Merhaba adaşım
Benimde 16 aylık bi kızım var. Ben birlikte büyütmeme taraftarıyım. Kızım okula başlayana kadar da düşünmüyorum. Benim kızımda sakin sessiz bir kişilik. Allaha Şükür beni yormadı sıkıntılı bir bebek değildi. Ama ben yinede ilk çocuğum büyüsün kendini toparlasın. Bana daha az ihtiyaç duyduğu zamanda isterim ikinciyi. Tüm enerjimi ilgimi kızıma adıyorum şu an. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Ben birlikte büyüsünler olayına katılmıyorum. Anne yorgun oluyor bu sefer. Ve giden zaman geri gelmiyor malesef.
Bende bi an kendim mi dedimBen sen sanmıştım konu sahibinin nickini okuyunca.
Sütüme güveniyorum derken? O bir korunma yöntemi değil
Hmm. Hamileykende emzirebilirsin canımHayır beni yanlış anladiniz bebeğim ek gıdayı tüketmek istemiyor sütüme güveniyor demek istedim
Bende bi an kendim mi dedim. 16 aylık benim bebeğimde
Hmm. Hamileykende emzirebilirsin canım
Yok öyle bişe. Doğuma girerken emziren arkadaşım var. Sonra 2sini beraber emzirdiAma daha önce duymuştum bebeği zehirliyormus sut iyi gelmiyormuş bebege
Gorumcemin kızı korunduğu halde hamile kaldi emzirmeye devam edemedi bebek hep hastalandı Belkide kişiden kişiye degisiyofur bilemedimYok öyle bişe. Doğuma girerken emziren arkadaşım var. Sonra 2sini beraber emzirdi
bikaç ay daha bekle sonra korunmayı bırak. biz pko lular kolay kolay anne olamıyor zaten diğer çocuğun doğana kdr bebişin büyürSlm KK hatunlari...
KK annelerini fikirlerine ihtiyacım var.
Öncelikle kendimden bahsedeyim ev hanimiyim 3 buçuk senelik evliyim 1 bebeğim var. İlk 4 ay cocuk istemedik sonra istedik ama 14 ay olmadi tedavi ile 14 ayin sonunda hamile oldugumu ogrendim ama polikistik over hastasiyim o yuzden tedavi ile hamile kalabildim.oglum 16. Ayinin icinde yaramaz değil sessiz sakin bi bebek beni pek fazla yormaz ama yaninda olmaz isem asla durmaz bu yüzden o uyanikken ne yemek ne temizlik yapamiyorum. Asil sorun ben arayi fazla acarsam tekrar cocugum olmaz diye korkuyorum. Diyelim ki oldu be nasil bas ederim 2 cocuga bakabilir miyim bilmiyor korkuyorum ne yapacagim anneler bana yardimci olur musunuz? 2 cocuklu anneler cok zorlandiniz mi? Not: oglumu emziyorum ek besini verirken cok zorlaniyorum sutume guveniyor fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?