Geçen sefer odada kendime geldim inşallah bu seferde öyle olur. Geçen seferden heyecanlıyım valla bu sefer daha çk cnm acıcak yağ enj da var :/
baştan öle düşünürsen zaten acır psikolojik olarak tedavi etmelisin kendini başta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen sefer odada kendime geldim inşallah bu seferde öyle olur. Geçen seferden heyecanlıyım valla bu sefer daha çk cnm acıcak yağ enj da var :/
saol cnm.. Rippling revizyonlarında damla cohesive 3 tercih ediliyormuş genelde.. Daha sıkı formda olduğu için çekiş yaratıp dalgalanma riski daha az oluyormuş. Bakalım nası olcak
Yuvarlak protezinde Coheziv 3 derecesi var.. Yani damla protezin üst kısmı alt kadar dolu değil biliyorsun,birde dual plan olacak.Yani üst kısım kasın altında kalacak ve kas üstten baskı yapacak iyice.. Yuvarlak protez daha gergin durur bence :44:
Tabi doktorum daha iyi bilir,kafa karışıklığı yapmiyim ama fikrimi belirteyim dedim sadece..
baştan öle düşünürsen zaten acır psikolojik olarak tedavi etmelisin kendini başta
:/ açılan bir cep var,yuvarlaktan damlaya geçişte üst kısım damla protezin üst kısmı dar olduğu içşn ona göre bir cep hazırlanmalı.Bu çok titizlikle olmalı.Olmalıki danlamprotrzin dönme riski olmasın.. Allah yardımcın olsun..Cnm bide ben bi çok doktora mail attım fotolarımı gönderdim, akın yücel ve zekeriya kul da size damla protez uygun olur dedi.. Natrelle 410 ce mentor cpg serisindede yuvarlak görmedim aslında damlayı bende aklımdan geçirmiyodum :/
cok sevindim gypsimiacım.. hayırlısıyla sorunsuz, gönlüne göre, rahat atlatırsın umarım tüm süreci.. :) bütün sorunlarını tek ameliyat sırasında hallettirecek olman da çok iyi.. Allah bi daha göstermesin o ameliyat odalarını :)
:/ açılan bir cep var,yuvarlaktan damlaya geçişte üst kısım damla protezin üst kısmı dar olduğu içşn ona göre bir cep hazırlanmalı.Bu çok titizlikle olmalı.Olmalıki danlamprotrzin dönme riski olmasın.. Allah yardımcın olsun..
Birkaç doktor aynı şeyi dediyse tabi için daha rahat olur.. Bizler sadece fikrimizi belirtiyoruz,şu olabilir bu olabilir diye.Doktorlarımız sürekli bu ameliyatların içinde,uyguladıkları yöntemleri tedavileri hastaları düzenli kontrol seansları ile görüp süreci ve sonucu gözlemleyebiliyorlar.. Senin için en uygun olan seçilmiştir muhakkak...Şans seninle olsun
Kesinlikle yeni bir cep açılmalı.Eski cebin üzerinden damla protez uygun olabilecek bir cep yapılmamalı.Yani bazen cebi daha küçültmek için yada şöyle söyliyim tekrar şekil vermek için dikiş atıyorlar.Simmasti ameliyatında oldugu gibi..Bu iç dikişlerin öncelikle kaynaması gerekiyor,sonra protez yerleşimi yapılması gerekiyorki dikişler atmasın,tutsun..Aa evett aynen akın yücel yeni cep hazırlanmalı diyede belirtmişti zühtü hocayla tam ayrıntılara girmedik ama oda öyle düşünmüştür heralde. İnşallah bidaha sorun çıkmaz arzum ya son bi senem bu sorunu düşünmekle geçti artık rahatlamak istiyorum, bide dönmesiyle fln uğraşırsamm :/ herşey risk işte.. Şansm yaver gitsin bu sefer :/
Şimdiden geçmiş olsun.inşallah en sorunsuz en güzel sonuçlarla karşılaşırsın.Allah yardımcın olsun
Kesinlikle yeni bir cep açılmalı.Eski cebin üzerinden damla protez uygun olabilecek bir cep yapılmamalı.Yani bazen cebi daha küçültmek için yada şöyle söyliyim tekrar şekil vermek için dikiş atıyorlar.Simmasti ameliyatında oldugu gibi..Bu iç dikişlerin öncelikle kaynaması gerekiyor,sonra protez yerleşimi yapılması gerekiyorki dikişler atmasın,tutsun..
Yani yuvarlak protez için açılan cep damla protez için uygun olmaz üst tarafı,geniş olur ve damlanın üst kutbu döner.. Doktoruna bir sor istersen,damla protez olacagından dolayı yeni bir cepmi açacaksınız diye..
Biliyorum yaşadığın sıkıntıları tatlım..Aklında binbir sorular ve endişelerle gireceksin ameliyatına..Bende tekrar bazı işlemler için ameliyat oldum biliyorsun.İnan bana ilk ameliyat kadar sıkıntılı olmuyor.Yağ enjeksiyonu için vücudundan yağ alınacak bölge biraz sıkıntı verecek sana..Gögüslerinde çok fazla bir sıkıntı olmayacak ilki kadar.. Ameliyat sonuçta,bazı sıkıntılar komplikasyonlar olacaktır ..İnşallah minimum sıkıntılar ve zorluklar olur,şans seninle olur birtanem..Allah yardımcın olsun,o ne derse ne isterse o olur..
Kesinlikle yeni bir cep açılmalı.Eski cebin üzerinden damla protez uygun olabilecek bir cep yapılmamalı.Yani bazen cebi daha küçültmek için yada şöyle söyliyim tekrar şekil vermek için dikiş atıyorlar.Simmasti ameliyatında oldugu gibi..Bu iç dikişlerin öncelikle kaynaması gerekiyor,sonra protez yerleşimi yapılması gerekiyorki dikişler atmasın,tutsun..
Yani yuvarlak protez için açılan cep damla protez için uygun olmaz üst tarafı,geniş olur ve damlanın üst kutbu döner.. Doktoruna bir sor istersen,damla protez olacagından dolayı yeni bir cepmi açacaksınız diye..
Biliyorum yaşadığın sıkıntıları tatlım..Aklında binbir sorular ve endişelerle gireceksin ameliyatına..Bende tekrar bazı işlemler için ameliyat oldum biliyorsun.İnan bana ilk ameliyat kadar sıkıntılı olmuyor.Yağ enjeksiyonu için vücudundan yağ alınacak bölge biraz sıkıntı verecek sana..Gögüslerinde çok fazla bir sıkıntı olmayacak ilki kadar.. Ameliyat sonuçta,bazı sıkıntılar komplikasyonlar olacaktır ..İnşallah minimum sıkıntılar ve zorluklar olur,şans seninle olur birtanem..Allah yardımcın olsun,o ne derse ne isterse o olur..
Donme riskini goze alamicam sanirim arzum ya.. Omur boyu bu risk olcak ben kesin ters bi hareket yapar onu dondururum doktoruma vazgectim yuvarlak olsun desem beni bogazlarmi acaba
hayır bogazlamaz :) bence senın bırdaha gerı gelmemen ıcın en guzel en sorunsuz ameliyatı yapacaktır..senı cok ıyı anlıyorum ama senın yerınde olsaydım kı belkı de olurum :) kesınlıkle yuvarlak tercıh ederdım.bu rıskle yasanmaz kı ? yanı benım anlamadıgım nekadar yogun bir protez okadar az dalgalanma mı ? dalgalanmanın baska nedenı yok mu ?
Puruzlu yuzeyde dalgalanma sebebi mesela.. O yuzden yuvarlak kullanirsak duz yuzeyli olacakti. Kafam o kadar karisikki anlatamam donme riskide ripplingden bin beter yanii. Gecem gunduzum bu oldu ya napicam bilmiyorum
ya hiç mi spor yapmayacaksın ,hiçmi ani hareket yapmayacaksın..yanı kesın olacak diye birsey yok ama ya donerse..damla olursa doner,puruzsuz olursa kapsul riski cok.bole kalırsa dalgalanma var.ya nasıl cıkıcaksın bu ısın ıcınden.doktor en ıyısnı bılır aslında o da damla dıyor sanırım.ozaman cok guzel cep acıp donme rıskını en aza ındırmelı.ya ben egıldıgımde bende de koltukaltıma dogru dalgalanma var ama takmıyorum ugrasamam sımdı :) sen iyisimi yuvarlak yap birde yag enjeksıyonu olucakmıs zaten dalgalanma falan ortadan kalkar bosyere damlayla ugrasma
Evet ya zaten yag enjeksiyonu yapilcak meme dokumu kalinlastirmak icin.. Smooth veya siltex yuzeyde kapsul olusumu acisindan kesin kanitlanmis veriler yokmus, kapsul olcaksa siltexdede oluyo kader dicem artik cidden doktordan cekiniyorum artik ya o kadar cok fikir degistirdimki utaniyorum artik.. Damlayada bi nevi ben ikna ettim diyebilirim, ozellikle onermedi ama secenek olabilir dedi tabi.