İkinci el olmak nasıl bir duygu

Uni de bizimde bir arkadasin basina gelmisti ev arkadasi disari aleminde takiliyor diye kendini onun bekcisi olarak goren ev arkadasindan intikam almisti
Hey Allahim

Eden bulur...

Ahlakı cinsel birliktelik sanıp ahlak satmaya çalışan asıl ahlaksızların gün geldiğinde haddini böyle zorla öğrenmesine bayılıyorum, mesaj atan kişinin dul kalmakla ilgili böyle düşünmediğine eminim sadece arkadaşınızın seviyesine inip vuracağı yeri iyi seçmiş. Tebrik ederim mesaj atıp kudurtan bebişi

İkiside birbirinden haksız ne çirkin davranışlar bunlar böyle ya..!İkinci elmiş,bakireyim der yuttururmuş..Zihniyete laflara bak okurken midem bulandı.Keşke arkadaşınız zamanında hiç bulaşmasaymış.O adam tercihi diğer kızdan yana yaptığında bitirip yoluna baksaymış.Onun yaptığı ayrı bir çirkin.Adamdan intikam almak için o kızı damgalatmış.Yılanın yuvasını çomaklarsan o da döner dolaşır sokar...Aklıma liseli kızların “Sen kayranın saçını alamazsın tamam mı” diye erkek için saç başa kavga ettikleri bi video geldi.Allah bilir adamda başkasıyla evlenmiş gününü gün ediyordur.

Al birini vur ötekine!!! Nasil bir igreclik kacinci seviye yok ikinci el yok ben bakireyim yok sen dulsun. Hey allahim ya istyen istedigiyoe iliski yasar isteyemde evlenir olmuyorsa bosanir. Bukadar da bel alrindam vurulmaz ya!

Arkadaşın pisliği başlatmış bir insanın özelini sırf çirkeflik için ortaya dökmüş ilâhi adalet tecelli etmiş şimdi kıza bulaşıp ne yapacak bu kez de aile ve akrabalara mi yayacak. Ya bu sefer ailesi kıza birşey yaparsa bunun vebalini nasıl taşıyacak.
Kısasa kısas olmuş yutsun lafı otursun aşağıya milletin namusundan ona ne .

Bende haksız buldum 7 senelik dostum ama soğudum
17 yaşında sevgilisiyle tanışmış, 23 yaşında bu olayları yaşamış... Yani arkadaşınız diğer kızı rezil rüsva ederken, iftirasini atarken sizin 'dostunuzdu' .
Yani ne denir ki, "bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" derler. Bu kalitede insanın yanında durmaya,dost demeye devam ettiğin sürece dışarıdan bakanlar da seni onun gibi göreceklerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…