• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci kez opu surecim basliyor

simlumina

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
554
314
18
31
21 aralik 2024
İlk opu sonucu 4 embriyom 5.gune ulasmisti. Genetik bakildi pgt-a ve bir embriyom transfer edilebilir geldi 3ab kalitesi de. Doktorum bu embriyonun tutunma oraninin gayet iyi oldugunu, fakat tabiri caizse ‘elimizi çogaltmak’ adina bir tur daha opu yapmak istedigini soyledi. Acikcasi bizim de dusundugumuz bir durumdu o yuzden kabul ettik. Amacimizin sayica daha çok ve belki mumkunse daha iyi kalitede embriyo olusturmak oldugunu soyledi. Yaklasik iki hafta sonraki adetimle beraber muyanemde bir aksilik cikmazsa yumurta buyutmeye basliyoruz😊🙏🏼 su an icin hicbir vitamin veya ekstra destekleyici bir sey kullanmiyoruz ben de esimde. Varsa tavsiyelerinizi almak ve benzer durumda olanlariniz var mi ogrenmek icin basligi aciyorum❤️

11ocak2025
Yaklasik iki hafta sonra demisim tam uc hafta oldu adetim geciktigi icin. Bugun tekrar muayenemi oldum. Gunde uc adet duphaston ve gonalf ile basliyorum🙏🏼carsamba kontrolum var, gerekirse ilac dozumu arttirma olasiligindan bahsetti doktorum. Surecte neler olucak bakalim☺️bu sefer heyecanli degilim ilki gibi, şerbetlendim :) ekstra vitamin vs yine yazmadi doktorum. Ben de hic sorgulamiyorum acikcasi kafami bulandirmamak adina. Zaten saglikli beslenen biriyim, bu on gun biraz daha ozenecegim bir de uykumu duzenlemeyi planliyorum nispeten✌
Bu yollardan benim gibi cift dikis gecen kadinlarin gozlerinden ekstra opuyorum🌸

17ocak2025
Tedavinin 7.gununden herkese merhaba. Hayatta her seyde oldugu gibi bunda da tecrubeli olmak guzel birseymis acikcasi. Cok daha rahatim bir haftadir ilkine kiyasla, modum yuksek. Gorev gibi ilaclarimi icip ignemi vurulup gunluk hayat akisima devam ediyorum. Iki gun once muayenem vardi, total 6 folikul sayildi, umarim hepsi de doludur🙏🏼 yarin tekrar muayenem var, opu gunume karar verilecek. Bence esas is o zaman basliyor, her gun lab dan gelen telefonlar yurek hoplatiyor. Bu sefer beni degil esimi mi arasalar diye ricada bulunsam diyorum 🙈 5 gun dolunca bu sefer genetik sonucu beklemesi var vs vs. Bir de endolu oldugum icin transfer oncesi baskilama tedavisi uygulayacakmis doktorum, surecler hep uzuyor artik alistik🥲 sonu guzel olsun diyerek beklemeye devam…

18 ocak2025
Muayene sonrasi e2 bakildi, 1329 geldi degerim. Pazartesi kismetse opu🙏🏼 tam senkron buyumemis bu sefer folikuller, oyle olunca ilave igne olmam gerekti.
Meriovert / cetrotide / gonapeptyl x2 /ovitrelle bugunun listesi kabarik 5 igne🙈 meriofert ve cetrotidei ilk kez oldum yalan yok acidi 🤣 aksam da 21.00 de digerleri var. Duphaston bugun ve yarin da devam. Bugun hem hemsirem hem de canim doktorum bize cok moral verdiler, sayi dan ote kalitesi onemli diyerek telkinde bulundular. Ben de umutluyum 🙏🏼

Son düzenleme:
Burayi günlük gibi güncelleme karari aldim, kendime de bir not gibi olsun istedim. Belki birileri okur daha sonra fikir edinebilir burada paylasilan deneyimlerin her birinin cok kiymetli oldugu kanaatindeyim🙏🏼
Gelelim 29 aralık yani bugun. Dun aksamdan beri kasiklarimda adet gorecekmisim gibi bir agri basladi fakat genellikle opu sonrasindaki ikinci adetlerin geciktigini okudum. Umarim benimki de 2 ocaktan once gelmez, doktorum yeniyil izninde cunku :)
Bu opu oncesi digerindeki kadar gergin degilim sureci deneyimledigim icin. Hatta yeme icmeme son bir iki gundur daha fazla ozendim sadece o kadar. Sigara konusu malesef aynen devam ediyorum ama yine ignelere baslayinca gunde 2-3 e duserim. Simdilik surec boyle… bolca dua ediyorum kendim icin esim icin hayirlisini tez vakitte hayatimiza gercek kilmasi adina❤️

Selam, ben de benzer bir süreçteyim. İlk opumda çok yumurta toplantı çok da döllendi 3.güne de baya yumurtam kaldı ama 5e maalesef 2tane gitti garip bi şekilde. 2tane aynı anda transfer oldum biri tuttu ama o da boş gebelik oldu, kürteyajla sonlandı. Şimdi 2.sürecime başlamak için gittim ama doktorum bir ay estroferm kullan biraz dengeleyelim önümüzdeki ay başlarız dedi. Ocak sonuna kaldık artık :)
Burayi günlük gibi güncelleme karari aldim, kendime de bir not gibi olsun istedim. Belki birileri okur daha sonra fikir edinebilir burada paylasilan deneyimlerin her birinin cok kiymetli oldugu kanaatindeyim🙏🏼
Gelelim 29 aralık yani bugun. Dun aksamdan beri kasiklarimda adet gorecekmisim gibi bir agri basladi fakat genellikle opu sonrasindaki ikinci adetlerin geciktigini okudum. Umarim benimki de 2 ocaktan once gelmez, doktorum yeniyil izninde cunku :)
Bu opu oncesi digerindeki kadar gergin degilim sureci deneyimledigim icin. Hatta yeme icmeme son bir iki gundur daha fazla ozendim sadece o kadar. Sigara konusu malesef aynen devam ediyorum ama yine ignelere baslayinca gunde 2-3 e duserim. Simdilik surec boyle… bolca dua ediyorum kendim icin esim icin hayirlisini tez vakitte hayatimiza gercek kilmasi adina❤️

Selam, ben de benzer bir süreçteyim. İlk opumda çok yumurta toplantı çok da döllendi 3.güne de baya yumurtam kaldı ama 5e maalesef 2tane gitti garip bi şekilde. 2tane aynı anda transfer oldum biri tuttu ama o da boş gebelik oldu, kürteyajla sonlandı. Şimdi 2.sürecime başlamak için gittim ama doktorum bir ay estroferm kullan biraz dengeleyelim önümüzdeki ay başlarız dedi. Ocak sonuna kaldık artık :)
Kaybiniz icin cok uzgunum🙏🏼umarim bu sefer besinci gune cok daha fazla sayida cok daha kaliteli embriyolarimiz olusur🫠 ben de 4 tane olduklari icin memnundum genetik sonucu gelenek dek. vardir bunda da bir hayir diyerek motive olmaya calisiyorum, surec uzun engebeli her birimiz icin ayri ayri. Siz de yazin durumunuzu olur mu burada hep beraber dertlenelim dertleneceksek de :)

Bende yumurta toplama surecindeyim amh cok düşük şuan 2 tane yumurtam görünüyor doktor havuz yöntemi yapacaz dedi tabi birde genetik mevzusu var bizde pgt gidecek emriyolar Allah yardımcımız olsu

Bende yumurta toplama surecindeyim amh cok düşük şuan 2 tane yumurtam görünüyor doktor havuz yöntemi yapacaz dedi tabi birde genetik mevzusu var bizde pgt gidecek emriyolar Allah yardımcımız olsu
Cok asamali bir surec gercekten tup bebek. Her adim ayri stres ayri bekleme gerginligi yaratiyor😟 benim de amh dusuk,kistim var,genetikten uc sagliksiz embriyo,eslik eden es faktoru derken kaygilanacaklar listem uzuyor. Moral bozmadan mucadelemize devam etmek zorundayiz🙏🏼 kac gununuz kaldi opuya, insallah ikisi olgun guzel kalitede cikip dollenirler❤️

Cumartesi günü opu olucam inşallah Allah razı olsun sizin amh değeriniz kaçti acaba Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Amh eylulde en son bakildiginda 1.36 ydi. Guzel gecsin opunuz insallah Guzel haberlerinizi buraya da yazin🙏🏼

Evet guncellemeyle geldim 🙏🏼 1 ocak oldu benim agrilar o gunlukmus sanirim su an tık yok :) neyse ki mutluyum doktorum yarin itibariyle klinikte olacak. 26.gunum bugun sanirim ben de basliktaki bazi arkadaslar gibi opu sonrasi ikinci adette gecikenlere eklenecegim. Normal dongume gore dun olmam gerekiyordu cunku. Yaklasik 3 senedir adet olmamak icin dua eden ben,son 3 seferdir bir an olmak icin hevesleniyorum hayat cok garip🫠

4 ocak olacak tık yok, bekledikce gelmeyen regl sorunsalı 😭 adet olmak icin hic bu kadar heveslendigimi hatirlamiyorum son uc senedir :) beklemeye devam…

4 ocak olacak tık yok, bekledikce gelmeyen regl sorunsalı 😭 adet olmak icin hic bu kadar heveslendigimi hatirlamiyorum son uc senedir :) beklemeye devam…
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlıklı güzel yumurtalarınız sağlıklı güzel embriyonuz olsun inşallah çok düşünmeyin düşündüğünüz için psikolojik olarak gecikiyor akışına bırakın gebelik yoksa zaten gelecektir çok adete odaklanmayın dilerim herşey gönlünüzce olur 🤲♥️

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlıklı güzel yumurtalarınız sağlıklı güzel embriyonuz olsun inşallah çok düşünmeyin düşündüğünüz için psikolojik olarak gecikiyor akışına bırakın gebelik yoksa zaten gelecektir çok adete odaklanmayın dilerim herşey gönlünüzce olur 🤲♥️
Allah razi olsun duaniz icin🙏🏼 evet dediginiz gibi psikolojik olarak gecikti muhtemelen hormonlarin da etkisiyle. Amin hepimizin gonlundekini gerceklestirsin allah insallah tez vakitte. Ben tedavi boyunca en cok bu beklemelerde zorlaniyorum aylardir sanirim, hepsi ayri sinav 🙏🏼 gebelik oldugunu hic sanmiyorum malesef ki :)

Allah razi olsun duaniz icin🙏🏼 evet dediginiz gibi psikolojik olarak gecikti muhtemelen hormonlarin da etkisiyle. Amin hepimizin gonlundekini gerceklestirsin allah insallah tez vakitte. Ben tedavi boyunca en cok bu beklemelerde zorlaniyorum aylardir sanirim, hepsi ayri sinav 🙏🏼 gebelik oldugunu hic sanmiyorum malesef ki :)
Amin inşallah en zor kısmı bekleme süreçleri maalesef sonu güzel olsun da insan bugünleri unutur Allah’ın izniyle 🥰🤲

Hem de ne unutmak istiyorum bir bilseniz 🙏🏼 kendiliginden hamile kalanlar umarim bu hayatta nasil sansli olduklarinin farkindalardir…
Ya hem de ne büyük şans 🍀 ve ne büyük nimet sağlıcakla hamile kalmak onu 9 ay taşımak sağlıcakla kucağına almak insan bunu tecrübe ettikçe anlıyor 🥹

Dilerim bu sefer altın embriyonuz oluşur bebeğinize sağlıcakla kavuşursunuz bugünleri Rabbim gülerek anımsatsın yeter ki hayırlı evlat olsunlar 🤲🥲

Ya hem de ne büyük şans 🍀 ve ne büyük nimet sağlıcakla hamile kalmak onu 9 ay taşımak sağlıcakla kucağına almak insan bunu tecrübe ettikçe anlıyor 🥹

Dilerim bu sefer altın embriyonuz oluşur bebeğinize sağlıcakla kavuşursunuz bugünleri Rabbim gülerek anımsatsın yeter ki hayırlı evlat olsunlar 🤲🥲
Evet umarim hepimizin cektigi bu ugurdaki cileler agrilar maddi manevi fedakarliklar saglikli hayirli iyi huylu evlatlarla mukafatlandirilir✨❤️✨ siz su an hamile misiniz❤️

Evet umarim hepimizin cektigi bu ugurdaki cileler agrilar maddi manevi fedakarliklar saglikli hayirli iyi huylu evlatlarla mukafatlandirilir✨❤️✨ siz su an hamile misiniz❤️
Amin amin inşallah yok canım ben Kasım ayında 3.tüp bebeğimi yaptım 5 aralıkta kan testi günümdü maalesef negatif oldu 🥲 haftaya doktorum geliyor yeniden 4. Tüp bebek için görüşeceğiz bakalım 🤔 duruma göre belki önümüzdeki ay başlarız açıkçası insan korkuyor yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye nasıl olur güzel geçer mi kafada bir sürü sorular Rabbim inşallah aydınlığı çıkartsın inşallah bu sefer ummadığım kadar güzel sonuçlar alayım Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah dilerim bu sefer güzel pozitif sonuçlar alırız bu yorgunlugumuz üzüntümüz belirsizliğimiz kaybolur inşallah 🤲♥️

Amin amin inşallah yok canım ben Kasım ayında 3.tüp bebeğimi yaptım 5 aralıkta kan testi günümdü maalesef negatif oldu 🥲 haftaya doktorum geliyor yeniden 4. Tüp bebek için görüşeceğiz bakalım 🤔 duruma göre belki önümüzdeki ay başlarız açıkçası insan korkuyor yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye nasıl olur güzel geçer mi kafada bir sürü sorular Rabbim inşallah aydınlığı çıkartsın inşallah bu sefer ummadığım kadar güzel sonuçlar alayım Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah dilerim bu sefer güzel pozitif sonuçlar alırız bu yorgunlugumuz üzüntümüz belirsizliğimiz kaybolur inşallah 🤲♥️
Cok uzuldum sonucunuz icin kusura bakmayin yaranizi destiysem gece gece…😔 endise etmenizi cok iyi anliyorum henuz hic transfer deneyimim olamamasina ragmen inanin. Ama cok pozitifsiniz masallah eninde sonunda bebeginize kavusacaksiniz insallah❤️ donmus embriyonuz kalmis miydi

Back