- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.043
- 133
- 39
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
O belirti yok bu belirti yok denmemeli, klasik haber sitelerinde olan o grip/nezle/covid semptom tablosu salgının başından kalma arkadaşlar benim ilk belirtim burun akıntısıydı diyebilirim. Sonra yerini geniz akıntısına bırakıp burnumun içinin kupkuru olması izlemişti. Biz Ekim sonunda günlerce "öksürük yok burun akıntısı var tabloya göre nezleyim" diye nezle sandığımız bir covid geçirdik geçirdik, antikor testiyle de tescilledik bunu. 5 ay olacak geçirdiğimiz ve biri geçirdiğimizin 2.ayında diğeri de 4. ayında olmak üzere iki kez soğuk algınlığı geçirdim ikisinde de bel ağrısı, burun yanması hepsini yaşadım covid gibi günlerce sürdü. Koku ve tat bile azaldı gibi geldi ama tabii covide göre daha iyiydim. 2. Ayındakinde eşim benim de göğsüm ağrıyor dediği için test yaptırdı negatif, geçen aykinde de ben test yaptırdım yine negatif. Psikolojimiz mi bozuldu, uzun etkili covid dedikleri şeyi mi yaşıyoruz bilmiyorum ama uzmanlar ikinci kez olmanın çok yoğun virüs yükü almadıkça zor olduğunu söylüyorlar. Yine de içiniz rahat etsin bence devam ederse test
Ağrılarınız şiddetli mı oldu acabaO belirti yok bu belirti yok denmemeli, klasik haber sitelerinde olan o grip/nezle/covid semptom tablosu salgının başından kalma arkadaşlar benim ilk belirtim burun akıntısıydı diyebilirim. Sonra yerini geniz akıntısına bırakıp burnumun içinin kupkuru olması izlemişti. Biz Ekim sonunda günlerce "öksürük yok burun akıntısı var tabloya göre nezleyim" diye nezle sandığımız bir covid geçirdik geçirdik, antikor testiyle de tescilledik bunu. 5 ay olacak geçirdiğimiz ve biri geçirdiğimizin 2.ayında diğeri de 4. ayında olmak üzere iki kez soğuk algınlığı geçirdim ikisinde de bel ağrısı, burun yanması hepsini yaşadım covid gibi günlerce sürdü. Koku ve tat bile azaldı gibi geldi ama tabii covide göre daha iyiydim. 2. Ayındakinde eşim benim de göğsüm ağrıyor dediği için test yaptırdı negatif, geçen aykinde de ben test yaptırdım yine negatif. Psikolojimiz mi bozuldu, uzun etkili covid dedikleri şeyi mi yaşıyoruz bilmiyorum ama uzmanlar ikinci kez olmanın çok yoğun virüs yükü almadıkça zor olduğunu söylüyorlar. Yine de içiniz rahat etsin bence devam ederse test yaptırın.
Tekrar etti mi daha sonra pekiO baş ağrısı nasıl bi ağrı Allah'ım yarabbim.
Benim başım öyle bı ağrıyordu ki sonra sonra anladım yanlız astigmatım olduğunu için ara ara oda ağrı yapıyor. Önce bı fark edemedim.
Bı gece eşime basım öyle bı ağrıyor ki ama sana bunu tarif edemem demiştim.
Al o başı koparsınlar yanına koysunlar gene rahat edemezsin.
Bende oldu. Hâlâ da var.Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, ben 1.5 aydır balgamlı öksürük yaşıyorum, bir ara bayağı vardı ama uzun aüredir sadece sabahları öksürüyorum o balgam illa çıkacak yoksa duramıyorum.Özüt dilerim çıkan balgam da öyle yoğun ki resmen yeşil et gibiydi, şimdi ise daha sulu.
Neyse bir ara kv ve kp bizdeydi önce kp öksürdü sonra kv, kızımda öksürüyor ama biz kadar değil.
Eşimde bir şey yok, iş arkadaşlarımda yok.
Test olabilecek bir yerde değilim, bu yüzden hastalığı geçiren arkadaşlar balgamlı öksürük oldu mu?
Göğüs röntgeninde oldukça yopun balgam göründü, antibiyotik hastalığı azalttı ama geçirmedi tam olarak zaten 10 taneydi hap.
Bu dönemde 2 aydır adetim 15 gün gecikti, ya bana ne oldu anlamadım, corona mı oldum başka birşey mi?
Mahrumiyet bölgesindeyim test olamadım.
İyileşmesi zaman aldı. Resmen eziyet olsun diye üretilen bı virüs.Tekrar etti mi daha sonra peki
Yanı şunu merak ediorum. Aralıklarla kendini hatırlattı mı belirtileriİyileşmesi zaman aldı. Resmen eziyet olsun diye üretilen bı virüs.
Hatırlatıyor tabi ki başka şeylerde oluyor, hala genzimden kan akıyor mesela.Yanı şunu merak ediorum. Aralıklarla kendini hatırlattı mı belirtileri
Birşey olmaz diye düşünüyorum. Allah sizi yavrularınıza bağışlasın çok içten diliyorum bunu doktor ne dedi bunlar için. Vitaminleri bitirio dediler korona bende 10 yıldır vejeterynim bende de b12 azdır belki de bitti ondan baş ağrısı cekiorum. Uzun suruo mu bu ağrılar pekiHatırlatıyor tabi ki başka şeylerde oluyor, hala genzimden kan akıyor mesela.
O koku o kan akış hissi beni üzüyor. Ve genzimden kan aktıkça ağlıyorum. Bana bişey olursa çocuklarıma kim bakacak diye. Kimse bakmaz çünkü.
Trombofiliyim bu arada.
Kim inanır inanmaz bilemem ama inanın koku alma bı gidip bı geliyor.
O baş ağrısı da çok değişik bişey. Bı yoğunlukla gelen bı ağrı.
Şimdi öğle kokuyorum ki folik asit b vitamini ve d vitaminini hiç aksatmıyorum.
İlk gün gece şiddetli başagrısı ile uyandım haftalarca sürdü.gözümü açmak ses ve ışık tahammülüm hiç yoktuBirşey merak edip ne kadar aralıklarla devam etti bas ağrınız ve şiddetli mı bel ağrısı da eslik etti mi yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden tesekkurler
Benim vücudum B12 ve folik asit üretmiyor, şöyle bu vitaminlerden zengin yiyecekler de yesem vücudum üretmiyor.Birşey olmaz diye düşünüyorum. Allah sizi yavrularınıza bağışlasın çok içten diliyorum bunu doktor ne dedi bunlar için. Vitaminleri bitirio dediler korona bende 10 yıldır vejeterynim bende de b12 azdır belki de bitti ondan baş ağrısı cekiorum. Uzun suruo mu bu ağrılar peki
Çok teşekkür ederim. Benim agrım çok uzun suruo. Baya birgün devam edio bel ağrısı da eslik edio arada. Ağladığım kadarıyla uzun suren bir durum. Ilk başlarda hafif mı geçirmiştiniz pekiİlk gün gece şiddetli başagrısı ile uyandım haftalarca sürdü.gözümü açmak ses ve ışık tahammülüm hiç yoktu
14 günün sonrası 4 yada 5 ay süren varlığını hissettiren bir baş agrısı oldu.bel agrısı yaşamadım
Ama belki bir ay yada daha fazla tat koku almadım.
Estağfurullah sağlıkla kalın
Ayy lütfen yaptirinKaç gündür burnum akıyor, hapşırıyorum.
Burun akıntısı varsa covid değildir diye rahattım.
Hamileyim de daha ilk aylar, yorumları okuyunca korktum hafiften.
Test mi yaptırsam napsam
Vücutta b12 yi bitirdiği doğru o zaman ve arada uzun bir süre kendini hatırlatıp duruo demek ki. Konuşmamızdan çok tatlı biri olduğunuzu düşündüm. Kotu birseyi bile iyi şekilde anlattınız çok saolun. Gerçekten minnettarım şu an. Çünkü doktor basından savio bilmioruz çok yeni dio. Allah razı olsun. Çok panikledim gerçekten durup durup niye ortaya çıkıo diyeBenim vücudum B12 ve folik asit üretmiyor, şöyle bu vitaminlerden zengin yiyecekler de yesem vücudum üretmiyor.
O yüzden ben ölene kadar bu takviyeleri alıcam.
Normalde bı iki aksasa önemsemezdim.
Şimdi resmen Yusuf Yusuf oluyorum.
Koronanın kofaktörü B12 ve folik asitmiş.
Dolayısı ile doktorlar nasıl geçirirsiniz biliyoruz ama bunlari kullanın diyorlar.
Valla bı 15 20 gün anamı resmen ağlattı. Korona olduktan 5 gün sonra teste gittik. Sonra karantina işte zordu yani ben yemek yiyemedim hiç. Nefes alırken özellikle yatarken son kaburga kemiğim batıyordu. Söylüyorlardı hadi felan dedim ama resmen iğne batar gibi bı ağrı.
Bı de nefesiniz çok cılız oluyor.
Terleme su gibi.
Baş ağrısı.
Hangi ekleminize vurursa orda şenlik var resmen korona orda parti yapıyor. Benim sol bacağıma vurdu günlerce bacağımı sürükledim.
Beliniz zaten ağrıyor o Allah'ım emri kopacak gibi.
Bide parmaklara vuruyor çok güçsüz oluyor ağrıyorlar.
Valla aklıma şu an gelenler bunlar.
Siz hiç aksatmayin bence B12 iğnesi olun, sizin vücudunuzda azdır B12. Bunun yanında folik asit ve d vitamini alın.
İnşallah kimse olmaz.
İnanın Rabbim kanlı düşmanıma yaşatmasın.
Bana 112 hastanede yatmayı teklif etti. Çocuklarım olduğu için gitmedim.
Diyeceğim o ki, aman olmamaya özen gösterin. Siperlik takın. Ben maske ve siperlikle dolaşıyorum dışarı da.
8 gündür aynıyım. Korona olsam anlardım heralde diye düşündüm. Daha kötüleşirdim vs. Kan testinde de alerji değerim yüksek çıktı. Ondan doktor alerji dediAyy lütfen yaptirin
Cok geçmiş olsun8 gündür aynıyım. Korona olsam anlardım heralde diye düşündüm. Daha kötüleşirdim vs. Kan testinde de alerji değerim yüksek çıktı. Ondan doktor alerji dedi
Üşüme ile başladı sonra grip oldum hapşuruk burun akıntısı halsizlik , 3. Günden sonra ateşlendim ama bildiğim yaşadığım hisler gibi değildi grip gibi his vermedi bana , grip belirtileri vardı oysaNe kadar devam etti belirtiler aralıklı mı oldu bu arada çok geçmiş olsun.
Maalesef sürdü , sürüyor da1 ay olmuş o kadar etkisi uzun mu sürüyor?
Ilaç aldınız mı?? Bir ay hangi etkiler sürdü bende yeni geçirdim. Doktorlar pek bilgi vermio yeni birşey diye. Normalde kolay hastalanan biri miydiniz??Üşüme ile başladı sonra grip oldum hapşuruk burun akıntısı halsizlik , 3. Günden sonra ateşlendim ama bildiğim yaşadığım hisler gibi değildi grip gibi his vermedi bana , grip belirtileri vardı oysa
Dört gün de ateşle mücadele ettim gün geçtikçe kötüye gitti , maalesef ..
Dr a giderken bayılacak kadar kötüydüm ...
Hayatındaki en yoğun ilaç tedavisi dönemini yaşadımIlaç aldınız mı?? Bir ay hangi etkiler sürdü bende yeni geçirdim. Doktorlar pek bilgi vermio yeni birşey diye. Normalde kolay hastalanan biri miydiniz??
Ateş baş ağrısıyla başladı tat koku zaten gitti. Ilaç o kadar çok içtim ki içim dışıma çıktı. Ama tam geçti dedim tekrar baş ağrısı bel agrisi cıktı. Neden oldu onu anlamadım. Siz normalde çabuk hastalanan biri mısınız?? Benim yaşım 35. Bilmiorum sizin kaç. Ama o kadar ilaca neden tekrar edio sizde de mi oleHayatındaki en yoğun ilaç tedavisi dönemini yaşadım
Hastanede serum üstüne serum ve klasik her kesin içtiği haplardan içtim , 8 dün hastenede kaldım ağır geçirdim
Şuan hemen nefesim daralıyor kalbim çarptı geçen hafta ve boğulma hissi yaşadım , kalp krizi şüphesi ile testler ve görüntülemeler yapıldı kalpte sorun çıkmadı
Genzimde doluluk hissi ve baskı var KBB ye gitmem lazım
Halsizlik ve ciddi bir sinir kaldı
Nefes darlığı ve travma ...
Çabuk yorulma var
Korkularım var
Sende nasıl belirtiler oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?