Aradan 3 sene geçmiş,geçmiş gitmiş unutmuştur bile... Tadını çıkarıyordur şimdigecmiş olsun sorunsuz kullanman dileğimle...
meraba bende olalı 6 gün oldu ve bende bi daha olmak istiyorum . fakat ikinci defa yapılacak olan ameliyatta normalde olcak olan his kaybı daha çok artarmı merak ediyorum. dokularıma daha fazla zarar vermek istemıyorum ama bıdaha olmak istiyorum . offffffffSelamlar herkese..
Geçen sene sarkıklık nedeniyle meme dikleştirme ve silikon ameliyatı olmuştum. Ameliyattan sonra çok çirkin bir sonuç ortaya çıktığından korka korka tekrar ameliyat oldum ve Dr İsmail Kuran sayesinde ağrısız sızısız ve harika bir sonuç elde ettim, kendisinin ellerinden öperim.
Bilmiyorum kaçınız iki kere bu ameliyatı olmuştur; deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Sorusu olan varsa cevaplarım.
meraba bende olalı 6 gün oldu ve bende bi daha olmak istiyorum . fakat ikinci defa yapılacak olan ameliyatta normalde olcak olan his kaybı daha çok artarmı merak ediyorum. dokularıma daha fazla zarar vermek istemıyorum ama bıdaha olmak istiyorum . offffffff((
Hele dur Bismillah daha 6. Gün ne olacağı belli değil ilk zamanlar herkes şeklinden şikayetçi bir ay bi dolsun sonra üç ay da anca şekil alır bu kadar karamsar olma lütfen ne gibi sıkıntın var paylaş tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur muhakkak bende bugün oldum hastanedeyim hala gecmis olsunmeraba bende olalı 6 gün oldu ve bende bi daha olmak istiyorum . fakat ikinci defa yapılacak olan ameliyatta normalde olcak olan his kaybı daha çok artarmı merak ediyorum. dokularıma daha fazla zarar vermek istemıyorum ama bıdaha olmak istiyorum . offffffff((
Canım 6 günde ne anladın da tekrar olmak istiyorsun?meraba bende olalı 6 gün oldu ve bende bi daha olmak istiyorum . fakat ikinci defa yapılacak olan ameliyatta normalde olcak olan his kaybı daha çok artarmı merak ediyorum. dokularıma daha fazla zarar vermek istemıyorum ama bıdaha olmak istiyorum . offffffff((
benim göğüslerim güzel oldu doğal oldu şekilleri zamanla dahada guzel oluyo ama istediğim kadar buyuk değilHele dur Bismillah daha 6. Gün ne olacağı belli değil ilk zamanlar herkes şeklinden şikayetçi bir ay bi dolsun sonra üç ay da anca şekil alır bu kadar karamsar olma lütfen ne gibi sıkıntın var paylaş tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur muhakkak bende bugün oldum hastanedeyim hala gecmis olsun
evet çünkü istediğim büyüklükte olmadı.. şekilleri ne kadar güzel olsada daha buyuk hayal etmıştım..Canım 6 günde ne anladın da tekrar olmak istiyorsun?
Kaç cc koyuldu mesela benim şu an b Cup ama c de olabilir meme altı ile ucu areas 15 cm fark varbenim göğüslerim güzel oldu doğal oldu şekilleri zamanla dahada guzel oluyo ama istediğim kadar buyuk değil(
Bence biraz bekle yinede,hamilelik ve doğum düşünüyorsan o zaman da çok büyüyor ve büyüdükçe sarkma ihtimali artıyorevet çünkü istediğim büyüklükte olmadı.. şekilleri ne kadar güzel olsada daha buyuk hayal etmıştım..
Bence biraz bekle yinede,hamilelik ve doğum düşünüyorsan o zaman da çok büyüyor ve büyüdükçe sarkma ihtimali artıyor
umarım öyle olur umarım büyür ilerde..Bence biraz bekle yinede,hamilelik ve doğum düşünüyorsan o zaman da çok büyüyor ve büyüdükçe sarkma ihtimali artıyor