İkinci el olmak nasıl bir duygu

Önceden ama çoook önceden insanlar birbirlerinin kusurunu örtmeye çalışıyormuş.. Şimdi ise kadının kadına yaptığı çirkinliğe bakın . Allah böyle insanlardan hepimizi uzak tutsun.. Ya bazen inanamıyorum hadi bu erkekler bizle uğraşıyor da yahu kadında mı kadının düşmanı oldu..?? Ne olduk biz böyle??

Ben namus timsali hemcinslerimden o kadar nefret ediyor, o kadar iğreniyorum ki...
Bir de kadın dayanışması diyoruz. Yahu arkadaşınızın gözünü hırs bürümüş, gidiyor el alemin özelini açıyor. Ne olmuş, başı göğe mi ermiş. Zaten çocuk da arkadaşınızdan normal bir şekilde ayrılmış, daha arkadaşınız neyin peşinde?
Siz de onunla ilişkinizi koparın lütfen. Konuyu açmışsınız, doğru olanı savunmuşsunuz, takdir ettim. Ama birkaç yıl daha bu kızla takılırsanız, onun gibi olmayacağınızın garantisi yoktur.

Boyle konular da hep senin hayatinda yasaniyot waterlily. Ay pardon suslutrs. Hanginizsiniz bilemedim de

Cinsel birliktelik yaşamak zorlama olmadığı, aldatma olmadığı sürece ahlaksızlık değil tercihtir, kişinin kendi hayat tarzı, dünya görüşü ve inançları ile ilgilidir ve onunla ilgil ahkam kesmek kimsenin haddine değildir. Asıl ahlaksızlık hala gözü olduğu adamın arkadaş gibi çevresinde dolanıp birde onun kız arkadaşı ile uğraşmaktır, asıl ahlaksızlık buna denir bence
Arkadaşınızla ilişkinizi ciddi anlamda gözden geçirin, zira böyle entrikalara giren insana dost denilip hayatında yer verilmez, zira o kıza yaptığını yarın size yapmayacağının garantisi yok.

Arkaasinda ona soyle cevap versin. "Hadi ben iyi kotu bir evlilik yaptim. Ikinciyide bulur yine evlenirim. Biz ikinci ellerin daha cok kiymeti şansi oluyor. Bakalim sen hic evlenmemekle millete ne anlatacaksin. Niye hala evlenmedin dediklerinde:) aynen bunu yazsin gondersi ona zaten oturur. Bu arada bu yazdiklarimi burda kimse ustune almasin hic evlenmeyen arkadaslarim var sozum bunun gibi terbiyesizlere.

Iyyyy midem bulandı .Dul ne ya ?İğrenç .Asıl dul bu iğrenç zıhnıyetler.Ay bıde okul okuo bu ınsanlar .iğrenç

haketmis, kiz az bile yazmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…