
Bu konuda çok sıkıntı yapmayın bana kalırsa
2 olasılık var gibi geliyo bana
İlki;i.ö harçları düşecek ki bu yüksek olan ihtimal
İkinciside örgünlerin harçları geri gelecek

Bende gidemeyebilirim ya.İnşallah artacağına, düşürürler de mağdur bırakmazlar bizi.

tatlım bole bısı tabıkı ıstemeyız ama yök de calışan iki tanıdıgımda aynısını soledı, ben paylasmak ıstedım, kulaktan dolma degıl yanı. paketın ıcındede varmıs zaten artış yuzdesı, kaldılan harcı ballandırarak anlatılar, artısı sessızce ıtelıycekler, hep bole zaten hep

Aynen ya iyiliklerini gözümüze sokarlar,kötülükleri saman altı..
Bu arada cuma günükü eyleme katılmak için büyük bir talepte liselilerden varmış,
Helal olsun diyorum sadece..

Aynen ya iyiliklerini gözümüze sokarlar,kötülükleri saman altı..
Bu arada cuma günükü eyleme katılmak için büyük bir talepte liselilerden varmış,
Helal olsun diyorum sadece..

O eylemlerden sonuç çıkar inşallah
Ygs'de şifre var diye ne eylemler yapıldı,Taksim'de benim katıldıklarımda oldu ama hiçbir sonuç alınmadı
Bu sefer böyle olmaz umarım

O eylemlerden sonuç çıkar inşallah
Ygs'de şifre var diye ne eylemler yapıldı,Taksim'de benim katıldıklarımda oldu ama hiçbir sonuç alınmadı
Bu sefer böyle olmaz umarım

Aynen ya kimsenin umurunda olmadı ama bu sefer olmaz inşallah..
Bu sadece hüükümetin değil muhalefetinde suçu,
hiç biri bunu değerlendirmiyor.
harçlar dahada artarsa çok yazık olacak.

Aynen ya kimsenin umurunda olmadı ama bu sefer olmaz inşallah..
Bu sadece hüükümetin değil muhalefetinde suçu,
hiç biri bunu değerlendirmiyor.
harçlar dahada artarsa çok yazık olacak.

Ben düşürürler diye düşünüyorum
''yemez'' gibi geliyo bana :26:

Ben örgün öğretimden makina mühendisliği bitirmiş ve şimdi de örgünden hukuk fakültesi okuyan biriyim.... bazı örgünde okuyan arkadaşların''ikinci öğretim ödesin tabi'' tarzı yaklaşımını üzülerek okuyorum... ödeyecek te size mi gelecek o para;? bunlar neyin çirkefliği çözemedim gitti..... 3,5 puan farkıyla girilen devlet okulunda bir kısım öğrenci bedava okuyacak diğerlerine ikinci öğretim diye zam yapılacak? yazıklar olsun bu haksız düzene..... benle alakalı değil ben de artık harç ödemeyeceğim ama el insaf diğerleri için? günahtır yazıktır bu kadar insan haklarına aykırı davranılamaz..... çok üzücü bir durum ve ,inşallah bu yanlıştan dönülür.. ama tüm bu yanlışa hayır diyenler seslerini duyurmalı.... ikinci öğretimdeki tüm arkadaşar ve yakınları ve bu haksızlığa hayır diyenler lütfen gerektiği gibi seslerini çıkarsın..... eşitlik var ülkede birisi bedava okurken diğerine zam yapılamaz!!!!!!! en azından yarıya indirilmeli zam yapılması yerine!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…