- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
Dr un kim di niye orta profil koyuyorlar anlamam Zaten küçük diye büyütmek istiyoruz275 cc koyuldu fakat orta profil , high profil değil size kaç cc takıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr un kim di niye orta profil koyuyorlar anlamam Zaten küçük diye büyütmek istiyoruz275 cc koyuldu fakat orta profil , high profil değil size kaç cc takıldı
off offf(((((((((Dr un kim di niye orta profil koyuyorlar anlamam Zaten küçük diye büyütmek istiyoruz
525 cc masallah canım eger mutluysan sorun yok demektır gule gule kullanbende 2.kez ameliyat oldum ilki kucuk geldigi icin bana 365cc higt profildi kiloluyum 3 ay sonra 525cc taktirdim suan daha 10 gunluk ama harikalar cok mutluyum ilki kadar zor gecmiyo ameliyat agrim hic olmadi desem yeridir his kaybi falanda yok hersey yolunda yani
Merhaba bende ayin 9 unda aynen sizin gibi ismail kuran a ameliyat olucam ama dr.hakkında biraz tereddütletim varSelamlar herkese..
Geçen sene sarkıklık nedeniyle meme dikleştirme ve silikon ameliyatı olmuştum. Ameliyattan sonra çok çirkin bir sonuç ortaya çıktığından korka korka tekrar ameliyat oldum ve Dr İsmail Kuran sayesinde ağrısız sızısız ve harika bir sonuç elde ettim, kendisinin ellerinden öperim.
Bilmiyorum kaçınız iki kere bu ameliyatı olmuştur; deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Sorusu olan varsa cevaplarım.
Benimkilerinde cevaplardan çoook sevinirimSelamlar herkese..
Geçen sene sarkıklık nedeniyle meme dikleştirme ve silikon ameliyatı olmuştum. Ameliyattan sonra çok çirkin bir sonuç ortaya çıktığından korka korka tekrar ameliyat oldum ve Dr İsmail Kuran sayesinde ağrısız sızısız ve harika bir sonuç elde ettim, kendisinin ellerinden öperim.
Bilmiyorum kaçınız iki kere bu ameliyatı olmuştur; deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Beni izlermisin fotolarini görebilirmiyim bende dik + protez olucam albumum varBen de maalesef 2. Ameliyatı oldum ilk toparlama ve buyutme ameliyati olmustum ameliyat sonrası iyiydi fakat zamanla şişler inince özellikle de 2. Ayda tekrar sarkma oldu yanii iyi toparlanmamisti şimdi 2. Ameliyatı aynı Dr a yaptırdım malum o kadar parayi tekrar başka bir dra veremezdim şimdilik iyi gorunuyor ama şunu anladım önemli olan 2.ayı devirmek inşallah ılkinde yaşadığım sıkıntıyı yine yasamam şu an
Selamlar herkese..
Merhaba listen bende 4 ay önce dikleştirme ve protez ameliyatı oldum ama memelerden biri az biri çok sarkık oldu senin ikinci operasyon sonrası hissizlik yada dikişlerin daha belirgin olması gibi sorunlar oldumu konu çok eski ama güncel kimse böyle bir şey yaşamamış sanırımSelamlar herkese..
Boy ve kg’nuz nedir ? 365cc iken kaç beden sutyen takıyordunuz Ve şimdi kaç beden oldunuz?bende 2.kez ameliyat oldum ilki kucuk geldigi icin bana 365cc higt profildi kiloluyum 3 ay sonra 525cc taktirdim suan daha 10 gunluk ama harikalar cok mutluyum ilki kadar zor gecmiyo ameliyat agrim hic olmadi desem yeridir his kaybi falanda yok hersey yolunda yani