Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, bilgim yok ama köy okullarında çalışan öğretmenler bazen talepte bulunuyor sosyal medyada. Olmazsa öğretmenlerin aktif olduğu bir Facebook grubundan okulunda kütüphane eksiği olan bir öğretmen bulabilirsiniz
instagramda sarı bezli kadınlar diye bir hesap var. elinizdeki kitapları paylalşıyor isteyen olursa sizinle iletişime geçiyor. ben ales vs. kitaplarımı göndermiştim öyle birisine.
instagramda sarı bezli kadınlar diye bir hesap var. elinizdeki kitapları paylalşıyor isteyen olursa sizinle iletişime geçiyor. ben ales vs. kitaplarımı göndermiştim öyle birisine.
Merhaba, Ankara'daysaniz şayet, gökyüzü sanatsal iyilik vakfi var. Ya da yasadiginiz sehirdeki herhangi bir köy okulunun telefon numarasini web sitesindrn bulup yöneticisiyle iletisime gecerek yaşlarina uygun cocuk kitaplarini goturebilirsiniz. Bir diger secenek ise bir sahaf bularak bagislamak. Ben de yakin zamanda kitap bagisladigim icin mesajinizi gorunce uye olup yazmak istedim.