Burayi günlük gibi güncelleme karari aldim, kendime de bir not gibi olsun istedim. Belki birileri okur daha sonra fikir edinebilir burada paylasilan deneyimlerin her birinin cok kiymetli oldugu kanaatindeyim
Gelelim 29 aralık yani bugun. Dun aksamdan beri kasiklarimda adet gorecekmisim gibi bir agri basladi fakat genellikle opu sonrasindaki ikinci adetlerin geciktigini okudum. Umarim benimki de 2 ocaktan once gelmez, doktorum yeniyil izninde cunku :)
Bu opu oncesi digerindeki kadar gergin degilim sureci deneyimledigim icin. Hatta yeme icmeme son bir iki gundur daha fazla ozendim sadece o kadar. Sigara konusu malesef aynen devam ediyorum ama yine ignelere baslayinca gunde 2-3 e duserim. Simdilik surec boyle… bolca dua ediyorum kendim icin esim icin hayirlisini tez vakitte hayatimiza gercek kilmasi adina
Kaybiniz icin cok uzgunumSelam, ben de benzer bir süreçteyim. İlk opumda çok yumurta toplantı çok da döllendi 3.güne de baya yumurtam kaldı ama 5e maalesef 2tane gitti garip bi şekilde. 2tane aynı anda transfer oldum biri tuttu ama o da boş gebelik oldu, kürteyajla sonlandı. Şimdi 2.sürecime başlamak için gittim ama doktorum bir ay estroferm kullan biraz dengeleyelim önümüzdeki ay başlarız dedi. Ocak sonuna kaldık artık :)
Cok asamali bir surec gercekten tup bebek. Her adim ayri stres ayri bekleme gerginligi yaratiyorBende yumurta toplama surecindeyim amh cok düşük şuan 2 tane yumurtam görünüyor doktor havuz yöntemi yapacaz dedi tabi birde genetik mevzusu var bizde pgt gidecek emriyolar Allah yardımcımız olsu
Amh eylulde en son bakildiginda 1.36 ydi. Guzel gecsin opunuz insallah Guzel haberlerinizi buraya da yazinCumartesi günü opu olucam inşallah Allah razı olsun sizin amh değeriniz kaçti acaba Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Tabi inşallah yazarimAmh eylulde en son bakildiginda 1.36 ydi. Guzel gecsin opunuz insallah Guzel haberlerinizi buraya da yazin
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlıklı güzel yumurtalarınız sağlıklı güzel embriyonuz olsun inşallah çok düşünmeyin düşündüğünüz için psikolojik olarak gecikiyor akışına bırakın gebelik yoksa zaten gelecektir çok adete odaklanmayın dilerim herşey gönlünüzce olur4 ocak olacak tık yok, bekledikce gelmeyen regl sorunsalıadet olmak icin hic bu kadar heveslendigimi hatirlamiyorum son uc senedir :) beklemeye devam…
Allah razi olsun duaniz icinRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlıklı güzel yumurtalarınız sağlıklı güzel embriyonuz olsun inşallah çok düşünmeyin düşündüğünüz için psikolojik olarak gecikiyor akışına bırakın gebelik yoksa zaten gelecektir çok adete odaklanmayın dilerim herşey gönlünüzce olur
Amin inşallah en zor kısmı bekleme süreçleri maalesef sonu güzel olsun da insan bugünleri unutur Allah’ın izniyleAllah razi olsun duaniz icinevet dediginiz gibi psikolojik olarak gecikti muhtemelen hormonlarin da etkisiyle. Amin hepimizin gonlundekini gerceklestirsin allah insallah tez vakitte. Ben tedavi boyunca en cok bu beklemelerde zorlaniyorum aylardir sanirim, hepsi ayri sinav gebelik oldugunu hic sanmiyorum malesef ki :)
Hem de ne unutmak istiyorum bir bilsenizAmin inşallah en zor kısmı bekleme süreçleri maalesef sonu güzel olsun da insan bugünleri unutur Allah’ın izniyle
Ya hem de ne büyük şansHem de ne unutmak istiyorum bir bilsenizkendiliginden hamile kalanlar umarim bu hayatta nasil sansli olduklarinin farkindalardir…
Ya hem de ne büyük şansve ne büyük nimet sağlıcakla hamile kalmak onu 9 ay taşımak sağlıcakla kucağına almak insan bunu tecrübe ettikçe anlıyor
Evet umarim hepimizin cektigi bu ugurdaki cileler agrilar maddi manevi fedakarliklar saglikli hayirli iyi huylu evlatlarla mukafatlandirilirDilerim bu sefer altın embriyonuz oluşur bebeğinize sağlıcakla kavuşursunuz bugünleri Rabbim gülerek anımsatsın yeter ki hayırlı evlat olsunlar
Amin amin inşallah yok canım ben Kasım ayında 3.tüp bebeğimi yaptım 5 aralıkta kan testi günümdü maalesef negatif olduEvet umarim hepimizin cektigi bu ugurdaki cileler agrilar maddi manevi fedakarliklar saglikli hayirli iyi huylu evlatlarla mukafatlandirilirsiz su an hamile misiniz
Cok uzuldum sonucunuz icin kusura bakmayin yaranizi destiysem gece gece…Amin amin inşallah yok canım ben Kasım ayında 3.tüp bebeğimi yaptım 5 aralıkta kan testi günümdü maalesef negatif olduhaftaya doktorum geliyor yeniden 4. Tüp bebek için görüşeceğiz bakalım duruma göre belki önümüzdeki ay başlarız açıkçası insan korkuyor yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye nasıl olur güzel geçer mi kafada bir sürü sorular Rabbim inşallah aydınlığı çıkartsın inşallah bu sefer ummadığım kadar güzel sonuçlar alayım Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah dilerim bu sefer güzel pozitif sonuçlar alırız bu yorgunlugumuz üzüntümüz belirsizliğimiz kaybolur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?