İKİNCİ KANAMA

kanın gelmesi normal mi

• evet

OY: 2 100,0%
  • hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

_melek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
5
0
NE OLURRRRR YARDIMMMM... Merhaba arkadaşlar ben nişanlımla 9 gün önce ilk kez ilişkiye girdim daha çok az içime girdiğin de bile canım çok yandı ve ilk gün adet oluyor gibi kan geldi. Bugün tekrar deneyelim dedik bugün de kan geldi bu normal mi çok korkuyorum ve her ikisinde de korunduk... Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

internetten benden kaynaklı hastalık olabileceği yazıyor ama benim bildğim kadarıyla öyle bir hastalığım yok olsa her ay kan testi yaptırıyorum çıkmaz mı? ve ilkinde bozuldu dedik kan geldi yapmadık canımı acıttığı için bıraktı ikincisinde gene kan geldi iyice korktuk o bana zarar verdiği için korktu bense neden böyle bir şey olduğunu anlayamadığım için
Kan gelmesi zorlanmadan dolayı olabilir diye düşünüyorm

Herkesin ilk gece deneyimi farklı olabilir kızlık modeli farklı olabiliyormuş bunu da bugün öğrendim :) kafanda çok soru işareti oluşuyorsa doktora gitmen en doğrusu. Burdaki cevaplar seni ne kadar tatmin eder bilemem

Vajina girişini zedelemissinizdir zorlama olduysa orda ufak bı yara oluşmuş olabilir o da birkaç ilişkide yine kanama yapar. Hatta zarın bozulmasından daha fazla bı kanama bile olabilir. En az 1 hafta-10 gün ara verin yara varsa iyilessin

Nisanlinizla evlenmeden yanasiyorsunuz eger daha once hic iliskileriniz olmamis sa kizlik zariniz dir cok normal hani derler ya bakiredir evlendigi gun bozulur ya

internetten benden kaynaklı hastalık olabileceği yazıyor ama benim bildğim kadarıyla öyle bir hastalığım yok olsa her ay kan testi yaptırıyorum çıkmaz mı? ve ilkinde bozuldu dedik kan geldi yapmadık canımı acıttığı için bıraktı ikincisinde gene kan geldi iyice korktuk o bana zarar verdiği için korktu bense neden böyle bir şey olduğunu anlayamadığım için
Kan gelmedi normal korkulack bi durum yok ilk iki uc birlesmede kn gelbilir

X