İkinci evlilik ve ilk gece

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.445
2.916
1 aya düğünüm var nasipse. İkimizin de ikinci evliliği olacak . İlk gecenin cinsellik açısından çok iyi geçmesi ve doyurucu olmasını nasıl sağlarım? Kendim de yoğun bir zevk almayı istiyorum karşı tarafın da zirveye çıktığı bir gece yaşamasını istiyorum. Sık olmasa da arada klitoris mastürbasyonu yapıyordum ama bunu bırakıp ilişkiyi taklit eden vajinal mastürbasyona geçmeyi ya da 1 ay kadar sabredip yapmamayı ve o gece patlama yaşamayı hayal ediyorum. Bir de kegel egzersizleri vajinal orgazm olmamizda fayda sağlıyor diye duydum . Başka önerileriniz var mı ?
Not : hiç vajinal orgazm olmadım

Son düzenleme:
İlk ilişkiniz mi olacak?

Eğer öyleyse akışına bıraksanız daha iyi olur gibime geldi.
Akışına bırakacağız elbet ama ilişki öncesinde ne gibi hazırlıklar yapmalıyız onu merak ediyorum ben . Kegel egzersizleri gibi örneğin

1 aya düğünüm var nasipse. İkimizin de ikinci evliliği olacak . İlk gecenin cinsellik açısından çok iyi geçmesi ve doyurucu olmasını nasıl sağlarım? Kendim de yoğun bir zevk almayı istiyorum karşı tarafın da zirveye çıktığı bir gece yaşamasını istiyorum. Sık olmasa da arada klitoris mastürbasyonu yapıyordum ama bunu bırakıp ilişkiyi taklit eden vajinal mastürbasyona geçmeyi ya da 1 ay kadar sabredip yapmamayı ve o gece patlama yaşamayı hayal ediyorum. Bir de kegel egzersizleri vajinal orgazm olmamizda fayda sağlıyor diye duydum . Başka önerileriniz var mı ?
Öncelikle böyle planlar programlar yapmayı bırakın, her zaman elde patlar bunlar :KK70: Akışına bırakın. Kişisel bakım hoş çamaşırlar ve yeterli özgüvenle halledersiniz zaten

Siz yine hazirliginizi yapin ama ilk seferinizse ne kadar konusmus da olsaniz illa bi hedef belirlemeyin kendinize.Yogun zevk verecek kadar iliskiyi sürdüreceginden emin misiniz karsi tarafin?İlk seferde erkekler birtakim sanssizliklara ugrayabiliyorlar cunkü.Her şeye hazirlikli olun.

Özel hiçbir şey yapma. Birbinizi arzuluyorsunuz. Önemli olanda bu. İstekli olmanız yeter. Mastürbasyon yapma ilişkiye girene kadar. O istekle gir yatağa.
Kadın için afrodizyak etkisi veren İncir Çekirdeği Yağı tavsiye ediyorlar.

Özel hiçbir şey yapma. Birbinizi arzuluyorsunuz. Önemli olanda bu. İstekli olmanız yeter. Mastürbasyon yapma ilişkiye girene kadar. O istekle gir yatağa.
Kadın için afrodizyak etkisi veren İncir Çekirdeği Yağı tavsiye ediyorlar.
Bu yağı bir ara tüketiyordum. Ciddi manada libidom artmıştı . Teşekkür ederim

Siz yine hazirliginizi yapin ama ilk seferinizse ne kadar konusmus da olsaniz illa bi hedef belirlemeyin kendinize.Yogun zevk verecek kadar iliskiyi sürdüreceginden emin misiniz karsi tarafin?İlk seferde erkekler birtakim sanssizliklara ugrayabiliyorlar cunkü.Her şeye hazirlikli olun.
Teşekkür ederim. Yani çok da beklentiye girmemek lazım anladım

Güzel kokular ve güzel iç çamaşırlarla desteklenebilir ilk gece, ancak karşı tarafın da ilk geceyi uzatma ve zevkli hale getirme çabaları olmalıdır, geciktirici vs. her neyse artık. Umarım iki taraf için de istenilen olur ve zevkli geçer.

Ilk gece hayal kirikligi olabilir. Müstakbel esinizle cinsel hayatiniz olmadigi icin erken bosalma yasayabilir. Bu yuzden mutlaka prezervatif alin. Cpk buyuk beklentiye girmeyin

Canım ben de senin gibiydim sonra vajinusmus çıktım hemen yükselme. :)

Ha gözünü de korkutmak istemem ama ilki mükemmel olmayacak, belki biraz zorlu olacak ama zamanla seksiniz oturacak keyif alacaksınız.

Asla kasmayın kendinizi

X