İkinci defa boşanmak

Evet ne güzel işinşz var muhtaç degıslınız zaten Ada'm haketmıyor sizi . Bendede evlenemeyin bır daha ya . Bırı olursada cok cok dıkkat ederek evlenin . Sizin paranıza göz dıken ke degıl. Olmadı Onuda boşarsınız cıddı söylüyorum. Ada'm kalmadı şu dünyada ya

ılk evlılıgınde yasadıklarına cok üzüldüm Rabbim elbet bunun mukafatını verır sana inş..
ıkıncısı ıse böle pislik ınsanlarla aynı catı altında yasamak daha zor ..
emınım atlatıcaksınz allah yardmcnz olsun..

Eski konulara Nasıl bakılıyor okuyamadım eski konunu

. İlk eşimle aynı hastanede çalışıyoduk ordan tanıştık. Evlendik. Evlendiğim ilk günden sorunlar başladı. Yaşadıklarımı yazsam sayfalarca sürer. Annesi babası öğretmendi. İlk günden sen kaybedersin diye parmağımdaki tektaşıma kadar geri istediler. Ama salaklık bendeki aymadım. Mecburi hizmet bitince uzmanlık sınavına hazırlanmak için bir süreliğine çalışmak istemedim. Çünkü nöbetler çok yoğun geçiyodu ve ders çalışmaya fırsatım kalmıyodu. TUS bilenler bilir ciddi bir çalışma disiplini isteyen bir sınav. Bana söylenen biz seni boyuna posuna bakmak için almadık tabiki çalışıp para kazanıcaksın yok öyle oturduğun yerde ders çalışamazsın dediler. Maaş kartım eski eşimdeydi vermemek için çok direttim ama sırf evliliğim yürüsün diye maaş kartımı da verdimve o dönemde hayatımda ilk defa annemden para istedim. Okurken bile burs aldığım için annemden para istemiyodum. Buna benzer bir sürü şey yaşadım. Bir liranın dahi hesabını yapıyolardı ailecek. Hamile oldum canım ceviz istedi onu bile kv laf etti zaten vitamin ilacı kullanıyosun ceviz niye yiyosun dedi ve sonrasında zaten düşük yaptım ve o halimde beni bırakıp annesiyle antalyaya tatile gitti. O tatildeyken daha fazla dayanamadım boşanma davasını açtım ve ayrıldım.
İşimde gücümdeydim. Kendimle annemle ilgileniyodum. İki sene sonra şimdiki eşimle tanıştım. Konuşmalarını karakterini çok beğendim. Düzgün dürüst içten samimi çıkarsız yalansız geldi. Maddi durumu yoktu. Bende zaten maddi bişey beklemedim evini geçindirmesi yeterdi benim için. Ailesi de öyle kendi yağında kavrulan insanlardı. Benden 11 yaş büyüktü eşim. Daha önce evlenmemiş nasip olmadı evlenmedim dedi. Biz evlendik. Tayin için nikahı önceden yaptık. Nikah yapıldıktan sonra kv gerçek yüzünü gösterdi. O konuya hiç girmiycem. KVmin GERÇEK YÜZÜ diye ayrı bir başlık olur yazsam. Çok öfkelensemde yüzüne hiçbişey demedim saygısızlık etmedim eşimin hatırı için sesimi çıkartmadım. Buraya yazarak rahatlanaya çalıştım eşime bile bahsetmedim annen şunu dedi böyle davrandı diye. Önemsememeye çalıştım eşim iyi onu seviyorum oda beni seviyo önemli olan bu dedim. Hamile oldum ikiz bebeklerim geliyodu. Çok mutluydum bazı sıkıntılarımız vardı ama zamanla üstesinden gelinir dedim. Sonra hamileliğimin 16. haftasında ikizlerim karnımda öldü. Ölü doğum yaptım 13 ocakta iki ay önce yani. Bebeklerimi kaybettim. Minik kızlarım hayatımın en acı kaybı oldu. Henüz bu acıyı atlatamadan dün sabah eşimin tlfnunda biriyle mesajlaşmasını yakaladım. Beynimden vuruldum sanki. Gözümle görsem inanmam dediğim, annemden sonra ençok güvendiğim mutluluğu yakaladığım adam beni aldatmış.
Tek avantajını söyleyim cocugun olmams cnm acısı cok büyük ama senin rahminde bi sorun olmasn kuzenimn böle 3 tane bebegi öldü kanından dolyı bebeklr ölüyolrmış karnına igne ypıyordu bn sana diorum ki kurtul bi insandanda annenle hayatını yasa kimseye ihtiyacn yok calışıosn ilerde ask kapını calarsa evlen ama iyi tartm evlen bnce kendi iş hauatından birisiyle evlen derim bı işler nasip cnm bnm allahım en hayrlı kapılarını acsn sana inşllh

Bebeklerini kaybettiğin için üzülmüş olabilirsin o zaman ama şu zaman da şükret. En azından cocuklar icin katlanmak diye bişeyin söz konusu değil. Daha kötü olabilirdi. Üzülme insan ölüme bile alışıyo bunlarıda atlatır alışır yani. Yaşamadan öğrenilmez bazı şeyler.. Belki de daha kötüsü olacaktı başında yakaladın bilemezsin ki .. Her türlü şükret bence , neleri görüyoruz duyuyoruz (yaşıyoruz) . Sabret , Allah sabrını verir zaten dirayetli ol

Aynı yıkımı ikinci defa yaşamak. İki kere enkaza dönmek.. bir önceki konumda bahsetmiştim neler yaşadığımdan. Tek istediğim mutlu huzurlu bir yuvaydı. Keyifle yapacağım bir kahvaltı, karşılıklı içeceğim kahve... çok şey mi bunlar. Kariyer para yakışıklılık değil insan olsun öncelikle dedim. Çok mu zordu insan olmak.
Şimdi bu enkazdan nasıl çıkıcam. Ben nasıl iyileşicem. Nolur bilen biri bişey söylesin
iyileşirsin ...şimdi canım acıyor herşey zamanla geçer sonra öyle mutlu olursun ki kötü günler hiç gelmemiş gibi olur
biraz acını yaşa içinin yangını için soğusun herşey güzel olacak

İki kere evlendiniz ve eşleriniz yüzünüzü güldürmedi diye hayata küsmek olmaz.yaşadığımız herşey imtihan.Bundan sonra evlenmeyi düşünmek için şuan erken zaten.iki büyük yıkım yasamissiniz.kendinizi toparlayın.güçlü olun.kader herşey. Belki yine birisi çıkar karşınıza belki yalnız daha mutlu yaşarsınız.
Ama asla umutsuz olmayın. Allah yardımcınız olsun.

peki siz eşinizin aldattıgına emınmısınz dıger konunuu okudum ama tam anlayamadım sonucu

Konunuzu bilmiyorum ama belliki evlilikten yana şansınız yok ne diye diretiypsun illa evlenmek şart degilmi

İnsanlar ne der diye düşünme, kendi mutluluğuna odaklan derim. Koskoca doktormuşsun ayol, hoşşttt der yoluma bakardım valla :D
Bizim bir tanıdığında tanıdığı, kadın iki kere evlenmiş ikisinden birer çocuk yapmış, üçüncüye onu gençliğinden beri seven bir bekar erkekle evlenmiş. Yaaani rahat ol bak millette neler var.

İnsanlar ne der diye düşünme, kendi mutluluğuna odaklan derim. Koskoca doktormuşsun ayol, hoşşttt der yoluma bakardım valla :KK70:
Bizim bir tanıdığında tanıdığı, kadın iki kere evlenmiş ikisinden birer çocuk yapmış, üçüncüye onu gençliğinden beri seven bir bekar erkekle evlenmiş. Yaaani rahat ol bak millette neler var.
Doktor mu oda

Meslegı güzel olan daha rahat boşanıyor da . Maddı ımkanı var baba evine dönmek zorunda kalmaz Onur'u kırılmaz daha kolu yanı

Kesinlikle. Herhalde iyi bir işi vardı onun baksana iki ayrı adamdan iki çocuk her baba yiğidin harcı değil :D

Canım öncelikle geçmiş olsun..çok zor günler yaşamışsın ben de yaşadım ayrılıyorum..ama şunu bil senin bir mesleğin var tadını çıkar kendi ayaklarının üzerinde sağlam durmaya çalış...kimseye eyvallahın olmasın...gerçek yüzlerini gösterdiler ve bitti..bundan hiç utanma sıkılma...başın dik olsun ...hayatın tadını çıkar bir nefes al..kendini resetle rahatla.....ama üzülme bu sürecin geçici olduğunu bil..bir imtihandan geçiyoruz sınanıyoruz....o yüzden rahat ol...bakım yaptır gez dolaş..mutluyum dee aynaya bak ve konuş kendinle..sen bir DOKTORSUN bu mesleğe kolay gelmedin...emek verdin sadece keyif almaya bak..kendinden ödün verme.. sakın verme ..ve kesinlikle bencil ol......sadece kendini düşün...ruhuna bedenine derin yaralar açmalarına izin verme..dua et..silkelen..boşan ve mesleğine ada kendini..zaman yaraları sarar derman olur..sonra ne güneşler doğar..sadece sabır arkadaşım...gönlünce olsuuunnnn inşallahhhh......sen çok değerlisin çokkk...bunu unutma..!!

Bidaha evlenmeyi asla düşünmem. Canım çok yandı. Aynı riski birdaha alamam. Böyle yapayalnız çocuksuz yaşar giderim artık :(

Hayatın neler getirecegi belli olmaz sende degıl onlarda problem mesleği varmış aglayıp dovunecegıne toparlan yoluna bak.
Bak binlerce kadın işleri olmadıklarından çaresizlikten sevmedikleri zulm gordukleri adamlarla omur çürütüyorlar bir nebzede olsa şanslı sayılırsın güçlü bir kadınsın.uzulme toparlan

Canım üzme kendini karşına yanlış insanlar çıkmış. Boşver hayat devam ediyor yoluna bak kimse için üzme kendini değmez önce kendini sev..
İnşallah çok daha hayırlı biri çıkar karşına mutlu olursun bidaha asla deme yüce Rabbim yar ve yardımcın olsun....

Back
X